ilk bebeklerini düşünen anneler...heyecanlı umutlu bekleyişlerimizi paylaşalım

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
bebeğe karar vermem bir o kadar zor olmuşken... nasıl bir arzu nasıl bir özlemmiş bu böyle sanki senelerdir istiyorum her ay bir heyecan her ay yeni bir umut...
beklediğimiz istediğimiz bebişlerimiz için kendimizi, bünyemizi nasıl hazırlıyoruz burada paylaşalım... umarım daha önce açılmamıştır bu konu...:49::emir_bebek:

arkadaşlar kimse yokmu birbirimizle paylaşalım birimizin bildiğini diğerimiz bilmiyor doğru bildiğimiz kullandığımız şeyler yanlış ola da biliyor destek olalım birbirimize...

Son düzenleme:
hamilelik bir kadının başına gelebilecek en heyecan verici yolculuklardan birisi..tüm anne adayları dilerim bebişlerine sağlıkla kavuşurlar...herkese mutlu doğumlar...

Canım ben hamileliğimin 30. Haftasındayım.. Telefondan yazdığım için senin kaç haftalık olduğunu göremiyorum. Sen kaç haftalıksın?

malesef ben sen kadar şanslı değilim hamile kalmaya çalışan bir adayım ... konuyu açmamdaki amacım hamileliğe hazırlık vucut olarak beslenme gibi his gibi ...

malesef ben sen kadar şanslı değilim hamile kalmaya çalışan bir adayım ... konuyu açmamdaki amacım hamileliğe hazırlık vucut olarak beslenme gibi his gibi ...

İnşallah en kısa sürede sende hamile kalırsın canım.. Allah'ın izniyle sende evladını kucağına alırsın inşallah

selam kızlar bende 11 aylık evliyim 10 aydır deniyoruz inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Back
X