Ilk bebekte bir sorun yaşamayıp,2.bebekte sorun yaşayan sekonder infertilite arkadaşl

mayflowers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
331
1
46
Diğer
İLK BEBEKTE BİR SORUN YAŞAMAYIP,2.BEBEKTE SORUN YAŞAYAN SEKONDER İNFERTİLİTE TEŞHİSİ KONULMUŞ ARKADAŞLAR,
teşhis ve tedavi sürecini paylaşarak birbirimize destek olalım..

ben de oğlumda beklememiştim. bir yıldır ikinci bebeği istiyoruz ama olmuyor bende pko vardı... bu ay geçti senophene ve çatlatma iğnesi oldum ilk defa. umarım bu ay kırmızı kart görmem

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.:61:benim 10 yaşında normal yollarla olan bir oğlum var fakat 6 senedir ikinci için uğraşıyoruz olmuyor.daha doğrusu 2006 dış gebelik geçirdim kanallar tıkalı dediler ameliyat oldum tüp bebek yaptırdım aşılama yaptırdım genede olmadı şu anda hüseyin ermişten kısırlık çayı aldım ama oda çok kötü içince çıkartıyorum bakalım ne olacak.:59:

inşallah hayırlısıyla biz de ikinci çocuklarımıza kavuşuruz..ilkinde bir problem yaşamayıp ikinci de problem çıkması gerçekten daha da üzücü aslında..gittiğim tüp bebek merkezlerinde sohbet ettiğim kişilerin bir tane çocuğum olduğunu öğrenince hemen tavırları farklılaşmaya başlıyor..nasılsa bir tane var diyorlar hemen..

Selam arkadaşlar.Benimde 17 yaşında bir oğlum var..Fakat yıllardır 2 .ye gebe kalamadım..Bütün araştırmalar yapıldı..Net bir teşhis yok,artık yaşta ilerledi..39 yanii...Şu an tüp bebek tedavisine başladık..Sadece 4 yumurtam var,devam ediyoruz..Çok stresliyim,bakalım ne olacak???

slm..ben de ilk çocuğuma 2.ayda hamile kaldım.3 yıldır 2.bebişi düşünüyorduk olmuyordu.sağ tarafta 3 cm lik normal bir kist olduğu için de ne klomen ne çatlatma doktorlar doğum kontrol hapı verip veerip gönderdi.bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ve adetim geçeli 10 gün oldu.bu sabah 2.çizgiyi çoook silik bir şekilde gördüm ama yine de inanamıyorum çünkü 2 gün önce de kan testi yaptırdım kanda çıkmadı...normalde kanda çıkarmış idrarda geç belli olurmuş ama .....

slm..ben de ilk çocuğuma 2.ayda hamile kaldım.3 yıldır 2.bebişi düşünüyorduk olmuyordu.sağ tarafta 3 cm lik normal bir kist olduğu için de ne klomen ne çatlatma doktorlar doğum kontrol hapı verip veerip gönderdi.bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ve adetim geçeli 10 gün oldu.bu sabah 2.çizgiyi çoook silik bir şekilde gördüm ama yine de inanamıyorum çünkü 2 gün önce de kan testi yaptırdım kanda çıkmadı...normalde kanda çıkarmış idrarda geç belli olurmuş ama .....

Umarım hamilesindir arkadaşım....Zira benim sonucum hüsrannn:(

inşallah hayırlısıyla biz de ikinci çocuklarımıza kavuşuruz..ilkinde bir problem yaşamayıp ikinci de problem çıkması gerçekten daha da üzücü aslında..gittiğim tüp bebek merkezlerinde sohbet ettiğim kişilerin bir tane çocuğum olduğunu öğrenince hemen tavırları farklılaşmaya başlıyor..nasılsa bir tane var diyorlar hemen..

Allahım ne olur sen kimsei evlatsız bırakma Bizimde yavrularımızı kardeşsiz bırakma .Amin.
haklısın arkadaşım nasılsa bir tane var diye İnsanlar Dua bile etmiyorlar.Doktorum bana iğne tedavsinde SGK 2. çocukta karşılamıyor demişti.Tüp bebek tedavisine başladınımı?SGK karşılıyormu?Öğrenebilirmiyim? Bu konudA BİLGİSİ OLAN VARSA GERİ DÖNEBİLİRMİ?HAYIRLI HABERLERİNİZ OLSUN.

Allahım ne olur sen kimsei evlatsız bırakma Bizimde yavrularımızı kardeşsiz bırakma .Amin.
haklısın arkadaşım nasılsa bir tane var diye İnsanlar Dua bile etmiyorlar.Doktorum bana iğne tedavsinde SGK 2. çocukta karşılamıyor demişti.Tüp bebek tedavisine başladınımı?SGK karşılıyormu?Öğrenebilirmiyim? Bu konudA BİLGİSİ OLAN VARSA GERİ DÖNEBİLİRMİ?HAYIRLI HABERLERİNİZ OLSUN.

AMİN..ben henüz aşılama tedavisine başlamadım..ama evet 2.çocukta yani bir çocuğun varsa,malesef sgk karşılamıyor.halbuki bu durumda olan bizim gibi bir sürü kişi var..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Back
X