Allah baqislasn cnm yardimi icin saqol bnde hmn dusunmek isdemiorum ama esimde cok isdio bnmde bi yanim istio sanki ama beklemek galiba en doqrusu sen neden kaybettin bebeqini?bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi 2 kızım var banada doktor 3 ay dedi çünkü rahim kendini toparlayıp yeni bi düşük olmasın diye acele etme derim biz 6 ay sonra düşündük sonra hiç bir sorun olamadı
Bana rahim yenilenio falan diyolar ama onceden rahimi kaziyarak yapiolarmis simdi wakumla yapiolar rahim illaki zarar goruodur ama kazimakla wakum arasinda aldiqi zarar tabiko fark ediodur. İlk cocuk tutunamaz diolar wucud alisir hamilelige ilk kaliteli spermle kaloteli yumurtalik birlesmezmis wss wss.. Ama onemli olan cocuk aklinda yoksa bile o duyguyu yasaynca bidaha istiosunne cok kişi var benim durumumda olan ya. benimde kürtaj olalı 18 gün oldu . banada doktor 3 ay korunun dedi. ama korunmuyorum şuan . çoğu kişi hiç korunmadan hemen hamile kalmış. banada korunma dediler ama bilmiyorum hayırlısı
En onemliside cesaret zaten canm bnmde icimde yine oyle olurmu dusuncesi war psikolojide onemli diolar zaten gebelik hormonumda 5150den anca 9a dustuAcele etme tatlım doktorların tavsiyesi 3 adet dönemini atlatmak
bende senin gibi bebeğimi kaybettim 5-6 ay oldu hala cesaret edemiyorum
Canm bnim ilk bebeqimdi 6 aylik ewliyim 4.ayimda hamile.kaldim doktor 8 haftalik kesesi bebek 4 haftalik kalmis geliswmemis dedi we aldilar ilk adetimi oldum we bitti simdi yumirtlama tarihimde yaklasio 1-2 korunmadim ama.yumurtlama gunum deqildi napacaqimi bilemiorum..kızçeler moral bozmayın strese girmeyin öyle oldukça daha kötü oluo inan bana ben 2defa düşük yaptım siz naparsanız yapın düşücekse düşüo elden bişey gelmio yeter ki umudunuzu kaybetmeyin Allahın izniyle bizde alırız bebeklerimizi kucağımıza sizlerin düşük sebepleri neydi ??
Canm bnim ilk bebeqimdi 6 aylik ewliyim 4.ayimda hamile.kaldim doktor 8 haftalik kesesi bebek 4 haftalik kalmis geliswmemis dedi we aldilar ilk adetimi oldum we bitti simdi yumirtlama tarihimde yaklasio 1-2 korunmadim ama.yumurtlama gunum deqildi napacaqimi bilemiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?