Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

ben de 7+2 oldum bugun. İlk hamileliğim değil ama doğarsa ilk bebeğim olacak kısmetse. Ben de çok heyecanlıyım günler geçmiyo. yaşadığım kötü deneyimlerden de sonra çok tedirginim. Ama çok şükür Herşey yolunda gidiyor. :D

Merhaba kızlar benimki de 7+1.inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.

Mehaba kızlar benimde bebeğim 6+1 haftalık. Ben şimdiden bebeğimi sevmeye okşamaya bile başladım :) yanlız şu bebeğimin gelişim süreleri mesela benim 23 aralık olmasına rağmen 7 haftalık çıkıyo, başkasına bakıyorum 30 aralık doğumu ama 8 haftalık yazıyo. Onu anlayamadım ben bilen varmı acaba

slm kızlar bende aralık annesi olucam kısmetse minnağım 10 haftalık... 2 gün önce dr gittik kolları bacakları aman allahım dedim kıpır kıpır vallahi mutluluktan kalbim durcaktı ona bişi olur die aklım cıkıo maşşallah küçük kuzuma ama o büyüdükçe daha fazla geliştikçe sevincim artıcak... darısı tüm isteyenlerin başına :)))

Mehaba kızlar benimde bebeğim 6+1 haftalık. Ben şimdiden bebeğimi sevmeye okşamaya bile başladım :) yanlız şu bebeğimin gelişim süreleri mesela benim 23 aralık olmasına rağmen 7 haftalık çıkıyo, başkasına bakıyorum 30 aralık doğumu ama 8 haftalık yazıyo. Onu anlayamadım ben bilen varmı acaba

7 haftan dolmuş olması 8. haftanın içinde olduğunu gösteriyo. Senin ultrasona göre mi 6+1? Ben de 23 Aralık muhtemel doğum tarihim ama 7+2 yim. Son adet tarihime göre 7+2, ultrosonda ne kadar gözüküyo sormadım doktora.

kızlar ikili test yaptıran yada günü verilen var mı?

Doktor bana 30 mayısa gün verdi. hem ultrasona alıcak.. hemde ikili test yapılacak..

benimde gebeliğim 10+2 doktor 5 hafta sonra gel demişti ikili test için.son iki hafta kaldı inş. 22 mayısta gidecem kontrole.Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar ikili test yaptıran yada günü verilen var mı?

Doktor bana 30 mayısa gün verdi. hem ultrasona alıcak.. hemde ikili test yapılacak..

Slm, 11. hafta dolmadan yapılmıyor test. ben diğer hamileliğimde 11. haftanın dolduğu gün gitmiştim, ama küçük çıkmıştı 5 gün sonra gelin demişti. Ama meğerse bebişimin problemleri varmış. Şimdiki hamileliğimde de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum 11. hafta dolduğu gün gidicem doktora kısmetse :)

İlk olduğu için tereddüt ediyorum herşeyde.. merak ediyorum :):) Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)

bende inşallah bi aksilik olmaza aralıkta bebişimi alıcam kucağıma 7+1 haftalık bebişim

İlk olduğu için tereddüt ediyorum herşeyde.. merak ediyorum :):) Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)

Cnm seni çok iyi anlıyorum. Benim 3. hamileliğim ama doğan yok ne yazıkki. Kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdın mı? Rutin testler(Bulaşıcı hastalıkar, kan değerleri vb. ) Ben yarın yaptırcam kısmetse.

kızlar bende 7 -3 haftalığım.ilk bebeğim benimde heycan hatsafada:))benimde normalde 8-3 olmam lazım ama 1 hafta geriden geliyorum doktorum önemsiz olduğunu söyledi.ben kan ve idrar tahlili yaptırdım hepsi iyi çıktı.bebişimi ve kalp atışını dyudum gördüm muhteşemdi.aşılama yoluyla hamile kaldım.10 günde birdi muaynem ama artık önümüzdeki ay gidicem çok şükür.allah hepimizi korusun inş

Bana kan tahlili yapıldı sadece.. idrar testi yapmadılar.. smear testi yaptılar.. tahlillerim iyi çıktı.

30 mayısta ise ikili test yapılacak

Merhaba hanımlar, benimde bugün itibariyle 9. haftam dolmuş durumda. İlk gebeliğim ama bebişim çok sıkıntı yapıyo bana :( mide bulantısı baş ağrısı bide kusma çok fena. bulantı hapı içmektern bide tuzlu leblebi kraker yemekten mahvoldum :(

Back
X