Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

Bu arada 2li testini yaptırmıyo musun? Ense kalınlığı ölçümü falan. Benim cinsiyet o zman anlaşıldı...

Maşallah oğluna. ben de dün kontroldeydim. 800 gr olmuştu. Büyüyorlar, daha dün 5gr ,10 gr oldu diyodum...

evet son aylarda daha çok kilo alıyorlar hem de aldırıyorlar onlar gram gram alıyor biz kilo kilo :1: nasıl iş bu bilmem :1:

sen kaç kilo aldın canım aramızda fazla yok seninle

teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Benim doktorum 12. haftada ipucu vermişti,14.haftadan önce kesinleşmez ama bir çıkıntı var demişti. Ben de aylık kontrole gittiğim için 16. haftada gittim herşey ortadaydı. Oğlum açmıştı yiğidin malı meydanda olur misali.
Bak eşin o kadar çabalıyor sen de görmezden gelme. Tüm işleri yapıyo zaten senden bebeğini üzmemeni istemesi en doğal hakkı. Tamam hamileyiz de onlar da insan. ben de bütün gün yatıyodum senin zamanlarında şimdi iyiyim çok şükür yemeği yapıyorum,temizliği de birlikte yapıyoruz. Allah ağız tadı versin gerisi oluyo zaten...

Bu arada 2li testini yaptırmıyo musun? Ense kalınlığı ölçümü falan. Benim cinsiyet o zman anlaşıldı...
geçen gebeliğimde 12.haftada %99 erkek demişti.bu sefer bişi demedi.16.haftada konturolüm var o zaman öğreneceğiz.

eşimle daha iyiyiz.en azından ben gerilince hemen bebeği hatırlatıyor.yada o gerilince bende üzmeyelim birbirimizi diyorum.şimdilik iyiyiz canım.

az evvel kustum :( hiç sevmiyorum kusmayı :( Allahım yardım etsin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalalım.

2'li testi bu gün yaptırdım.cuma sonuç çıkacak .

evet son aylarda daha çok kilo alıyorlar hem de aldırıyorlar onlar gram gram alıyor biz kilo kilo :1: nasıl iş bu bilmem :1:

sen kaç kilo aldın canım aramızda fazla yok seninle

Ben 4 kg aldım. Ama 3 kilosunu son ay aldım. Doktorum kızdı fazla diye. Ama iştahım çok açıldı sürekli yemek yemek istiyorum... Bu arada senin muhtemel doğum tarihin benim doğum yapmak istediğim tarih, eşimin doğum günü. Denk gelse mutlu olurum, ama hayırlısı sağlıklı olsun gerisi çok da mühim değil...

geçen gebeliğimde 12.haftada %99 erkek demişti.bu sefer bişi demedi.16.haftada konturolüm var o zaman öğreneceğiz.

eşimle daha iyiyiz.en azından ben gerilince hemen bebeği hatırlatıyor.yada o gerilince bende üzmeyelim birbirimizi diyorum.şimdilik iyiyiz canım.

az evvel kustum :( hiç sevmiyorum kusmayı :( Allahım yardım etsin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalalım.

2'li testi bu gün yaptırdım.cuma sonuç çıkacak .

Güzel sonuçlar alırsın inşallah...

Ben 4 kg aldım. Ama 3 kilosunu son ay aldım. Doktorum kızdı fazla diye. Ama iştahım çok açıldı sürekli yemek yemek istiyorum... Bu arada senin muhtemel doğum tarihin benim doğum yapmak istediğim tarih, eşimin doğum günü. Denk gelse mutlu olurum, ama hayırlısı sağlıklı olsun gerisi çok da mühim değil...

inşallah canım.ben geçen gebeliğimde 20 haftalıkken 6 kilo almıştım.senin doktorun 4 kiloya neden kızdıki.tam konuşmanızı takip etmedim ama yanlış mı anladım.

canım bu arada kaç haftalıkken bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın.

inşallah canım.ben geçen gebeliğimde 20 haftalıkken 6 kilo almıştım.senin doktorun 4 kiloya neden kızdıki.tam konuşmanızı takip etmedim ama yanlış mı anladım.

Canım son ay 3 kg birden aldım ve iştahım çok açık olduğundan bahsettim. Hem çok dedi hem de yemek yeme eğilimim fazla olmasından dolayı onaylamadı. Kontrollü git lütfen dedi. Aylık 2 kg en fazla almam gerekiyomuş....

canım bu arada kaç haftalıkken bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın.

Canım 18. haftada net olarak hissettim. Ama bu durum herkeste değişiyo kimisi daha erken kimisi daha geç hissediyo...

Canım son ay 3 kg birden aldım ve iştahım çok açık olduğundan bahsettim. Hem çok dedi hem de yemek yeme eğilimim fazla olmasından dolayı onaylamadı. Kontrollü git lütfen dedi. Aylık 2 kg en fazla almam gerekiyomuş....

Canım 18. haftada net olarak hissettim. Ama bu durum herkeste değişiyo kimisi daha erken kimisi daha geç hissediyo...

hmm anladım canım.benim iştahım hele şimdilerde hiç açık değil.midem bulanıo.inşallah zamanla azalır.sana da etrafındaki herkes aman şunu ye aman bunu ye aman şöyle yap gibi( küçüğünden büyüğüne herkes )tavsiyelerde bulunuyorlar mı ? bu olay beni deli ediyor ya.bide her telde merak etme tekrarlamayacak.buda düşecek diye düşünme deyip duruyorlar.sanki garez yapar gibi sürekli kötü sonuçlananı konuşuyorlar.şuan güzel birşey yaşıyorum bundan bahsetmek yerine kötüyü konuşuyorlar.

uff çok bunaldım ben yaa.bebeğime zarar vereceğim diye çok korkuyorum.evde tüm gün yanlızım eşim çok yoruluyor gelir gelmez uyuyor.bende çoğu vaktimi yatarak geçiriyorum zaten.

neyse ki p.tesi günü işe başlıyorum.orada çocuklar daha doğrusu gençler iyi gelir.

hmm anladım canım.benim iştahım hele şimdilerde hiç açık değil.midem bulanıo.inşallah zamanla azalır.sana da etrafındaki herkes aman şunu ye aman bunu ye aman şöyle yap gibi( küçüğünden büyüğüne herkes )tavsiyelerde bulunuyorlar mı ? bu olay beni deli ediyor ya.bide her telde merak etme tekrarlamayacak.buda düşecek diye düşünme deyip duruyorlar.sanki garez yapar gibi sürekli kötü sonuçlananı konuşuyorlar.şuan güzel birşey yaşıyorum bundan bahsetmek yerine kötüyü konuşuyorlar.

uff çok bunaldım ben yaa.bebeğime zarar vereceğim diye çok korkuyorum.evde tüm gün yanlızım eşim çok yoruluyor gelir gelmez uyuyor.bende çoğu vaktimi yatarak geçiriyorum zaten.

neyse ki p.tesi günü işe başlıyorum.orada çocuklar daha doğrusu gençler iyi gelir.

Canım başkalrının sözlerine kafayı takma. Senin iyi hissedeceğini düşünerek tavsiyede bulunuyolar, konuşuyolar. Ben doktorumun dediklerine bakarım başkaları ne derse umursamam. Ben 4 ay bişey yemedim sayılır. sütü çok severim ama ağzıma koyamadım. Doktorum ekstra hiçbişey yemene gerek yok, bebek ihtiyaç duyduğu şeyleri senden alır demişti. Süt ağırlıklı beslenmek 3 aydan sonra kendimiz için daha çok önemli. Biz dişsiz aklıyoruz, kemiklerimiz zayıflıyo, bebkler istediklerini alıyolar zaten. Balık vs. yemek güzel ama yiyebilene. 5. ayım bittiğinde 1 kg almıştım sadece. Vermiştim çünkü. Ama 5'ten 6'ya geçişim muhteşem oldu 3kg aldım ve evde atkip ettiğim kadarıyla 10 günden bu yana 2 kg daha almışım. Biri beni durdurmalı :)

Bu arada Öğretmen misin? Ben de öğrenciyim çalışmıyorum...

slm kızlar bende aralık ta doğum yapcam yeni üye oldum ama daha siteyi kullanmayı öğrenemedım:S

Hoş geldin. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de hamilelik haberimle brlikte siteye üye oldum çok eski sayılmam yani. Zamanla öğrenirsin. Sadece takip etmek istediğin topiğe abeno ol bence ben onu geç keşfettim :))))

slm kızlar bende aralık ta doğum yapcam yeni üye oldum ama daha siteyi kullanmayı öğrenemedım:S

mh bende aranıza geldim arkadaşlar, şuan 29 haftalık bir erkek bebeğe hamileyim :)) ilk hamileliğim, aralıkta doğum yapıcam inşallah. Gece uykularınız nasıl ben 2-3 gecedir uyuyamıyorum ağırlaştım sanırım. buzamana kadarda 13 kg aldım :(( Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

ben de aslında 25 aralık da isterdim doğsun .bizimde ilk evlilik yıl dönümümüz olacak 25 inde.ama o kadar geçmez sanırım :50:

ilk bebisi olacak aralik anneleri nerdesiniz ???? biz bu heyecani ilk defa yasayacagiz birlikte paylasalim hislerimizi korkularimizi sevinclerimizi.. kimseler bu topige ugramiyor mu?

bizim de 17 aralık görünüyo ama evlilik yıldönümümüz 12 aralık, doğum günüm 19 aralık.bakalım minik kız ne zaman gelicek:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2012 aralık anneleri genelde "2012 Aralık anneleri paylaşım alan" başlığı altında toplanmış durumda. daha çok paylaşım istiyosanız oraya uğrayabilirsiniz..
Bu topik sahibinin haberi yoktu sanırım o topikten..hepinizi bekleriz,buyrun...

bizim de 17 aralık görünüyo ama evlilik yıldönümümüz 12 aralık, doğum günüm 19 aralık.bakalım minik kız ne zaman gelicek:)
benimde 22 gorunuyor ama 12 si olmasini isterdim dogrusu 12.12.12 olacak cunku bu tarihte doganlar icin,epey havali yani:)bu arada benim bildigim 21.12.12 maya takvimine gore zaman kavraminin bittigi tarih,ben hep merak ederdim o gun nler olacak diye,inslh o gune denk gelmez dogumum ya panik olurum vallahii:)))

Arkadaşlar 2012 aralık anneleri genelde "2012 Aralık anneleri paylaşım alan" başlığı altında toplanmış durumda. daha çok paylaşım istiyosanız oraya uğrayabilirsiniz..
Bu topik sahibinin haberi yoktu sanırım o topikten..hepinizi bekleriz,buyrun...
Ama o topic cok kalabalik oluyor msjlarimiz hep arada kayniyor,forumu yeni yeni ogreniyoruz msj takibini nasil yapacagiz onuda bilmiyoruz tam olarak:(.Ben bir msja cvp yazana kdr 5 sayfa atliyor ve konu degismis oluyor.Onun yerine 2012 aralik anneleri ana basligi altinda ilgili alt konular acilsa herkes ona gore ilgili konularda yazsa bence takip dha kolay olurdu gibime geliyor

Back
X