Ilk bebişleri bekleyenlerrr....

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdrsn bebiş beklemıorum hamile deilim ama heyecanını paylaşiim dedm:))) kaç haftalık

çok saol canım darısı başına ozaman daha hiç bişey bilmiyorum dün akşam öğrendim hamile olduğumu :))))haftasonu gidicem doktoraa bakalım ne kadarlık benım tahmın 4 yada 5 haftalık falan

çok saol canım darısı başına ozaman daha hiç bişey bilmiyorum dün akşam öğrendim hamile olduğumu :))))haftasonu gidicem doktoraa bakalım ne kadarlık benım tahmın 4 yada 5 haftalık falan

darısı başıma mı amin mi desem :))) vakti geldiğinde dielim hayatım ben daha yeni evli sayılırım 13 gn snra 1 yıl olcak sen ne zamandır evlisin? süpriz bi bebekmi istednzmi:)

darısı başıma mı amin mi desem :))) vakti geldiğinde dielim hayatım ben daha yeni evli sayılırım 13 gn snra 1 yıl olcak sen ne zamandır evlisin? süpriz bi bebekmi istednzmi:)

peki ozaman vakti geldiğinde canımm :)) ben sendende yeniyim 6 aylık evliyim daha bebek süpriz oldu bize aslında içten içe çok istiyodum anne olmak ama erken diye hep erteliyodum bebişde benım gibi sabırsız çıktı sanırsam ve bize süpriz yaptıı:)))

muhtemelen bnmkide öle pat die oluverir çnkü bi yanım çok istesede bi yanım endişeli allah hayrlı zamanda versin :)) şimdi sen nası heycanlısındır kmbilir:) allah sağ salim doğmasını nasip etsn cnm haftasonumu gdceksn hastaneye

sorma öyle heycanlıyımki tabi bunun yanında bir sürü duygu var karıışıyo hepsi birbirine ama bu his başka bişeymiş göbişim içinde bizden bişey var şimdi susam tanesi kadar olsa bilee basşka bi duygu bu anlatılmıyo evet çalışıyorum hafta sonu gidicem dr bakalım ne kadarlıkmışş
aslında en güzeli pat diye olması heralde çünkü plan yapınca insan korkuyo endişeleniyo erteliyo bu yüzden hem böylesi çok daha büyük bi süpriz oluyo:))

selam kızlar.. bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.adetımde gecıktı.yınede yarın hastaneden randevu aldım kan aldırcam bakalım ne cıkıcak

selam kızlar.. bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.adetımde gecıktı.yınede yarın hastaneden randevu aldım kan aldırcam bakalım ne cıkıcak

ümitlendirmek istemem yine de ama benım de öyle olmuştu perşembe günü test yapmıştım negatif çıktıı salı günü tekrar denedim pozitifti haber ver sonucunu umarım herşey istediğin gibi olur

ümitlendirmek istemem yine de ama benım de öyle olmuştu perşembe günü test yapmıştım negatif çıktıı salı günü tekrar denedim pozitifti haber ver sonucunu umarım herşey istediğin gibi olur

canım merhaba
bende seni ümitlendirmek istemem ama :) ben de test yaptığım gün negatif çıktı ve inanmadım çünkü günüm hiç geçmezdi 2 gün geçmişti ve emin gibiydim sanki. hastaneye gittim aynı gün ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. şu an 35 haftalık oldum. son günlerimi sayıyorum artık. umarım hamilesindir ve bu güzel duyguları sende tadarsın. öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…