- Konu Sahibi heyozgurluk
-
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdrsn bebiş beklemıorum hamile deilim ama heyecanını paylaşiim dedm:))) kaç haftalık
çok saol canım darısı başına ozaman daha hiç bişey bilmiyorum dün akşam öğrendim hamile olduğumu :))))haftasonu gidicem doktoraa bakalım ne kadarlık benım tahmın 4 yada 5 haftalık falan
darısı başıma mı amin mi desem :))) vakti geldiğinde dielim hayatım ben daha yeni evli sayılırım 13 gn snra 1 yıl olcak sen ne zamandır evlisin? süpriz bi bebekmi istednzmi:)
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
peki ozaman vakti geldiğinde canımm :)) ben sendende yeniyim 6 aylık evliyim daha bebek süpriz oldu bize aslında içten içe çok istiyodum anne olmak ama erken diye hep erteliyodum bebişde benım gibi sabırsız çıktı sanırsam ve bize süpriz yaptıı:)))
muhtemelen bnmkide öle pat die oluverir çnkü bi yanım çok istesede bi yanım endişeli allah hayrlı zamanda versin :)) şimdi sen nası heycanlısındır kmbilir:) allah sağ salim doğmasını nasip etsn cnm haftasonumu gdceksn hastaneye
hayırlı olsun canım benimde ilk hamileliğim benim de meleğim on haftalık Rab'bim sanada banada bütün anne adaylarına kavuşturmayı nasip etsinbende dün öğrendim hamile olduğumuu çok heycanlıyım şaşkınım bi okadarda acemiyim neler yapmam gerek bilemiyorum
hayırlı olsun canım benimde ilk hamileliğim benim de meleğim on haftalık Rab'bim sanada banada bütün anne adaylarına kavuşturmayı nasip etsin
selam kızlar.. bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.adetımde gecıktı.yınede yarın hastaneden randevu aldım kan aldırcam bakalım ne cıkıcak
ümitlendirmek istemem yine de ama benım de öyle olmuştu perşembe günü test yapmıştım negatif çıktıı salı günü tekrar denedim pozitifti haber ver sonucunu umarım herşey istediğin gibi olur
ümitlendirmek istemem yine de ama benım de öyle olmuştu perşembe günü test yapmıştım negatif çıktıı salı günü tekrar denedim pozitifti haber ver sonucunu umarım herşey istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?