ılk belırtlıler

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
iyi aksamlar affınıza sığınarak bırsey sormak ıstıyorum sızlere..bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz öncesındede zaten hap vs. kullanmadım simdi eşimle korunmadan ilişkiye gırdıkten sonra menının bı kısmı dışarı cıktı ben hemen kalkmadım 5 10 dk uzandm falan..son ucgundur cok afedersınız acayıp bı akıntım var ama daha once yaasadıgım bırsey degıldı bu durum..ilk bebegımız olacak tecrubesızız ve ben pek bılgıde edınemedım sızce tutmus olabılırmı yanı kendınde böyle belırtıler hısseden oldumu? cevaplarınız ıcın teşekkürler ALLAh hepımıze sağlıklı hayırlı bebişler versinn:emir_bebek: :emir_bebek:

Buna cvp vermek zor sadece akıntımı? Başka belirti yokmu kahverengi leke oluyo çoğu zaman karın alt kısmında krap şeklind ağrılar oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buna cvp vermek zor sadece akıntımı? Başka belirti yokmu kahverengi leke oluyo çoğu zaman karın alt kısmında krap şeklind ağrılar oluyor

yok ne yazıkkı başka bı belırtı hanı cok yenı olduğu ıcın sımdı gebelıgn bellı olması ıcınn beklemek lazım adet gecıkmesını ama zaten benım adetım bıtelı 2 3 gun oldu bıter bıtmezde zaten başladık çalışmalara :) ya aslında benım derdım esımın doğum gününe bebek haberı vermek 11 mayısa kadar ınsallah bır sıkıntı olmadan güzel haberı almak ıstıyorm ondanda bıraz heyecan yaptım yalnız bu arada benm kasık ağrım var ama üşütmüştüm ona bağladığım ıcın söylemedim

Hadi bakalım inş hamilesindir adet biteli 2 3 gün bitmiş diyosun gebelk varsada belirtileri bukadr kısa sürede çıkmaz sanmıyorum

Hadi bakalım inş hamilesindir adet biteli 2 3 gün bitmiş diyosun gebelk varsada belirtileri bukadr kısa sürede çıkmaz sanmıyorum

:) inşallah kurban olduğum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsinn

Ay canim insallah hayirlisi olur. Aynisini bende yasadiim bu ay. Cok farkliydi akinti. Sonra adet sancisi hissetim. Adet olmadim cuma olmam lazimdi. Hala karnim agriyor gobegim agriyor sanki heran adet olucakmisim gibi. Kafam cok karisik. 8 Aydir ugrasiyoruz. Heveslenmek istemiyorum. Test yaptim birsey cikmadi. Kimisi diyor hemen cikar oburu diyor 1 hafta bekle bazilari gec belli olur. Rabbimden hayirlisi:43::43:

Ay canim insallah hayirlisi olur. Aynisini bende yasadiim bu ay. Cok farkliydi akinti. Sonra adet sancisi hissetim. Adet olmadim cuma olmam lazimdi. Hala karnim agriyor gobegim agriyor sanki heran adet olucakmisim gibi. Kafam cok karisik. 8 Aydir ugrasiyoruz. Heveslenmek istemiyorum. Test yaptim birsey cikmadi. Kimisi diyor hemen cikar oburu diyor 1 hafta bekle bazilari gec belli olur. Rabbimden hayirlisi:43::43:

Canim bende de tamamen ayni belirtiler oldu.idrarda 2 hafta sonra cikti

Ay gercektenmii:43: Umitlenmek istemiyorum ama bugun affedersin akinti sanki dahada fazlalasti test negatif. Arkadaslarimi aradim sordum onlarda simdi yoksa umitlenme gercekten yoktur dediler. Bir arkadas benimki 8 gun sonra belli oldu dedi. Hayirlisi olsun kendimi kaptirmamaya calisiyorum hatta okadar kotuki tuvalete gitmeye korkuyorum ya kan gorursem diye. Ama rabbim en iyisini bilir.. Sende sag salim, allahin izniye kolay dogum yaparak alirsin yavrunu kucagina!! Tadini cikar bizlerede dua edersen sevinirim. optuumm

Canim bende de tamamen ayni belirtiler oldu.idrarda 2 hafta sonra cikti

iyi aksamlar affınıza sığınarak bırsey sormak ıstıyorum sızlere..bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz öncesındede zaten hap vs. kullanmadım simdi eşimle korunmadan ilişkiye gırdıkten sonra menının bı kısmı dışarı cıktı ben hemen kalkmadım 5 10 dk uzandm falan..son ucgundur cok afedersınız acayıp bı akıntım var ama daha once yaasadıgım bırsey degıldı bu durum..ilk bebegımız olacak tecrubesızız ve ben pek bılgıde edınemedım sızce tutmus olabılırmı yanı kendınde böyle belırtıler hısseden oldumu? cevaplarınız ıcın teşekkürler ALLAh hepımıze sağlıklı hayırlı bebişler versinn:emir_bebek: :emir_bebek:

Aynen benimde böle oldu. okurken benim sormak istediğimin aynısını sormuş olduğunuzu farkettim. :( 1,5 yıllık evliyiz artık bebiş istiyoruz inşallah Rabbim aratmaz bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı

ayyyeni gördüm yazını test yaptınmı tekrardan benim duyduğumda bazen idrarda çıkmıyormuş ama kanda çıkıyormuş bir sağlık ocağına falan gidip yaptırsan,, inşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbim :emir_bebek:

Testyapmak istedim adet olmusum daha dogrusu leke vardi:43: allaahim cok kotuyum. Hic gecikme olmadi bende, oyle olunca nekadarda umitlenmek istemesen bi acabaa mi diyosun. Hayirlisinolsun herkes icin:43::43::43:

ayyyeni gördüm yazını test yaptınmı tekrardan benim duyduğumda bazen idrarda çıkmıyormuş ama kanda çıkıyormuş bir sağlık ocağına falan gidip yaptırsan,, inşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbim :emir_bebek:

Testyapmak istedim adet olmusum daha dogrusu leke vardi:43: allaahim cok kotuyum. Hic gecikme olmadi bende, oyle olunca nekadarda umitlenmek istemesen bi acabaa mi diyosun. Hayirlisinolsun herkes icin:43::43::43:

Sadece leke varsa sorun değil çünkü ilk kızımda bende de lekelenmeler olmuştu sen yinede bir kan tahlili yaptır derim:34:

Canim cevabin icin cok sagol. Once lekeyle basladi aksam cogaldi bu ayda bana nasip degilmis. Insallah diger bekliyenler hayirli sonuclar alir. Rabbim cocuklarini sana bagislasin. Insallah banada nasip eder..:43:

Sadece leke varsa sorun değil çünkü ilk kızımda bende de lekelenmeler olmuştu sen yinede bir kan tahlili yaptır derim:34:

Canim cevabin icin cok sagol. Once lekeyle basladi aksam cogaldi bu ayda bana nasip degilmis. Insallah diger bekliyenler hayirli sonuclar alir. Rabbim cocuklarini sana bagislasin. Insallah banada nasip eder..:43:

Hakkında hayırlısı.Rabbim Evlat hasreti çekenlerin kuçaklarını boş bırakmasın inşaallah

benimde yarırn olmam gerekiyor normalde adet belirtilerim bir hafta öncesinden başlıyordu ama hiç belirti yoktu buna rağmen hem kan hem idrar testinde negatif çıktı çok üzüldüm bugün kasıklarımda dünden başlayan şiddetli bir sancı var belim ve bacaklarımda ağrıyor.. bir umut diyorum işte belki adet olmam belki geç döllenmedir diye.. bekliyorum.. inşallah Allah nasip eder hayırlısıyla bana ve tüm isteyen ailelere :emir_bebek:

Back
X