• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk bulusma ile ilgili

Belki de gercektir.Neden yani kiz gibi hisseden bir erkek baska bir erkekle bulusamaz mi?Türkiye'de bunun pek cok ornegi var Merkür Can ve Arda Bektaş en basit ornekleri youtubede adını duyuran.

sizce normal, sağlıklı bir erkek kendini kadın gibi hisseden bir erkekle özel bir buluşma yaşar mı?

bacım aklın varsa, kız olma, biz oldukta noldu

içkici koca sende, kumarcı koca sende, aldatırlar bide, yyyooğğğ ben yapmadım derler..
allahın gönlüne güç gitmesinde, erkek olsaydım derim bazen.

Bayanlar üye cinsiyet değiştirmek ne kadar doğru diye bi konu açmamış takdir edersiniz ki. Ne acayip cevaplar vermişsiniz.

sizce normal, sağlıklı bir erkek kendini kadın gibi hisseden bir erkekle özel bir buluşma yaşar mı?

kendisi sağlıklı bir erkek değil sağlıklı bir kadın :)

ilk buluşma için bence fazla iddialı giyinme hatta olduğun gibi git normalde mesela normal bir arkadaşınla nasıl buluşacaksan öyle hazırlan tabi biraz daha özenli olabilirsin.elbise önerebilirim çok aşırı kısa olmayan bir elbise güzel olabilir.

kendisi sağlıklı bir erkek değil sağlıklı bir kadın :)

ilk buluşma için bence fazla iddialı giyinme hatta olduğun gibi git normalde mesela normal bir arkadaşınla nasıl buluşacaksan öyle hazırlan tabi biraz daha özenli olabilirsin.elbise önerebilirim çok aşırı kısa olmayan bir elbise güzel olabilir.

kendisi şuan kadın değil erkek :) süreç tamamlanmadı dedi ve bir erkekle buluşacak :)

sağlıklı bir erkek dediğim de buluşacağı erkek :)

normal mi yani sizce?

kendisi şuan kadın değil erkek :) süreç tamamlanmadı dedi ve bir erkekle buluşacak :)

sağlıklı bir erkek dediğim de buluşacağı erkek :)

normal mi yani sizce?
Tamam bacim ben ve bulusacagim kisi anormaliz bunu diyince rahatliyacaksan eger. Belki ben bicok kizdan daha cok kizimdir bunu nerden bilebilirsin?

Ya bn anlamadm saf mıyım neym ya

Back
X