• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“İlk Buluşma”Klişesi

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.488
571
323
Arkadaşlar merhaba, biliyorum başlık çok klişe, birkaç baslığı okudum ama okumaya devam etmeden sizlere danısmak istedik

arkadaşım 25 , konuştuğu kişi 29 yaşında
ıkısı de iş sahibi insanlar. Çocuğun işi baya resmi
5 aydır sosyal medyadan konusuyorlar ama ılk kez yuz yuze oturacaklar
Arkadaşım minyon, zayıf . Çok açık olmayan kolsuz olmaz ama kısa kol giyen , tesettürlü de olmayan biri, adam da aynı şekilde minyonmus.

Ben “kendin ol” dedim, 5 ay sürekli mesajlaştıkları için o noktada sorun yok.
Ama malum yaz ayı ne giysem derdinde.
İnternette kot, beyaz tişört, ceket diyor ama bu hava için de baya ağır geldi bana
Elbise desek tarzına uygun, iyi dediği bir şey yok. Kıyafet önerilerinizi bekliyoruz :)
Ağır makyaj sevmez Ece, çocuk da düz fön seviyormuş diye, arkadaşım duz föne vermiş. Onlar tamam:)

hem gençlere de tavsiye niteliğinde olur umarım başlık, sımdıden fikirleriniz için teşekkürler:)

Son düzenleme:
Cocuk düz föne mi karar vermis? Resmi bir işi var bir de saç mi uzatiyor adam?
Kızın saçına çocuk karar vermiş sanırım🙄
Benim sacima nasil baskasi karar verir😳
Veremez vermemeli vermemiştir herhalde ben yanlış anladım😀
Hayır bide şu var saçına karar verdiyse kıyafete de versin kızı yormasın bari🙄

Arkadaşlar kısa keseyim diye, uykulu kafayla devrik yazmısım pardon🙈 duzelttim de zaten.

hani çocuk normalde düz fön seviyormuş😀 saçını söyle yap demez heralde kimse🤦🏻‍♀️ Bu baya kibarmış zaten 😀

Arkadaşlar kısa keseyim diye, uykulu kafayla devrik yazmısım pardon🙈 duzelttim de zaten.

hani çocuk normalde düz fön seviyormuş😀 saçını söyle yap demez heralde kimse🤦🏻‍♀️ Bu baya kibarmış zaten 😀
En doğal haliyle gitsin arkadaşınız:)
Doğal derken sabah kalkıp şiş gözlerle ve bıyıklı falan değil😀
Minimal bir hazırlık olsun😉 Spor şık rahat bi kıyafet, doğal bi makyaj, fönsüz saçlar😀 İlk günden istediğini yapmasın🙃 En önemlisi mis gibi tertemiz kokan bir parfüm😉

Kot, beyaz t-shirt, ceket.Ceket dışında bir problem yok bence.
Arkadaşınız kısa kollu da mı giymiyor.Bu sıcakta ceket fazla olur.Sosyal medyadan konuştular da illaki fotoğraflarını görmüşlerdir birbirlerinin.Çok strese gerek yok sanki

Güzel günlük, spor bir tulumu varsa tulumda giyebilir kolları tişört kısalığında bir şey olabilir. Hem ne çok açık ne çok kapalı, hem de sıcaklatmaz-bunaltmaz arkadaşınızı. Makyaj için abartmasın bence de, yüzünü renkli tutabilecek naif bir makyaj yapabilir. Saçları içinde adam o şekilde beğeniyorsa onu etkilemek için düz fön çekebilir. Bunu yapması hemen karşı tarafın boyunduruğu altına girdiği anlamına gelmez bence neticede nasıl erkeklerin tavlama taktikleri varsa bu da onun gibi bir şey diye düşünüyorum :)

Kot, beyaz t-shirt, ceket.Ceket dışında bir problem yok bence.
Arkadaşınız kısa kollu da mı giymiyor.Bu sıcakta ceket fazla olur.Sosyal medyadan konuştular da illaki fotoğraflarını görmüşlerdir birbirlerinin.Çok strese gerek yok sanki
Ceket bana da ağır geldi. Farklı giyim önerilerinizi de bekliyoruz aslında :)

Normalde makyaj yapmaz , yapmayı da pek bilmez açıkçası. Normalde spor da giyiniyor, klasik de hani “heeeh bu” dediği bir tarzı yok :) adamın da resmi bir işi olduğu için epey kararsız :) fön kalmaz evet haklısınız bu ara hava soğuk gidiyora güvenmiştik ama😀

Arkadaşlar merhaba, biliyorum başlık çok klişe, birkaç baslığı okudum ama okumaya devam etmeden sizlere danısmak istedik

Arkadaşım minyon, zayıf . Çok açık olmayan kolsuz olmaz ama kısa kol giyen , tesettürlü de olmayan biri, adam da aynı şekilde minyonmus.

İnternette kot, beyaz tişört, ceket diyor ama bu hava için de baya ağır geldi bana
Elbise desek tarzına uygun, iyi dediği bir şey yok. Kıyafet önerilerinizi bekliyoruz :)
Ağır makyaj sevmez Ece, çocuk da düz fön seviyormuş diye, arkadaşım duz föne vermiş. Onlar tamam:)

hem gençlere de tavsiye niteliğinde olur umarım başlık, sımdıden fikirleriniz için teşekkürler:)
Kızlara tavsiyem saçlarınız kıvırcıksa hiçbir adam için beni daha çok sever belki diye düzleştirmeyin gurban olduğum sizi seven siz olduğunuz için sevsin 😉
Not: bir mom jean yüksek bel, beyaz t-shirt sade. Saçlar ya topuz ya da yarım toplasın düzleştirmeden doğal. Makyaj en doğal olanından bi rimel bi ruj çok az ince fondöten.

bence kot uzerine tişört ilk buluşma için idealdir. yada efil efil rahat spor bir elbise. böyle kat kat parça parça giyinildiği zaman çok uğraşılmış görünüyor. :)

Adamın resmi işiyle arkadaşınız kararsızlığı ne alaka ben anlamadım 🙄
Eğer adam esnaf olsaydı arkadaşınız eşofmanla mı gidecekti ??

Valla benimde bole bi gorusmem oldu nasil gittim ben gorusmeye ozamnlar tabi suan farkli kisiyle evliyimde o ayri konu neyse normal sacimi fonlemefim bile topladim bi tokayla sıkıstırdım yaz ayiydi zaten bi pantolon giydim bi beyaz tisort aha oldu bitti gittim gorusmeye gayette guzel gecdi

Normalde makyaj yapmaz , yapmayı da pek bilmez açıkçası. Normalde spor da giyiniyor, klasik de hani “heeeh bu” dediği bir tarzı yok :) adamın da resmi bir işi olduğu için epey kararsız :) fön kalmaz evet haklısınız bu ara hava soğuk gidiyora güvenmiştik ama😀
Ozamn ayni bnm tipden kendisi gibi gitsin ben gozumde bi rimelle bide kalemle gittim yuzumde 1 gram dahi boya yokdu ve guzel karsilandi bi pantolun bi tisort yetiyo inaninki kendi olsun yeter okadar klasik giymisdimki o giydigim duz beyaz tisortu bile bana cok yakistirmisdi beyaz sana cok yasiyomus dedi 😊

Back
X