- 3 Ağustos 2012
- 1.488
- 571
- 323
Arkadaşlar merhaba, biliyorum başlık çok klişe, birkaç baslığı okudum ama okumaya devam etmeden sizlere danısmak istedik
arkadaşım 25 , konuştuğu kişi 29 yaşında
ıkısı de iş sahibi insanlar. Çocuğun işi baya resmi
5 aydır sosyal medyadan konusuyorlar ama ılk kez yuz yuze oturacaklar
Arkadaşım minyon, zayıf . Çok açık olmayan kolsuz olmaz ama kısa kol giyen , tesettürlü de olmayan biri, adam da aynı şekilde minyonmus.
Ben “kendin ol” dedim, 5 ay sürekli mesajlaştıkları için o noktada sorun yok.
Ama malum yaz ayı ne giysem derdinde.
İnternette kot, beyaz tişört, ceket diyor ama bu hava için de baya ağır geldi bana
Elbise desek tarzına uygun, iyi dediği bir şey yok. Kıyafet önerilerinizi bekliyoruz :)
Ağır makyaj sevmez Ece, çocuk da düz fön seviyormuş diye, arkadaşım duz föne vermiş. Onlar tamam:)
hem gençlere de tavsiye niteliğinde olur umarım başlık, sımdıden fikirleriniz için teşekkürler:)
arkadaşım 25 , konuştuğu kişi 29 yaşında
ıkısı de iş sahibi insanlar. Çocuğun işi baya resmi
5 aydır sosyal medyadan konusuyorlar ama ılk kez yuz yuze oturacaklar
Arkadaşım minyon, zayıf . Çok açık olmayan kolsuz olmaz ama kısa kol giyen , tesettürlü de olmayan biri, adam da aynı şekilde minyonmus.
Ben “kendin ol” dedim, 5 ay sürekli mesajlaştıkları için o noktada sorun yok.
Ama malum yaz ayı ne giysem derdinde.
İnternette kot, beyaz tişört, ceket diyor ama bu hava için de baya ağır geldi bana
Elbise desek tarzına uygun, iyi dediği bir şey yok. Kıyafet önerilerinizi bekliyoruz :)
Ağır makyaj sevmez Ece, çocuk da düz fön seviyormuş diye, arkadaşım duz föne vermiş. Onlar tamam:)
hem gençlere de tavsiye niteliğinde olur umarım başlık, sımdıden fikirleriniz için teşekkürler:)
Son düzenleme: