İlk buluşma ve doğum günü!!

Elf90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
10
0
36
Eskişehir
Kızlaaar! Cumartesi günü onun doğum günü ve o gün bizim ilk buluşmamız olucak. Daha önce hiç buluşmadık ve şansa(!) bakın ki o gün onun doğum günü.. Onu henüz yeni yeni tanımaya başlıyorum hakkında cok şey bilmiyorum nelerden hoşlanır neleri sever hiçbir fikrim yok.. :44: Bana yardımcı olun lütfen.. Ona ne hediye almalıyım? Ve o gün nasıl davranmalıyım ne dicemi bile bilmiyorum mesela hediyesini verirken bile ne dicem nasıl davranıcam kestiremiyorum sonucta aramızda baya mesafe var yeni tanıstık.. çok heyecanlanıcam kesin elim ayağıma dolanıcak.. :44: off..

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

cnm onu pek tanimadigini soyluyosun nasil tanistiniz ki? tanisir tanismaz sevgili mi oldunuz?

nasıl tanıştınız bilmiyorum..ilk buluşmanız olacak, daha çok iyi tanımıyorsun ve haliyle doğal olarak çok heyecanlısın...
bence hediye alma.ben olsam almazdım...ilk buluşma, daha doğru düzgün tanımıyorsun bile..

bencede alma buluştuktan sora ileriki zamanlarda telafi edersin hediyeyi

Hayatım tanımıyorum demişsin azcık kafam karıştı ama yinede yardım etmeye çalışayım bence heyecanlı olduğunu belli etme ve ilk günden asla kendini tamamen anlatma bırakalımda o çözsün
Hediye işine gelince nelerden hoşlandığını bilmiyorsun bişey diyemeyeceğim ama her erkek bi takım tutar ve ona bağlıdır tuttuğu takımla ilgili birşeyler alabilirsin.
İyi şanslar

Ilk bulusmaniz olmasina ragmen dogum gününü kafana takmana cok sasirdim dogrusu.
Hediye almak dogru olmaz diye düsünüyorum.Kaldi ki adamin nelerden hoslandigi vs bile bilmiyorsun.Illa birsey yapacam diyorsan "gel sana kahve ismarlayayim,dondurma yedireyim,dogum günü cocugusun nede olsa" deyip gönlünü alabilirsin.

bence sen ne istiyorsan ole yap. yani hediye almak geliyorsa icinden al. yok almak istiyorum bu beni rahatsiz ediyor diyorsan alma. ne istiyorsan onu yap uygun kacarmi diye dusunme karsindaki ne dusunur umursama kendi hislerine bak cunku bu durumda uygun kacmayan birsey yok yani hediye alsanda olur almasanda olur hicbiri abes kacmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…