ilk buluşma..(Yazmadann geçmee :))

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
Kızlar ilk defa biriyle buluşucam ve çok heyecanlıyım.heyecanımı nasıl yenerim,napmam gerekiyor hiç bilmiyorum.sizin tecrübe ve deneyimlerinizii bekliyorum.Ne yapmam gerekiyor ne yapmamam gerekiyorr ?? Kızlar çoook aciiil :( Size güveniyorummmm :)))

Kızlar ilk defa biriyle buluşucam ve çok heyecanlıyım.heyecanımı nasıl yenerim,napmam gerekiyor hiç bilmiyorum.sizin tecrübe ve deneyimlerinizii bekliyorum.Ne yapmam gerekiyor ne yapmamam gerekiyorr ?? Kızlar çoook aciiil :( Size güveniyorummmm :)))

bence buluşamyı düşünmemeye calış güzel ılık bir duş al kendini en rhat ve tabi güzel hangi kıyafetlerin içinde hissediyorsan giy onları kuzum ama sakın haa abartma güzel olcamm diye rahat olmayan şeyler giyme giyersen cok daha sıkılırsın bende öyle oluyor..
kendin gibi ol kasmamaya calış kendini üstesinden gelirisnn :)

güzeeeeeeeeeeellll bi bakım yaptır...
saçlarını manikürünü fln...
bu kadar heyecan stres getirir..
stresli olursan kasılır kalırsın..
sonra saçmalamaya fln başlarsın allah korusun..
bunu sakarlıklar takip eder...:52:
sen en iyisi normal bi arkadaşınla buluşuyomuş gibi düşün..
o da senin gibi bi insan nihayetinde rahat ol..
güzel bi izlenim bırakki bundan sonra o heyecanlansın...:51:
güleryüzlü, neşeli ol...
espiri yeteneğin yoksa lütfen yapma...:47:
o yaparsa gülersin..

ben bir ilişkimde ilk buluşma da izmir kordonda bir cafedeydik masaya içeceğimi dökmüştüm sakın öyle bir şey yapma çocuk güldü sildi ama ben kıpkırmızı olmuştum. allahtan üstüme başıma gelmedi sonra mezhep farklılığı yüzünden yürümedi zaten yada sakarlığım yüzünden:27:

Back
X