ilk buluşma

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
bılıyorum kızlar cok konu actım cok soruyorum htta ozelınız ama napım merklıyım bırzcık simdi ilk blşmanızda naptınız kızlar elınızı tuttumu sevgılınız yanagınızdan optumu ne bılım nasıl yklasılmalı izin verdınızmı?:50:

(eski sevgilim) oturduk bir cafe de karşılıklı. sohbet etmeye başladık. uğurlarken de yanaktan öpüp hoşçakal dedik birbirimize.

bılıyorum kızlar cok konu actım cok soruyorum htta ozelınız ama napım merklıyım bırzcık simdi ilk blşmanızda naptınız kızlar elınızı tuttumu sevgılınız yanagınızdan optumu ne bılım nasıl yklasılmalı izin verdınızmı?:50:

Nasıl bir ilk buluşma bu?
Daha önceden tanışıyor muydunuz sevgili olarak mı iilk buluşma biraz açıklar mısın?
Biz sevgilimle 2 senedir beraberiz yaz aşkıydı bizimkisi.
Bir yaz tanıştık bakıştık numaralarımızı aldık ama ötesi olmadı.
Diğer sene yaz başında konuşma yani çıkmaya başladık ve bundan 1 ay sonra görüşebildik ancak.
Yani 1 ay sevgiliydik sonra görüştük.oraya gittigimde de el ele tutustuk da öpüştük de.
Ama siz ne zamandır tanısıyor,konusuyorsunuz bu önemli?

Nasıl bir ilk buluşma bu?
Daha önceden tanışıyor muydunuz sevgili olarak mı iilk buluşma biraz açıklar mısın?
Biz sevgilimle 2 senedir beraberiz yaz aşkıydı bizimkisi.
Bir yaz tanıştık bakıştık numaralarımızı aldık ama ötesi olmadı.
Diğer sene yaz başında konuşma yani çıkmaya başladık ve bundan 1 ay sonra görüşebildik ancak.
Yani 1 ay sevgiliydik sonra görüştük.oraya gittigimde de el ele tutustuk da öpüştük de.
Ama siz ne zamandır tanısıyor,konusuyorsunuz bu önemli?
katılıyorum..bizde aşkımla 2 yıllık bi arkadaslık süresinden sonra çıkmaya başladık..ayrı şehirlerde oldugumuz için çıkmaya başladıktan 1 bucuk ay sonra falan görüşebildik önce sarıldık sonra benım ayağım takılınca o anda elimi tuttu :16:ve el ele gezdikk.yanaklarımdan öptü falan yani arkadaşında dediği gibi önemli olan buluşma çıkmanızdan ne kadar sonra gerçekleştii :26:

ya çok saçma bişey değilmi bu? senin kişilğin karektern nedir? yok ilk buluşmada sarıldımı öptmü bilmemnaptımı, sen ilk buluşmada doru buluosan yap, 3 gn geçsnde öle tutsn elimi 1 hafta 4 gün geçsn öle sarılsın bunlar çok saçma şeler bence, akışına bırak we kişiliğin karektern neyi gerektryosa onu yaşa

cnm sana öyle bir şey mi oldu? veya yalnış buldun da bize soruyorsun? yanlıs anlama bende bunu merak ettim.

ben anlayamadım
şimdi siz sevgilisiniz bu ilk buluşmanız mı
yoksa sevgili olma yolundamısınız?

anlayamamislar arasindayim :37:

Sevgili olduktan sonra mi ilk bulusma bu?
Ben suanki sevgilimi iki senedir taniyordum, arkadasimdi ama sevgili olma yolunda ki ilk bulusmamizda beraber yemek yedik, ayrilirken de hoscakal diye 1 sn lik bi sarilma oldu o kadar. :27:

oncesinde sevgili olup ilk bulusma yaptigim biri olmadi, olsa garip olabilirdi :26:

Sevgilimle ilk buluşmamızda beni aracın içinde bekliyordu annemlerin evinin önünde.:31:
Araca bindim,sanki yıllardır berabermişiz gibi sarmaşıp öpüştük.:38:
Biz o günden beri hep aynıyız,hiç kasmayız kendimizi.:nazar:

evet kızlar bız aynı sehırdeyız ama kendısıyle ınternette tanıstık yanı bulduk ben arabaya bınmeye korkrdım sınavım vardı cıkısta geldı benı aldı bndım arabasına gttık gezdık hatta orda sevgılı olduk kızlar yanı elımıde ttu sarıldık arabada oturduk konustuk yanı bu kadar 1ay konusmadan snra ısrarlarına ragmen oldu ynı ben bulusmazdm ama guzel gectı bızım yanı korktugum gbı olmadı hıkayem bu fazlamı olmus ılk bulşmada bnları sormustum

valla bizde 3 hafta flört ettik ilişkiye başladıktan 1 hafta sonra elimi tuttu. şuan 4 yıllık ilişkim kendisi. İlk buluşmadamı elinizi tuttu o günmü sevgili olmuştunuz

Canim iliskinden ne bekledigine bagli bence ne yapman gerektigi. Erkek arkadasinin isi gucu yerindeyse birazcikta sevmisse bence evlilik dusunur ve emin ol sen ne kadar uzak durursan ona, zor kizi oynarsan daha cekici gelirsin. Erkeklerin dogasinda var kovalamak. Elde edilemeyen daha cekici gelir, ve egerki seviyosa pesinden suruklenir. Ama diyosanki ben rahat bi kizim karsimdaki de oyle o zaman dogal davran. Biliyorum sevdigine dokunmamak cok zor zaptedilebilen bi duygu ama taviz tavizi dogurur bunu da unutma canim.

bılemyrm dun kendını belı ettı kızlar ısı gucu vrdı evt o gun sevgılı olmstuk doguluydu zaten braz zrdu dun brazda yakn knsunca bttı dedım ıstemyrum dyrm anlamyr bnde bttı dedım hayrlısı

yaniole tuhaf konusmaları olmaya bsladı bnde ıstemyrum artık dedım kolayca soleyebıldım cnku yer vrmem ole seylere

açık şeylerden bahsetmiş anlaşılan. en doğrusunu yapmışsın canım uzak durmak lazım böyle iğrenç tiplerden :20:

Back
X