Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılıyorum kızlar cok konu actım cok soruyorum htta ozelınız ama napım merklıyım bırzcık simdi ilk blşmanızda naptınız kızlar elınızı tuttumu sevgılınız yanagınızdan optumu ne bılım nasıl yklasılmalı izin verdınızmı?![]()
katılıyorum..bizde aşkımla 2 yıllık bi arkadaslık süresinden sonra çıkmaya başladık..ayrı şehirlerde oldugumuz için çıkmaya başladıktan 1 bucuk ay sonra falan görüşebildik önce sarıldık sonra benım ayağım takılınca o anda elimi tuttuNasıl bir ilk buluşma bu?
Daha önceden tanışıyor muydunuz sevgili olarak mı iilk buluşma biraz açıklar mısın?
Biz sevgilimle 2 senedir beraberiz yaz aşkıydı bizimkisi.
Bir yaz tanıştık bakıştık numaralarımızı aldık ama ötesi olmadı.
Diğer sene yaz başında konuşma yani çıkmaya başladık ve bundan 1 ay sonra görüşebildik ancak.
Yani 1 ay sevgiliydik sonra görüştük.oraya gittigimde de el ele tutustuk da öpüştük de.
Ama siz ne zamandır tanısıyor,konusuyorsunuz bu önemli?
bılıyorum kızlar cok konu actım cok soruyorum htta ozelınız ama napım merklıyım bırzcık simdi ilk blşmanızda naptınız kızlar elınızı tuttumu sevgılınız yanagınızdan optumu ne bılım nasıl yklasılmalı izin verdınızmı?![]()
bılemyrm dun kendını belı ettı kızlar ısı gucu vrdı evt o gun sevgılı olmstuk doguluydu zaten braz zrdu dun brazda yakn knsunca bttı dedım ıstemyrum dyrm anlamyr bnde bttı dedım hayrlısı