• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşma

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
ilk buluşmada nasıl davranırsınız :3: konuya nasıl gireceğimi de bilemedim ay çok heycanlıyım. şimdi bi çocuk var biz facebook üzerinden konuşuyoruz aynı şehirde oturuyoruz hani ortak arkadaş falan da var ama yüzyüze görüşmedik konuşmalarda gayet iyiyiz ama görüşünce ne olacak bilmiyorum yarın buluşacağız. şehir dışında okuyor iki gün sonra gidecek. buluşunca nasıl davransam ne yapsam bilmiyorum çok konuşurum çok gülerim ben bu da bazen sinir bozucu oluyor saçma sapan davranmak istemiyorum. ne giysem ne yapsam off bir de adet dönemime denk geldi malum sivilceler :2: siz ilk buluşmada nasıl davranırsınız nasıl giyinirsiniz nasıl makyaj yaparsınız :2: :52:

Bak canım,eşiyle internette tanışmış biri olarak yazıyorum:ssz: ilk buluşmamızda frambuazlı pastayı(yazışırken sevdiğimi söylemiştim,ilk buluşmada pastayla gelmişti) elimi pastaya daldırarak yemiştim..çünkü pastayı elimle yemeyi severim,kasmamıştım kendimi:ssz: arabada oturmuş ben pastamı ellerimle yerken eşim kopmuştu..kendin gibi olmayı başarabilirsen herşey güzel geçer.."kendin gibi ol" yani başkası gibi davranmaya çalışma:ssz:"nasıl yapacağım"sorusunun cevabı sende zaten,neysen o olacaksın işte:ssz:

Bak canım,eşiyle internette tanışmış biri olarak yazıyorum:ssz: ilk buluşmamızda frambuazlı pastayı(yazışırken sevdiğimi söylemiştim,ilk buluşmada pastayla gelmişti) elimi pastaya daldırarak yemiştim..çünkü pastayı elimle yemeyi severim,kasmamıştım kendimi:ssz: arabada oturmuş ben pastamı ellerimle yerken eşim kopmuştu..kendin gibi olmayı başarabilirsen herşey güzel geçer.."kendin gibi ol" yani başkası gibi davranmaya çalışma:ssz:"nasıl yapacağım"sorusunun cevabı sende zaten,neysen o olacaksın işte:ssz:

Cidden pastayı elinle mi yemeyi seviyorsun ???

Sevmek mi??bayılıyorummmmmmm:52:

Süpermiş böyle rahat insanlara bayılıyorum :))

Konu sahibi arkadasım biz de dün akşam arkadaslarla dışarı çıktık şu check in muhabbeti varya 'aaaa sizde mi burdaydınız olayına,tanıdık,tanımadık herkes bizim masaya doluştu 3 kişi gelmiştik masadan kalkarken 8-9 kişi vardı arkadasımın arkadasları,benim arkadaslarım falan,filan sonuçta çocuklarda ilk tanıştıgımız insanlara sana tavsiyem hiç kasma kendini,içinden geldigi gibi davran illaki nelerden hoşlandıgını biliyordur bırak o senin adına sipariş versin bla bla bla :)

Back
X