ilk buluşma

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Ablalarim ben 17 yasindayim.Onceleri sanaldan tanistigim biri var.Cesitli sebeplerden oturu(sinavlarimiz,onun arkadasinin vefati vs) 2 aydir mesajlasmamiza ragmen daha dun bulustuk.Onun okulu uzak benim okudugum liseye,ben de derslerimi kacirmak istemedim sadece bi saat konusabildik.kendisi basketbolcu ayagindan ameliyat oldu yakin zamanda onu cok yormak istemedim ama ayaginin iyi olmasi icin yurumesi gerekmis once yemek yedik,sonra yuruduk.yemekte benim gozlerime bakti mesela yani bn konusurken gozunu falan kacirmadi.telefonuna da bakmadi calsa da kapatti lafimi bolmedi.bi ara sinemaya da gidelim dedi.ojelerimi falan begendi.beni begendigini soyledi.ayrildiktan sonra konusurken de belirtti bunu iyi gordum seni falan diye.ayrilirken de dedi hatta bi istegin var mi diye.biraz uzattim lafi ama ozetle sorum su bizim bi gelecegimiz olur mu sizce ve ben nasil davranmaliyim ?

Ablalarim ben 17 yasindayim.Onceleri sanaldan tanistigim biri var.Cesitli sebeplerden oturu(sinavlarimiz,onun arkadasinin vefati vs) 2 aydir mesajlasmamiza ragmen daha dun bulustuk.Onun okulu uzak benim okudugum liseye,ben de derslerimi kacirmak istemedim sadece bi saat konusabildik.kendisi basketbolcu ayagindan ameliyat oldu yakin zamanda onu cok yormak istemedim ama ayaginin iyi olmasi icin yurumesi gerekmis once yemek yedik,sonra yuruduk.yemekte benim gozlerime bakti mesela yani bn konusurken gozunu falan kacirmadi.telefonuna da bakmadi calsa da kapatti lafimi bolmedi.bi ara sinemaya da gidelim dedi.ojelerimi falan begendi.beni begendigini soyledi.ayrildiktan sonra konusurken de belirtti bunu iyi gordum seni falan diye.ayrilirken de dedi hatta bi istegin var mi diye.biraz uzattim lafi ama ozetle sorum su bizim bi gelecegimiz olur mu sizce ve ben nasil davranmaliyim ?

Çok tatlisinn:16:
Ne güzel heyecanlar hevesleri bunlar :16:
Rabbim utandirmasin pişman ettirmesin canim benim.
Bu yaslar hataya müsait yaslar.
Dikkat et kendine .
Biraz mesafe koy yeter.
Dolu dolu yasa, benim gibi çok pişman olursun sonra.
Sevgilerimlee:54:

Çok tatlı anlatmışsın canım yaa.:16:
Olduğun gibi ol,sen ol..
Kendini kaptırmadan,saygı çerçevesin de görüşmeye devam edersin.

Son düzenleme:

seni beğenmiş belli hareketlerinden canım benim ya çok şekersin :) inş hayırlıysa olur geleceğiniz :)

Dikkat et kendine .
Biraz mesafe koy yeter.
Dolu dolu yasa, benim gibi çok pişman olursun sonra.
Sevgilerimlee:54:
canım "aldatıldım"die bi konuna rastlamısdım..naptın?bitti mi tamamen?

On yedi yasim geldi gozumun onune :21:ay cok şeker kendin ol cok kaptirma kendini hakkinda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım "aldatıldım"die bi konuna rastlamısdım..naptın?bitti mi tamamen?

Nisani erteledim canim aileme acikladim durumu.
Konusmuyoruz gorusmuyoruz.
Arada ariyor iki kelam ediyoruz o kadar.
Ama dillendirmedik ayrilik mevzusunu.
Boyle yavaş yavaş sogumak daha iyi sanirim :)

Çok tatlı anlamışsın canım yaa.:16:
Olduğun gibi ol,sen ol..
Kendini kaptırmadan,saygı çerçevesin de görüşmeye devam edersin.

Dikkat et kendine .
Biraz mesafe koy yeter.
Dolu dolu yasa, benim gibi çok piuşman olursun sonra.
Sevgilerimlee:54:[/QUOTE
cok tesekkur ederim bn bazen utanip gozumu kaciriyodum hic bulamadi goz rengimi sordu )

Nisani erteledim canim aileme acikladim durumu.
Konusmuyoruz gorusmuyoruz.
Arada ariyor iki kelam ediyoruz o kadar.
Ama dillendirmedik ayrilik mevzusunu.
Boyle yavaş yavaş sogumak daha iyi sanirim :)

iyi yapmışsın canım en iyisi zamana bırakmak..belki bu süreçte doğru yanlış çıkar ortaya ve sen de ömür boyu"acaba"larla yasamak zorunda kalmazsın..bi anda bitirmek insanı mahvedior kendimden biliorum..

On yedi yasim geldi gozumun onune :21:ay cok şeker kendin ol cok kaptirma kendini hakkinda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin ablacim tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)

iyi yapmışsın canım en iyisi zamana bırakmak..belki bu süreçte doğru yanlış çıkar ortaya ve sen de ömür boyu"acaba"larla yasamak zorunda kalmazsın..bi anda bitirmek insanı mahvedior kendimden biliorum..

Aynen öyle canim.
Boyle sakinin en azından.
Sigarayi birakiyor gibiyim.
Günbe ggün dozu dusuruyorum.
Zamanla tamamen kurtulurum belki.
Hakkimizda hayirlisi.
Allah gönlümüze gore versin.:16:

Aynen öyle canim.
Boyle sakinin en azından.
Sigarayi birakiyor gibiyim.
Günbe ggün dozu dusuruyorum.
Zamanla tamamen kurtulurum belki.
Hakkimizda hayirlisi.
Allah gönlümüze gore versin.:16:

zaman herşeyin ilacı canımm . . .sabret ve bekle...ahh en büyük dileğim o zaten:))) amiiiiinnnn:16::16:

Bu aşk ilerde sevgiye dönüşecek belkide sev ama cok bağlanma yani kaybetme korkun olsun ama onsuz yaşayamam deme asla. Kendine empoze et bunu hazır başındayken.o kadar toz pembeki hayat tedirgin oldum adına. Yaşadığın tüm duygular çok güzel sakın bundan sanma çevremde gördüklerimden duyduklarımdan diyorum bunu..ama kontrolu elden birakma. Kardeşten öte bir arkadaşım en büyük hatasını senin yaşlarında yaptı ve senelerdir o hatayla boğuşuyor. Hep temkinli ol karşındaki bir erkek ve diğer erkeklerden ne kadar farklı olabilir moral bozmak istemiyorum kesinlikle ama seneye 18 en cilgin yas, daha sonrasi icin tavsiyem bu sadece, inşallah değer kıymet bilen biridir mutluluklar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Yaaa ne kadar tatlı anlatmışsın bayıldım sana:) Yaşıtların gerçekten çok bozdu, sen hep böyle kal şekerim:16:

Bu aşk ilerde sevgiye dönüşecek belkide sev ama cok bağlanma yani kaybetme korkun olsun ama onsuz yaşayamam deme asla. Kendine empoze et bunu hazır başındayken.o kadar toz pembeki hayat tedirgin oldum adına. Yaşadığın tüm duygular çok güzel sakın bundan sanma çevremde gördüklerimden duyduklarımdan diyorum bunu..ama kontrolu elden birakma. Kardeşten öte bir arkadaşım en büyük hatasını senin yaşlarında yaptı ve senelerdir o hatayla boğuşuyor. Hep temkinli ol karşındaki bir erkek ve diğer erkeklerden ne kadar farklı olabilir moral bozmak istemiyorum kesinlikle ama seneye 18 en cilgin yas, daha sonrasi icin tavsiyem bu sadece, inşallah değer kıymet bilen biridir mutluluklar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok tesekkur ederim o kadar icten yazmisiniz ki :) merak etmeyin en azindan sizin ogutlerinize kulak verip biraz daha dikkatli olurum :)

Back
X