İlk bulusma

Kizlar calistigim yerde bi abla var iki senedir surekli oglumla bi tanis oturun bi cay icin diye soylenip duruyo.Bigun getirecek oglunu sanirim bu hafta gelecek. Ilk bulusmada ne konusulur yardimci olun lutfen. Ben cok heyecan yapiyorum ne konusacagimi bilemem. Acill yardimmm edin
Bi tanesi ile dedikodu yapmıştık. Ne eğlendik anlatamam. :D Komik komik yorumlar yapıyordu. Tam kanka olunacak çocuktu ama sevgili aslaa.

Genelde mesleklerimiz hakkında konuşuyoruz. Aileler, ortak arkadaşlar hatta yediğimiz yemek bile konu olabiliyor. Siz sakin olmaya çalışın konu illa ki açılır.

Facebook falanda yok sizin, gizlice çekemez de zaten. Oğlu madem 2 yıldır aranıyordu bulsaydı birisini. 2 koskoca yıl bulamadı mı yani. Ben pek parlak görmedim durumu.
Ben facebookta fotograf paylasmiyorum canim. Herkese acik bi profilimde yok arasada bulamaz zaten

Bi tanesi ile dedikodu yapmıştık. Ne eğlendik anlatamam. :KK70: Komik komik yorumlar yapıyordu. Tam kanka olunacak çocuktu ama sevgili aslaa.

Genelde mesleklerimiz hakkında konuşuyoruz. Aileler, ortak arkadaşlar hatta yediğimiz yemek bile konu olabiliyor. Siz sakin olmaya çalışın konu illa ki açılır.
Elimden geldigince sakin olmaya calisicam tabi ama ne kadar olabilirim bilmiyorum :)

Elimden geldigince sakin olmaya calisicam tabi ama ne kadar olabilirim bilmiyorum :)
:)) Ilk değil ama ikinci buluşmamda çocuk bana dikkatli dikkatli bakınca utanıp kafama menüyü geçirmiştim. :D Rezil oldum. Stres yapacak bir durum yok aslında ama olabiliyor işte. Kendinizi kasmayın en kötü ihtimalle ikinci buluşma olmaz. Dünyanın sonu değil ya.

Ben de tanıdıklar vasıtasıyla tanıştım eşimle.sohbeti hoşuma gitti sonra 3. Görüşmemizdi evlenmeteklif etti.1ay sonra tanıştık.6 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var.senin hakkında da hayırlısı olsun inş

Back
X