hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor