• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşmada ekilmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrv10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni görüp beğenmemiş olsa, en azından bir mesaj atardı. gelemedim işim var falan diye

11 yıllık evliyim. nazik , düşünceli , romantik bir eşim var. haftada en az 3 gün " canım yemek yapma yorulma, dışarda yeriz" , " ev dağınık olsun, hiçbir iş yapma , kendine vakit ayır" diyen bir adam benim eşim. eve hala güllerle gelen, hiçbir isteğime hayır demeyen, ben arkadaşlarımla gece dışarı çıktığımda evde oturup çocuğumuza bakan bir adam . her kadının hayali desem yanılmış olmam sanırım. işte bu adam tam 11 sene evvel, 2. buluşmamızda beni ekmiş ve haber vermemişti. tam 45 dk buluşma yerinde bekledim. ne mesaj attı ne aradı .. eve döndüm, beyimizden haber geldi, neymiş köpeği hasta olmuş onu veterinere götürmüş. " benim de köpeğim var, endişeni anlayabilirim , buluşmaya gelmemeni anlayabilirim ama haber vermemene bir anlam veremiyorum " dedim. neyse öyle böyle barıştık ve 5 ay sonra da evlendik.
işin özü , eğer kendini anlatmak için senden bir şans isterse , o şansı ver derim . bazı arkadaşlar döktürmüş " öküz , odun , böyle bir adamdan gelecek beklenmez vs vs " eğer 11 sene önce ben de böyle düşünüp kapıları kapatsaydım, bu mükemmel adam şuan başka birinin eşi olup , onu mutlu edecekti :)

Evlenecek insan bulamadığınız için mi bu ''ne günahım var neye elimi atsam batıyor'' isyanı..
Yapmayn Allah aşkına daha nelerr ne hayatlar var..

haklısınız bayanlar yazdıklarınızda.45-50 dk beklemem belki de büyük aptallık dediginiz gibi.belki trafige takılmıştır,yada bulusacagımız yeri bulamadı gelmek üzeredir ya da aramak uzeredir diye diye 50 dakıkayı geçirdim.bi insanı bekletmek erkek olsun bayan olsun nefret ettigim bişeydir.ama terbiyesizliği baştan gösterdi.ya da görüşmek istemedi bizim yakınlarımıza olur vs deyip geçiştirdi bilemem günahını da almak istemiyorum açıkçası

Siz iyi niyetli ve zarif bir insansınız, karşınızdakinin bunun kıymetini bilmemesi sizden bir şey eksiltmez. Hem size, hem de tanışmanız için aracılık eden kişilere saygısızlık etmiş. Lütfen üzülmeyin. Siz sadece kısmetinizi reddetmemiş, gereken şansı vermişsiniz.

Ne buluşmayı kabul ettiğiniz, ne oraya gittiğiniz, ne beklediğiniz için pişmanlık duymanızı gerektirecek bir sebep yok bence. "Olanda hayır var" diyerek konuyu kapatın.

Genel umutsuz halinizle ilgili olarak ise şunu söylemek isterim, bazen sıkıntılar belli dönemlerde üst üste geliyor. İnsan sanki bundan sonrası hep böyle gidecekmiş gibi bir yanılsamaya kapılıyor. Ama öyle olmayacak inanın, aradan zaman geçip resmin bütününe baktığınızda bugün üzüldüğünüz pek çok şeyin sizi daha iyi bir noktaya ulaştırmaya hizmet ettiğini göreceksiniz. Çoğumuzun hayatında bu tür irili ufaklı örnekler var. Hayat öyle tuhaf bir şey ki; bir gece yatarsınız başka bir dünya, kalkarsınız başka bir dünya. Yaşam pek çok sürpriz ve mucize barındırıyor. Hem iyi, hem kötü anlamda.

Bayramınız kutlu olsun... :KK25:

Son düzenleme:
hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor :KK43:

Yalan söylüyor hiç bir hoca bence Arefe veya bayram günü seminer duzenlemez özelliklede sehirdisinda
2 ihtimal var
Ya seni gördü ve kendisi çok vasat olduğu için karşına çıkmaya utandi
Yada geldi seni beklediği kadar Sexy bulmadi (Sexy dediğime bakma bu işin espirisi :KK14:) ve gelmedi yanına
Her iki ihtimaldede okuzun önde gideniymis
Hemde yalancı, yalanida bekecemiyor
Erkek olsa zaten kendi arar söyler başkalarından öğretmeni saglamaz. Toplarinda kan yokmuş
Karı kilikli

sizi ve neye isyan ettiğinizi tam olarak anlayabiliyorum. bazen neye elimizi atsak kuruyormuş, hayat bize karşıymış gibi geliyor. zor bir dönem belki ama geçecek. ayrıca 30 yaş üstü müsün, niye tanıştırılıyorsun diyenlere de, 30'a kadar beklemek mi gerekiyor? saçma sapan laf olsun diye konuşmayın bi allasen?!

Herseyde bir hayir vardir . Rabbim daha guzel.insanlar cikarir insallah karsina .. Umarim kaybeden o olmustur . tipik oduun iste . gelip bgenmeyip donduysede ayip insan gelir knusut illa evlilk sartmu . kirmadan yapsa biseyleri . boosver sen hiiic uzulmeee

hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor :KK43:

çok salakça bi bahane, iyi tarafından bak ilk buluşmada ne halt olduğunu anlamışsın, gereksiz bir ton olaydan ve sorgudan kurtuldun

haber vermemesi öyle saygısızca ki, eğer sana bir şekilde ulaşmak isterse bu insanla sakın hiçbir şekilde muhatap olma.

11 yıllık evliyim. nazik , düşünceli , romantik bir eşim var. haftada en az 3 gün " canım yemek yapma yorulma, dışarda yeriz" , " ev dağınık olsun, hiçbir iş yapma , kendine vakit ayır" diyen bir adam benim eşim. eve hala güllerle gelen, hiçbir isteğime hayır demeyen, ben arkadaşlarımla gece dışarı çıktığımda evde oturup çocuğumuza bakan bir adam . her kadının hayali desem yanılmış olmam sanırım. işte bu adam tam 11 sene evvel, 2. buluşmamızda beni ekmiş ve haber vermemişti. tam 45 dk buluşma yerinde bekledim. ne mesaj attı ne aradı .. eve döndüm, beyimizden haber geldi, neymiş köpeği hasta olmuş onu veterinere götürmüş. " benim de köpeğim var, endişeni anlayabilirim , buluşmaya gelmemeni anlayabilirim ama haber vermemene bir anlam veremiyorum " dedim. neyse öyle böyle barıştık ve 5 ay sonra da evlendik.
işin özü , eğer kendini anlatmak için senden bir şans isterse , o şansı ver derim . bazı arkadaşlar döktürmüş " öküz , odun , böyle bir adamdan gelecek beklenmez vs vs " eğer 11 sene önce ben de böyle düşünüp kapıları kapatsaydım, bu mükemmel adam şuan başka birinin eşi olup , onu mutlu edecekti :)

allah mutluluğunuzu daim etsin ama herkes böyle masal tadında hikayeler yaşamıyor, ne yazık ki.. ortada yapılan bir saygısızlık var ve bahanesi de oldukça gülünç. hem siz ikinci buluşmanızda ekilmişsiniz. oysa konu sahibinin ilk buluşması, yani biraraya gelecekleri ilk görüşmeydi. böylesi bir insan ikinci şansı falan hak etmiyor.

Yanında hocaları olduğu için arayamamışmış.
Çok bayat bahaneler. Insan bir lavabo izni alır yine bir mesaj atar. Seni Böylesine kötü bir konumA düşürmesine izin verme. Yerinde olsam görüşmem, ikinci bir görüşme fırsatı vermem.

Back
X