Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bu ne ki kötünün kötüsü var.allah daha beter kötülüklerden korusun hepimiziEvlenecek insan bulamadığınız için mi bu ''ne günahım var neye elimi atsam batıyor'' isyanı..
Yapmayn Allah aşkına daha nelerr ne hayatlar var..
yani bu ne ki kötünün kötüsü var.allah daha beter kötülüklerden korusun hepimizi
Yasi kac terbiyesizin?
hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor![]()
aynenne zaman içime bi ılıklık düşse,bişeye umutlansam olumsuzlukla sonuçlanıyor.gerçekten bu hayattan çok yoruldum.... :/
hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor![]()
11 yıllık evliyim. nazik , düşünceli , romantik bir eşim var. haftada en az 3 gün " canım yemek yapma yorulma, dışarda yeriz" , " ev dağınık olsun, hiçbir iş yapma , kendine vakit ayır" diyen bir adam benim eşim. eve hala güllerle gelen, hiçbir isteğime hayır demeyen, ben arkadaşlarımla gece dışarı çıktığımda evde oturup çocuğumuza bakan bir adam . her kadının hayali desem yanılmış olmam sanırım. işte bu adam tam 11 sene evvel, 2. buluşmamızda beni ekmiş ve haber vermemişti. tam 45 dk buluşma yerinde bekledim. ne mesaj attı ne aradı .. eve döndüm, beyimizden haber geldi, neymiş köpeği hasta olmuş onu veterinere götürmüş. " benim de köpeğim var, endişeni anlayabilirim , buluşmaya gelmemeni anlayabilirim ama haber vermemene bir anlam veremiyorum " dedim. neyse öyle böyle barıştık ve 5 ay sonra da evlendik.
işin özü , eğer kendini anlatmak için senden bir şans isterse , o şansı ver derim . bazı arkadaşlar döktürmüş " öküz , odun , böyle bir adamdan gelecek beklenmez vs vs " eğer 11 sene önce ben de böyle düşünüp kapıları kapatsaydım, bu mükemmel adam şuan başka birinin eşi olup , onu mutlu edecekti :)