Günlük hayatta nasıl giyiniyorsan öyle giyin ekstra bir şey yapmaya gerek yok :)Merhabalar.Diyelim ki sizin yazlıktan bir arkadaşınız vardı.Normal arkadaş ama.Daha sonra yaz bittikten sonra size duygularını açtı ve flört etmeye başladınız.Uzak mesafe ilişkisi yaşadınız yani.Şimdi de sizin şehrinize gelecek buluşmak için.Yani birbirinizi tanıyorsunuz,ama sevgili olarak ilk buluşmanız olacak bu.
Böyle bir durumdayım;sizce nereye gidilmeli,nasıl giyinilmeli?Fikirlerinizi bekliyorum.
Diyelim ki
Yok değilim maalesef.İstanbul'da misin, eğer öyleysen uzun bir mesaj Atacam:)
Anladım.. o zaman bol bol yürüyeceğiniz bir rota oluştur.Yok değilim maalesef.
Çok sağolun.Anladım.. o zaman bol bol yürüyeceğiniz bir rota oluştur.
Ben genelde her ilk buluşmamda şehir turu atarim, yürüye yürüye konuşur, vapura biner, bir yerlerde sıra bekler , fir fir gezeriz. Hem tempolu yürüyüş vücudun endorfinini yükseltir , size mutluluk hormonu salgılatir, hem de kafedeki gibi konuşma aralarında derin sessizlik olmaz , eee daha daha nasılsın? Demek zorunda kalmasınız:)
Ben esim ile ilk bulusmamizda orta derecede olan bir Cin Restorantina gitmistik, ardindan yürüyüse koyulduk, sonrasinda da nargile kafesinde birer kahve keyfi yapmistik. Giyim konusunda normal, her zamanki halimle ciktim karsisina. Dogal olan seyler güzeldir, seni senin gibi olunca sevmeli insan. :)
Şeker bir buluşma biçimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?