İlk Buluşmada Nasıl Giyinilmeli,Nerelere Gidilmeli Sizce?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar.Diyelim ki sizin yazlıktan bir arkadaşınız vardı.Normal arkadaş ama.Daha sonra yaz bittikten sonra size duygularını açtı ve flört etmeye başladınız.Uzak mesafe ilişkisi yaşadınız yani.Şimdi de sizin şehrinize gelecek buluşmak için.Yani birbirinizi tanıyorsunuz,ama sevgili olarak ilk buluşmanız olacak bu.
Böyle bir durumdayım;sizce nereye gidilmeli,nasıl giyinilmeli?Fikirlerinizi bekliyorum.

Merhabalar.Diyelim ki sizin yazlıktan bir arkadaşınız vardı.Normal arkadaş ama.Daha sonra yaz bittikten sonra size duygularını açtı ve flört etmeye başladınız.Uzak mesafe ilişkisi yaşadınız yani.Şimdi de sizin şehrinize gelecek buluşmak için.Yani birbirinizi tanıyorsunuz,ama sevgili olarak ilk buluşmanız olacak bu.
Böyle bir durumdayım;sizce nereye gidilmeli,nasıl giyinilmeli?Fikirlerinizi bekliyorum.
Günlük hayatta nasıl giyiniyorsan öyle giyin ekstra bir şey yapmaya gerek yok :)

önceden de tanıyorsan zaten nasıl biri olduğunu az çok biliyordur ve yazlıkta da her haline şahit olmuştur o yüzden kasma kendini nasıl rahat ediyorsan öyle giyin :KK66:

Biz güzel bir sosyal tesiste kahvaltı etmiştik önce. Tepede yeşillikler içinde. İstanbul'da iseniz her tepede var. Kahvaltıdan sonra kız kulesine çay içmeye gitmiştik. Gürültülü yerlere gitmeyin. Sakin mekanlar ve rahat kıyafet olsun. Yeterli.

Rahat ol ama güzel ol. Normalde nasıl giyiniyorsan onun çok dışına çıkma, stil olsun diye normalde giymediğin şeyleri giyme, normalde yapmadığın şeyleri yapma. Özen tabii ama kendi çizginin dışına çıkmadan. Önemli olan kendini güzel hissediyor olman. Sevdiğin güzel bir cafe varsa oraya gidebilirsiniz, yemek yer bir şeyler içersiniz. Hava müsait olursa sonrasında yürüyün, kasma yani kendini, güzel geçecek diye düşün. Bol şans.Hoppa

Yok değilim maalesef.
Anladım.. o zaman bol bol yürüyeceğiniz bir rota oluştur.
Ben genelde her ilk buluşmamda şehir turu atarim, yürüye yürüye konuşur, vapura biner, bir yerlerde sıra bekler , fir fir gezeriz. Hem tempolu yürüyüş vücudun endorfinini yükseltir , size mutluluk hormonu salgılatir, hem de kafedeki gibi konuşma aralarında derin sessizlik olmaz , eee daha daha nasılsın? Demek zorunda kalmasınız:)

Anladım.. o zaman bol bol yürüyeceğiniz bir rota oluştur.
Ben genelde her ilk buluşmamda şehir turu atarim, yürüye yürüye konuşur, vapura biner, bir yerlerde sıra bekler , fir fir gezeriz. Hem tempolu yürüyüş vücudun endorfinini yükseltir , size mutluluk hormonu salgılatir, hem de kafedeki gibi konuşma aralarında derin sessizlik olmaz , eee daha daha nasılsın? Demek zorunda kalmasınız:)
Çok sağolun.

Ben olsam müzeye giderim. Gerçi siz sever misiniz bilmem ama o atmosfer, beraber ortak bir nokta üzerinde konuşmak çok güzel. Hem karşıdaki insanla ilgili daha iyi fikirleriniz oluşur. Sonra da bir cafeye gider çay kahve içerim.

Ben esim ile ilk bulusmamizda orta derecede olan bir Cin Restorantina gitmistik, ardindan yürüyüse koyulduk, sonrasinda da nargile kafesinde birer kahve keyfi yapmistik. Giyim konusunda normal, her zamanki halimle ciktim karsisina. Dogal olan seyler güzeldir, seni senin gibi olunca sevmeli insan. :)

Ben esim ile ilk bulusmamizda orta derecede olan bir Cin Restorantina gitmistik, ardindan yürüyüse koyulduk, sonrasinda da nargile kafesinde birer kahve keyfi yapmistik. Giyim konusunda normal, her zamanki halimle ciktim karsisina. Dogal olan seyler güzeldir, seni senin gibi olunca sevmeli insan. :)

Şeker bir buluşma biçimi:KK200:

Bi kafede buluşmuştuk biz.
Her zaman ki giyim tarzımda bişeyler giymiştim ama yaklaşık 2 saat güzel sade Bi makyaj yapmıştım :)

Bi kafede buluşmuştuk biz.
Her zaman ki giyim tarzımda bişeyler giymiştim ama yaklaşık 2 saat güzel sade Bi makyaj yapmıştım :)

Şeker bir buluşma biçimi:KK200:

Tesekkürler canim, aslinda öyle hic kimse ile bulusma hevesi olmayan, monoton sosyal bagi kurmaktan uzak duran bir kisiligim vardir. Bizde "arkadas" manasinda bulustuk aslinda, hatta halen hayret ederim "bulusalim!" diyen kisi de ben oldum. 1-2 görüsmeden sonra artik yildirim aski mi, görücü usülü bir tanismami yoksa hepsinden azicik birseylermiydi bilemiyorum.
Ama gercekten yukarida yazdigim gibi, bir Insan seni sevecekse, oldugun gibi kabul etmeli. Öyle beklentiler bile olmayacak, sadece o bulusmanin keyfi ve tadina varilmasi gerek.

Simdi ben o esnada "ay ne giyeyim?" derken kendimi bogulacak bir piskoloji baskisina ugratmaya ne gerek var? Kendimi rahat hissedemedigim zaman "aman karsimdaki benden hoslanacak mi?" sorusu ile celiski bir durumdayken ne sohbetin tadi tuzu kalacak, nede o insanin dogal yasam karakterinden anlam tasiyacak durumda olamayacagim.

Maalesef cogu Insanlar, karsisindaki Insana "güzel" görünme cabasinda - lanet olsun su klise haline gelen model mantik takintisi (Konu sahibine degil lafim, genelleme bir fikir:))

Herzaman DOGALLIK arkadas, saf ve berrak ve bir o kadar da catlak bir ruh da dahil olabilir :p

Back
X