• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşmada 'yüzük takalım' demek ??

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
kızlar birinden hoşlnıyrdum ve o biriyle birbirimizi tanıma evrsndeydk ve bulşmya karar verdik laf lafı açtı alımlı bi kızsın asılan oluyo mu fln filan durumları olan 10 taneyse 1 tane dedim abartmadım flan dedi ki beni katil etmek istemiyosan ama( şakyla karışık katil etmek istemiyorsan dedi)yüzük takalım dedi bana sizce ne bu çoçuk bnden 6 yaş büyük ayrıca düşnceleriniz bnm için çok önmli doğrusu o yüzden merakla bekliyorum kızlar :26:

şaka yapmış olabilir mi ilk buluşmada yüzük takalım diyor...

kıskanılmak ve kıskanmak dozajında oldugu zaman gerekli, guzel sey tabi :)) ama yüzük olayı saçma geldi moda oldu son yıllarda her asık olan yuzuk takıyor canım beni yanlıs anlama ama bırazcıkda özentilik gibi gelıyor bence yüzük ciddi bişeydir oyle herkesle takılcak bısey değildir ki ılk bulusma dıyosun. Sana guvenıyorsa baska erkeklerın ne dusundugune takılmaması gerekır ama seçim senın tabi :))

bazı erkekler bu tür konuşarak kızların güvenini kazanıp onların gözünde puan alabileceklerini düşünürler

yani arkadaşının günahını almayayım genel konıuşuyorum

yüzük takma olayını senden çok hoşlandım ciiddi düşünüyorum dese bir nevi ama sana asılan olur tak yüzüğü benim başımı belaya sokma tarzı bir düşünce çok yanlışş

sana güvenmediğini alenen belli ediyo.

ne biilim pek hoş gelmiyo böyle bodoslama yüzüktü evlilikti muhabbetleri

aynen kızlar bn de öyle düşünüyorum bu çok özel bi şey evleneceğin kişyle takılır ancak bana da şöyle geldi bizi kimse yakıştıramıyor kızlar lütfen yanlş anlamyın arkadşlarımın görüşü bu hani çiftlerde dikkati biri çeker hani dikkati çeken benmişim neyse o da bunu farkında ve üniversiteye gidiyorum o da diyo zaten güzlsin önce yüzne bakarlar sonra parmağına yüzük olmyaınca kötü davrnışlar da bulunurlar rahtsız ederler diyo haklı olark. bn de korktuğnu düşünyorum öyle çok aşırı ciddi düşünceleri olmasa bile kimse bana bakmasın ayrıldığım zaman da aaa o kız mı sözlüydü o yüzüğü vardı falan desinler bilmyorum paranoyak mı düşüncelerim :37: renkarmoni cim haklısın kesinlikle bana da öyle geliyor aşırı moda bi durum gençler arasında

Umarım 2. buluşma nikah salonunda gerçekleşmemiştir...
Özgüven yerlerde,siz mi toparlarsınız artık?:55:

Çok çocukça yaaa ... insan her beğendiğiyle yüzük takmaya kalksa :D amanın 10 parmağına takacak yüzük sahibi olursun...

Yaşı olgunlşamış erkek :D yakında imam nikahı kıyalım günaha girmek istemiyorum diyebilir... aman ya yakma gençliğini yazık günah.

İlk buluşmada evlilik muhabbeti.
Ciddiyet 0.
Belki sen istemiyorsun onunla evlenmek?
Seni çantada keklik sanıyor galiba. :24:
Peşinden çok koşmalı zannımca.
Belki o zaman. :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
bnce de haklısınız kızlar beni cantada keklil sanmamalı ve ona sevgili olmadığımızı söyledim herneyse uzun hikaye bi de askere gidck ondan da olablir zannedersem:24:

kızlar birinden hoşlnıyrdum ve o biriyle birbirimizi tanıma evrsndeydk ve bulşmya karar verdik laf lafı açtı alımlı bi kızsın asılan oluyo mu fln filan durumları olan 10 taneyse 1 tane dedim abartmadım flan dedi ki beni katil etmek istemiyosan ama( şakyla karışık katil etmek istemiyorsan dedi)yüzük takalım dedi bana sizce ne bu çoçuk bnden 6 yaş büyük ayrıca düşnceleriniz bnm için çok önmli doğrusu o yüzden merakla bekliyorum kızlar :26:

Canım senin yaşın kaç ?

çocuka, inandırıcı ve samimi değil
aklı sıra güven kazanmaya
daha doğrusu kandırmaya çalışıyor bebee :emir_bebek:

Çok saçma ve gereksiz bir şey kime neyi ispat ediyorsunuz. hem de ilk buluşmada bunu diyen erkeğin ya kendisine güveni yoktur ya da karşısındakine. Hadi 1 yıl filan geçer belki derim o zaman ama daha bir iki görüşmeden sonra hadi yüzük takalım olayı evcilik oyunu gibi geldi bana.

çoooooooook erken tatlım yaaa :) ilk buluşmada yüzük ikincisinde nikah:52::52: şaka bi yana ben 4. senede sevdiceğim ki kendisi şu anda nişanlım olur:) daha ailelere söylemeden kendi aramızda yüzük takalım dediğinde hüngür hüngür ağlamıştım:)) ben onun özel olmasını istiyorum diye al şimdi takıldı yüzük:) herkes işinde gücünde gene ayrıyız yani kısacası önemli olan aranızda bi bağın oluşması ve o bağla olan güven dur daha... yoksa sen o yüzüğü takmasan nerden haberi olcak....

bence de öyle sanki takacam mı yooo :D ben dedim ona sevgilim değilsin diye bekarım alayına bakarım mood çok iyiydi :DD:74:

kendini güvenilir göstermek için debelenen erkeklerin yeni tarzı bu sanırım :6:

18 yaş,ahhh ahhhh ne kadar güzel bir yaştır,aman değerini bilin...
bak canım,karşına çıkan kişi,biraz abartmış olayı,
seni kıskanma havasına girmiş,daha birbirnizi tam olarak tanımadığınız halde,
kısaca gözlerini boyamak istemiş ama sen akıllı bir kız olduğun için
inanmadığını buraya konu açarak belli ettin aslında...
evlilik kararı vermek,insanı tanımak o kadar zordur ki,
hele hele 18-19 lu yaşlarda evlilik insanın aklına bile gelmez.
gençliğin en güzel dönemlerini yaşamak varken...
o çocukla ilişkinizi kesin,onun amacı çabucak size yaklaşmak benim anladığım,
sonrasında üzülmeyin..evlilik kararı için çok erken,
önce okuyorsanız okulunuzu bitirin,işinizi elinize alın,sonrasında
sizin kriterlerinize uyan çok kişi çıkar karşınıza...
bu arada elbette flörtleriniz olacaktır ama şöyle sağlam karakterli,
ne istediğini bilen ve her anlamda ciddi insanlarla flört edin derim.
sevgiler.

18 yaş,ahhh ahhhh ne kadar güzel bir yaştır,aman değerini bilin...
bak canım,karşına çıkan kişi,biraz abartmış olayı,
seni kıskanma havasına girmiş,daha birbirnizi tam olarak tanımadığınız halde,
kısaca gözlerini boyamak istemiş ama sen akıllı bir kız olduğun için
inanmadığını buraya konu açarak belli ettin aslında...
evlilik kararı vermek,insanı tanımak o kadar zordur ki,
hele hele 18-19 lu yaşlarda evlilik insanın aklına bile gelmez.
gençliğin en güzel dönemlerini yaşamak varken...
o çocukla ilişkinizi kesin,onun amacı çabucak size yaklaşmak benim anladığım,
sonrasında üzülmeyin..evlilik kararı için çok erken,
önce okuyorsanız okulunuzu bitirin,işinizi elinize alın,sonrasında
sizin kriterlerinize uyan çok kişi çıkar karşınıza...
bu arada elbette flörtleriniz olacaktır ama şöyle sağlam karakterli,
ne istediğini bilen ve her anlamda ciddi insanlarla flört edin derim.
sevgiler.

öyle güzel cevaplamışsınız ki ne desem bilemedim bana saçma geliyor hemen evlilik muhabeeti be adam bi dur bre ben 18 im o 23 ben kesinlikle hayatımı yaşmak istiyorum henüz üniversite birinci sınıftayım ve inaşşlh öğretmn çıkcm hayallerim çok başka benim ailemden çok şeyler gördüm büyük acılar yaşattı babam bana ve hala da yaşatıyor. evime dönmek bile istemiyorum tatilllerde ama yapck bi şeyim de yok .yaşanan tüm zorluklara rağmen ben çabalıyorum ne bileyim atansam diyorum atanamasam bile bi dershaneye kapağı atsam falan şöyle bi eve çıksam kafamı dinlesem anneciğimide alsam o evden benm hayallerim bunlar. ama insan babasından sevgi görmeyince bir erkeğin koruyup kollaması hoş geliyor doğrusu sadece bu konuyu saptırdım :17:

Back
X