Kızlar yardımınıza iht var suan içim alev topu gibi ne yapacagımı bilmiyorum simdi swarm diye sosyal medyadan bi cocukla konustum 2 gün falan yazında konusmustuk biraz ama o sonra yazmayı kesti bende mesaj atmadım 2 gün sonra bulusalım dedi bende olur dedim konustugumuz zaman tam benim istedigim kafa yapısında bi insan o kadar ortak nok cıktıki konusunca neyse bulustuk aynı cafede kuzenimde vardı en basta cocugun tipini begenmediler zaten ama konusmaları etkiledigi için ben görüstüm tipi o kadar iyi degil evet ama cok güzel konustu 1.5 saat oturduk arada sustu ama ne kadar ortak yanımız var iyiki tanıstık dedi bende evet dedim sinemaya davet etti bi gün kısmetse inşallah olur dedim gayet iyiydi ama gittikten sonra kuzenlerim senin yanına hiç yakısmadı bi kendine bi ona bak bence engelle ay olmadı filan diye kaş göz yaptılar ama tam tersi düsünüyodum neyse o gece misafirlerimiz var dedi 2 gün gecti telefon nomu eklememiş vatsaptan anladım 2. Günün sonunda ekledi kişi listesine ama ne arama ne mesaj bi iyi geceler bile yok ama görüstükten hemen sonradan sosyal medyada ne yaptıysam begendi 3. Güne kadar sonunda hem mesaj atmıyo hem begeniyo diyip birazda gaza gelip kuzenlerim senden hoslanmadı belliki yoksa atardı filan ben kalktım sildim sosyal medyadan sildigime dair mesaj attm gördü cevap yok sonraki ama bu arada iş için şehir dısına gitmisti dönüyodu sonraki akşam dönüş resmini gördüm arıyım neden böyle yapıo dicektim çünkü sildigime pisman kldum mesgule attı sinirlendim numaramı silermisin dedim görülmedi vatsaptan 3 saat sinirlendim birazda kuzenlerimden dolayı sen kimsin insan mesajlara bakar senden hoslandıgımımı zannetin kendine bak sadce numaram senin gibi birinde kaşsın istemiyorum sil havalarada girme yazdım ama cok pisman oldum görüldü ama tek küfür bile atmadı acayip pisman oldum cevap vermyince daha sonraki akşam biraz yalan söyledim dedim bilmiyodum kusura bakma hakkını helal et kuzenim atmıs beni yanlıs algılama lütfen hakkını helal et gibi seyler yazdım görüldü cevap yok hala cevap vermemesi yıkıldım sonra dedim ne oluyosa olsun ısrar edicem baya mesaj attım en sonda sunu yazdı özür dilemene gerek yok arkadasım. Sende hakkını helal et kendine iyi çok iyi bak sen çok iyi bir insansın üzme kendini inanın kimse için aglamadım aglayana da salak dedim ama oturdum agladım arkadasım dedi kendine iyi bak dedi dedim daha bunla bişi olmaz heralde sonra dedimki bilmiyorum benim açımdan görüsmemiz iyi gecti seni bilmiyorum cevap verirmisin vermezmisin ama neden 3 gün aramdın merak ediyorum ne olur cevap ver en son bunu yazdım dün akşam ama hala no mu silmemis bazı ark daha bişi yazma öylesine senle bulumıs ciddi düsüncesi yok bence diyo bazıları böyle iyi birini kaçırdın kuzenlrrin yüzünden silmeseydin belki 1 hafta sonra atardı ergenler gibi dakka bası mesaj atmadıgından mı bunu yaptım dediler bazıları o lafları ben duysam bidaha yüzüne bakmazdım dediler filan ama icim cok fena kimseye böyle olmadım çirkinde degilim daha bu sabah bi ögrt ark mesaj attı senle ciddi düsünüyorum diye ama ne olduysa düsüncelerinden heralde etkilendim tip olarak degil düsünce olrak haylmdeki biriydi ondan moralim bu kadar bozul simdi ben ne düsündügünü gerceklri ögrenmek istiyorum ama ne diycem bilmiyorım söylesin istiyorum etkilenmediyse senden etkilenmedim o yüzden atmadım desin ama hiç bişi demiyo be yazabilirim gercekleri söylemesi için cükü daa snra mesaj atsa ümitlenicem biliyorum tavsiye bekliyorum son olarak bu akşam arkadaslar suan sok oldum öylesine takip ettiklerine filan baktım genel ev kadınlarını takip ediyo insagramda

böyle biri degildi halbuki cok üzüldüm suan açık sacık kadın pozları su adnan oktarın kadınlarını bile takip edip like lamıs

inanamıyorum bunlara ben böyle bilmiyordum onu cok üzüldüm bi tane degil 5 6 tane böyle sayfayı takip ediyo cok üzüldüm