• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşmamız

Yokki67

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
111
21
48
25
arkadaşça konuştuğum kişi bana istersen kütüphaneye gidelim dedi kızlar 2 yıldır görüşmüyorduk şimdi napsam bilmiyorum onun yanında çalışabilir miyim ne giycem sorunu var ben ondan hoşlanıyorum ama onun hoşlandığını düşünmüyorum acaba evden kısır kek götürsem birlikte yemek için ayıp olur mu yoksa dışardan mı yemeliyiz

arkadaşça konuştuğum kişi bana istersen kütüphaneye gidelim dedi kızlar 2 yıldır görüşmüyorduk şimdi napsam bilmiyorum onun yanında çalışabilir miyim ne giycem sorunu var ben ondan hoşlanıyorum ama onun hoşlandığını düşünmüyorum acaba evden kısır kek götürsem birlikte yemek için ayıp olur mu yoksa dışardan mı yemeliyiz
Dışarıda yemek mantıklı. Evden kısır götürmek deyince aklıma Avrupa Yakası dizisindeki makbule geldi😀

Piknige mi gidiyorsunuz kutuphaneye mi?

Kütüphanede beş çayı mı yapacaksınız?

Onu da o düşünsün. bence amaç o değil ne kadar maharetli olduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz. Evlenilecek kız imajı çizmek için iyi bir taktik
Her seyi dusunup hesaplamaliyim ki cocuk rahat etsin diyorsun. Sirtina havlu da koy bence terlerse usutmesin.
haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba

Cok tatlısınız 🥰 kısır değil de poğaça börek tarzı şeyler olabilir sankii

haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba

Ne giyecegim demissin bence kutuphaneye giderken en iyi kombin sik bir abiye soyle isil isil parlayanindan.

Termosta cay en onemli kismi termos olmazsa zaten olmaz. Cocuk eve donerken yanina yolluk da koymak lazim. Cocuk eve kacta varacak bu da onemli. Eve ulasabildin mi diye muhakkak ara.

Bende üni de kpss ye hazırlanırken kütüphaneye giderken çay ve börek, sandviç gibi şeyler götürürdüm. Çok iyi olurdu.
Fakat sizin biraz farklı bı durum karşı taraf getirsin daha doğru sanki.ama kısır olmaz tabi.

Bende üni de kpss ye hazırlanırken kütüphaneye giderken çay ve börek, sandviç gibi şeyler götürürdüm. Çok iyi olurdu.
Fakat sizin biraz farklı bı durum karşı taraf getirsin daha doğru sanki.ama kısır olmaz tabi.
karşı tarafın erkek olduğunu hesaba katarsak

Back
X