ilk buluşmamız

Ne giyecegim demissin bence kutuphaneye giderken en iyi kombin sik bir abiye soyle isil isil parlayanindan.

Termosta cay en onemli kismi termos olmazsa zaten olmaz. Cocuk eve donerken yanina yolluk da koymak lazim. Cocuk eve kacta varacak bu da onemli. Eve ulasabildin mi diye muhakkak ara.
çok kırıcısınız sağ olun

Bilerek kiriciyim ki kendine gel. Cok tatlisiniz falan yazmislar ama kusura bakma burdan bakinca tatli matli degilsin. Kimse de seni boyle sevmez. Oldugun gibi ol kasma. Sirf cocugun yemegini dusundun diye kimse sana asik olmaz. Olsa olsa kezban der.
Cok tatlısınız diyen benim belli ki öğrenci insanlar belki dışarıda yiyecek durumları yok belli ki hoşlanıyor ve değer veriyor bunlar kezbanlik mi ya gayet masum işler. illa karşı taraf ısmarlasın demesi mi gerekiyor?

İyi de kısır nasıl yenecek kütüphanede?
Dökerim ben sağa sola.
İyice rezillik.
Yiyecek,içecek hiç bir şey taşıma.
Adam ısmarlasın kütüphane dışında bir zahmet.

Biz eşimle her hafta cuma günleri evde kısır partisi veriyoruz.:halay: O da bende kısırı çok seviyoruz. Ama sevgiliyken ve nişanlıyken eşime hiçbir zaman kısır, kek falan yapıp hiç götürmedim.. Bende diğer arkadaşlara katılıyorum. Sizin götürmeniz hoş bir davranış olmaz. Kişi sizden soğuyabilir. Acıkırsanız da dışarı çıkıp birlikte yemek yiyebilirsiniz. Bunu karşı tarafın düşünmesi daha ince olur.

Aklıma geldi illa bir şey götürmek istersen iki küçük sandviç yap hani kendine yapmışken ona da yapmışsın gibi götür.İki de meyve suyu atarsın tamam. Ben olsam dışarıda yemek mantıklı derim ama sen böyle hoşlanıyorsan bu tarz yapabilirsin.

Back
X