• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk cinsel deneyim

birgunbelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
597
270
123
Bana korkutucu geliyor biraz... siz ne düşünüyorsunuz. Nasıl olmalı. Ben doğru yer doğru kişi doğru zamana inanıyorum.

korkma korktukça sıra sana gelecek :KK70:

şaka bir yana da ; bu çok kişisel bir durum, ben sevdiğin adamla evlenince olmasını doğru bulurum, sen sevdiğin adamı bulduğunda olmasını doğru bulursun, biri de çıkar her iki durumda da olmasını doğru bulur, vs.

yani ne maksatla böyle bir konu açtığını anlayamadım :KK24:

Allah ne güzel yaratmış insanı maşallah. Ve beyin nasıl karmaşık bir organdır hayranım. Ve kullanımı ve beslenmesi ve o kan damarları. Doğru yer doğru zamanda kullanmayı öğrenme yetisi Allahın verdiği o irade müthiş.... Al sana düşünecek ve tefekkür edecek sağlam bir mesele gece gece. Dua edecen bana emin ol. Hadi bakalım...

Benim bu konuda kafamda sorularim var ki bu konuyu actim. Beni korkutuyor. Hemen yarin gidip sevgilimin üzerine atlayacak degilim ama evlendikten sonra da olsa düşüncesi beni bi geriyor sadece.

Yumusaman gerekirken geriliyosun:KK14:

Sonuc olarak karsında ki insan sevdiğin biriyse,o an senın elınde olmuyor bazı seyler zaten..Fakat bu tarz dusuncenın altında gecmısten gunumuze gelen aıle baskıları vs olabilir..
Bence bunları cok dusunupte kafaya takma,o an canın ne ıstıyosa onu yap ama pişman olmaycagın kişiyle.:KK54:

Back
X