Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu senin içinden gelmesi gereken birşey belkide kendini içten içe evlendiğin geceye saklıyorsundur bu yüzdende korkuyorsundur rahat olamıyorsundur laf olurmu diyorsundur , ben günahında sevabında bakmıyorum bu işlere tabi içinden gelmeli ileriki zamanlara bırakmalısın bence işleri nişanlın sabretsin sen önemlisin bırak evlendikten sonra yapın acelesi ne ki neden zorluyor seni ? illa cinsellik gerekmiyorki ilişkide sevdiğin adam ne kadar güvenilir ? ben erkeklerde cinsel birliktelikten sonra bırakanı çok gördüm nişanlılıkta dahil bu olayda biraz sabredin evlilikten sonra nasılsa olacak bu iş ama cinsellik olmadanda yaşanır ilişkiler cinsellik önemli olmamalı bana göre diretmemesini söyleyin sonuçta sizin bedeniniz zorlamamalı siziMerhaba arkadaslar nısanlım cınsel birliktelik yasamak istiyor oncelerı kabul etmiyordum ama ıs ciddiye binince kabul ettim fakat kendimi hazır hissetmiyorum ılk kez arabada denedik kondom taktı orama poset deyince cok tedirgin hissettim kendimi nısanlım ıcıne girmeye calısınca dur yapma korkuyorum dedim ıkıdebır. o beni ikna etmeye calıstıkca korkum tedirginligım arttı agrır kan gelir diye. 2 3 kez seyı kalktı ben dur kendimi hazır hissetmiyorum dedım ıkıdebır sonra hevesi kacdı seyını kaldırmaya calıstı ama kalkmadı bana travma yasadıgını soyledı seyını kaldıramadıgı ıcın. ben onun içinde kendim içinde cok uzuldum napacagımı bilmiyorum yapmak istiyorum ama agrıdan kandan gercekten cok korkuyorum o bana korkulacak bısey olmadıgını hep soyluyor bır dahaki sefere sarhoş edip yapmak ıstedıgını soyluyor ama bilmiyorum sizce bu korkumu nasil atlatabılırım bana yardımcı olun lutfen.
+1Konu sadece bana mı fake geldi![]()