Doğuma Hazırlık ilk çocuğun cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk çocuğumun kız olmasını isterdim hep ama oğlum oldu yinede mutluyum çokkk yaramaz olsada artık ikincinin kız olmasını diliyorum sağlıklısıyla oğlum ona abilik yapıp göz kulak olur:)

ben hep önce kızım olsun isterdim ama oğluşum oluyor, annemede neden benim abim yok diye hayıflanırdım 2.si rabbim nasip ederde kız olursa abisi olur benim gibi olmaz :)

Yeterki arada bir yerde bir de oglan olsun yeter yoksa iki kiz uc kiz farketmez.. Kizlari severim kiz iyidir oglanda lazim tabi..
İkincisi kesin oglan olacaksa ilki kesin kiz olmali..
Sansli annelerin ilki kiz olur
Sansli kizlarinda bir ablalari olur..
Helencim bu sozum sana:)

ben de ilk çocuğumun kız olmasını isterdim taaaaaa evlenmeden önce adını bile koymuştum
ve şükür ilk çocuğum kız
her evde bir kız gerek bence
ALLAH olmayanada versin:66:

Yeterki arada bir yerde bir de oglan olsun yeter yoksa iki kiz uc kiz farketmez.. Kizlari severim kiz iyidir oglanda lazim tabi..

duygum canım benim sağol.
aslında ben açık konuşayım ilk çocugumu erkek istedim.
evet ikinci kesin erkek olacagını bilsem sanırım bende ilkini kız isterdim.enim durum karışık sanırım...erkek istedim rabbim bana çok tatlı iki kız verdi.şükür..şimdi içim hep erkekte kaldı..:)

rabbim sana güzeller güzeli bi kız verdi.inşallah bide oğlanı tattırır duygum.güzel kardeşim..canım..:54:

genç kızlığımdan beri hep ilk oğlum olsun istiyordum ama şuan fikrim biraz değişti. kız kardeşimin 2 kızı oldu ona çok özendim doğrusu. kız bebek ayrı bi şeker oluyor,cimcime oluyor.:69:

Allah sağ sağlim versinde bir bebiş kız erkek farketmez aslında.

bu arada ben yine çoktan beridir 2 kızım 2 oğlum olsun isterdim ama yaş geldi 26 ya bende daha 1 tane olmadı. bu saatten sonra 4 taneye sanırım yetişemem:59:

bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyordum ama eşimin kendisi ve ailesi erkek istediği için birden bende erkek olmasını istedim şuanda hamileyim ve öğrendim ki kızmış tabi eşim kız olduğu için erkek kadar sevinmedi bende kendimi o kadar kötü hissettim ki neden erkek degilde kız diye kendi kendimi yemiştim şimdi o kadar çok pişmanım ki rabbim bana bir evlat vermişti ve ben cinsiyet ayrımı yapıyordum üstüne üstük hamile kalabilmek için tedavi olmuştum .bir kızım olacaktı ve sonunda anne olacaktım bu duyguları yaşayamayan o kadar çok aile varken bir an şükürsüzlüğe düştügüm için kendimden utandım şimdi allahıma hergün dua ediyorum bu duyguyu bana yaşattığı için sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah..

hayırlısıyla ilk çocuğumun kız olmasını isterim çünkü ben 3 erkeğin arasında tek kız olarak büyüdüm bi kız kardeşim yoktu..umarım bi kızım olur ilerde:))

ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim ve kızım oldu.herşeyin ilkini onunla yaşamak çok güzel.çok ama çok zevki giydirmek,süslemek.birşeyler öğretmek ve cimcime halleri yok mu beni mest ediyor.oğlum da olsaydı aynı şeyleri hissederdim herhalde Allah sağlıklı versin cinsiyet önemli değill.

kız olmasını isterdim ki çok istedim ama erkek verdi rabbim bundada hayr vardır bakalım ikinci olursa o kız olur inş

bi kızım olmasını o kadar çok istiyorumki..eşim bi oğlumuz olsun istiyo.ama kızımızda olsa eminim çok sevinir:69:çok sever onu,kucağından indirmez,onunla oyunlar oynar,bütün gün aklı onda kalır,birken iki aşkı olur,işten gelirken eminim eli boş gelmez ona şeker çikolata gibi bişiyler alır..ben çıktığımız zamanlardan beri babalığın ona çok yakışacağından emindim.başkalarının çocuklarını bile öyle bi seviyorki.bayılıyo çocuklara çikolata alsın,cips alsın:) canım benim...
neyse aşırı duygulandım,ağlıcam şimdi

ilk cocugumu kiz istedim gonlumden hep guzel bir kiz cocgu gecti ve allah gonlume gore verdi ikincide erkenden gelince onda kiz istedimki anlassin beraber buyusunler oda kizmis .. cook ileride birde erkek cocuk isterim ama:1:

bende ilk cocogumda erkek olmasını cooook istedim hep dualr ettim rabbime erkek ver diye raabime hamd olsun verdi ama simdi gene gebeyim bu defada kız cocgum olsun istiyorum ama duamı o kadar içten yapmıs olmalıyımki rabbim bunuda erkek verdi dün konrölüm 8ınci ayıma bastım doktor annesi buda sana benziyor aynı deyince ne bilim içim bi tuhaf oldu mutlu oldu hemde cok ısındım sevindim işte ya

biz eşimle birlikte olmaya başladığımızdan beri kızımız olsun istedik..doktorumuz önce kız dedi.ama sonradan erkek oldupunu söyledi..43 günlük bi oğlum var.allahıma şükürler olsunki bebeğim sağlıklı ve hiç kız olsaymış diye düşünmüyoruz...allahım onun acısını bize göatermesin...kız erke hiiiiiççç farketmiyor

Back
X