Doğuma Hazırlık ilk çocuğun cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben Hep Kızım olsun istedim, karşlerinin küçük annesi olsun diye çok şükür rabbime nasip etti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Şunuda ekleyeyim Kızım doğmadan önce Forumdan Bebek Cinsiyeti ile ilgili yazılara bakarken çoğunlukla erkek bebek isteğinin ne kadar çok olduğunu gördüm... hatta erkek bebek için genital organını çamaşır suyuyla yıkamanız gerekiyor ph değeri için dense eminim bunu bile yapacak çok insan vardır....
TEĞABÜN 15. Doğrusu mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihandır: Büyük mükâfat ise Allah’ın yanındadır.
Kızım olduktan sonra ( yani evlat tadını aldıktan sonra diyeyim ) erkek bebeğin kız bebekten hiçbir farkının olmadığını anladım.kızımın kesip attığım tırnağını erkek bebeğe değişmem...
şimdi bunu okuyanlar, çevre diyecek, eşim diyecek biliyorum.. unutmayın evladı çevre yetiştirmiyor. onunla imtihan olcak sizssiniz hayırlısını istemek daha doğru. onları susturmak sizin elinizde.

Back