- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
Birkaç saat önce hamile olduğumu öğrendim ,çok şaşkınım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten zaman geçmiyor gibi şimdilik :) . Meğer dışarıdan izlemesi ne kolaymış. Ama iş kendi bebeğine gelince zaman geçmek bilmiyorilk bebek ilke heyecan benmde ilk bebegim olacak inşallah heyecanla bekleniyo sanki zaman geçmiyo gibi![]()
Evet gerçekten zaman geçmiyor gibi şimdilik :) . Meğer dışarıdan izlemesi ne kolaymış. Ama iş kendi bebeğine gelince zaman geçmek bilmiyor![]()
ıkcanım bi sorum olacak sana beta testini adetin gecikmesinden sonra mı yaptırdın
Canım benim yaaaa ne heyecanlısındır şimdi vedeee mutlu tebrik ederim ,Allah hayırlı evlat eylesin :)hanımlar galiba bende HAMİLEYİM:ddd test yaptım ve pozitifDDD
İlk bebek , ilk umut , ilk heyecan... ah ahBen de 14 haftalık hamileyim.. İlkbebeğim olacak Allah izin verirse..
hanımlar galiba bende HAMİLEYİM:ddd test yaptım ve pozitifDDD
ık
Canım benim adetime 4 gün kala yaptım testi ve çıktı , sen de dene istersen denemekten birşeycik olmaz :)
Canım benim yaaaa ne heyecanlısındır şimdi vedeee mutlu tebrik ederim ,Allah hayırlı evlat eylesin :)
İlk bebek , ilk umut , ilk heyecan... ah ah![]()
Çok sevindim yaa , tekrar tebrik ederim canım..allah razı olsun canım rab bim hepimizin bebişlerini korusunDD canım ben sureklı tetıkte beklıyodum catlıycaktım meragımdan o yuzden hastalıgımı beklıyemedım daha bır hafta var ona ve test çubuğumda kan testimde pozitif rabbime şükürler olsun
DD
Benimki süpriz bebek olduğu için ilk böyle oldumallah hayırlı evlat versin yaa ben duyunca nasıl tepki veririm die düşünüp duruyorum çünkü yaşamayan bilemez heralde ne bilim ilk hissettiğin neydi mesela?
Canım benim ya allah bir avazda kurtarsın , ve bizlere de dua et inşallah , senin heyecan ve telaşın bizden çoktur zannediyorumbenimde ilk bebeğiimmmm.. ama kucagıma almama 50 günden az kaldı allah yardımcınız olsun kızlaarr... insan yaklaştıkca daha bi duygusal daha bi annelik duygusunu hissediyor