heide Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 80 0 86 Adana 1 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi heide #1 arkadaslar ılk cocugunu sezeryanla dogurup ıkıncısını normal dogurmaya cesaret eden yada mecbur kalan varmı aranızda acaba paylasımlarınızı beklıyorum:sm_confused:
arkadaslar ılk cocugunu sezeryanla dogurup ıkıncısını normal dogurmaya cesaret eden yada mecbur kalan varmı aranızda acaba paylasımlarınızı beklıyorum:sm_confused:
cidy Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2007 579 1 96 - Yurtdışı 1 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi heide #2 benim ablam ilk kizini sezeryanla dogum yapti 2. kizini ise normal dogum yapti ve hic bi problem olmadi.
benim ablam ilk kizini sezeryanla dogum yapti 2. kizini ise normal dogum yapti ve hic bi problem olmadi.
heide Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 80 0 86 Adana 1 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi heide #3 pekı kac yıl aradan sonra yaptı dogumu ve ıkısını karsılastırınca hangısını onerıyo
dora83 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2011 200 9 68 Ankara 19 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi heide #4 heide .!.: pekı kac yıl aradan sonra yaptı dogumu ve ıkısını karsılastırınca hangısını onerıyo Genişletmek için tıkla... bu mümkün değil ark doktorunuza sorun ilk sezeryan olup ikinci normal yapan ark doktorumun adresini verc
heide .!.: pekı kac yıl aradan sonra yaptı dogumu ve ıkısını karsılastırınca hangısını onerıyo Genişletmek için tıkla... bu mümkün değil ark doktorunuza sorun ilk sezeryan olup ikinci normal yapan ark doktorumun adresini verc
babytwo Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 234 1 46 Bursa 20 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi heide #5 Merhaba SSVD (sezeryan sonrası vajinal Doğum) mümkün arkadaşlar.Ama bunu ne yazıkki doktorlar riske girmek istemediklerinden yanaşmıyorlar.Netde ararştırırsanız bununla ilgili payaşımlar bulabilirsiniz.Her şehirde bir yada bir kac dr mutlaka vardır
Merhaba SSVD (sezeryan sonrası vajinal Doğum) mümkün arkadaşlar.Ama bunu ne yazıkki doktorlar riske girmek istemediklerinden yanaşmıyorlar.Netde ararştırırsanız bununla ilgili payaşımlar bulabilirsiniz.Her şehirde bir yada bir kac dr mutlaka vardır
dora83 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2011 200 9 68 Ankara 22 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi heide #6 demek ki riskli cidden mantıken düşünüldüğündede öyle