'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

revan_revan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
482
451
103
Hanımlar merhaba :KK25::KK74::anneadayı::emir_bebek:

Bu başlık altında İLK KEZ bu duyguyu tadacak olan benim gibi arkadaşlarla
HAMİLELİĞE doğru adım adım ilerleyip HAMİLELİK öncesi ve SONRASI yaşadığımız belirtileri-süreçleri burada :KK22:sıcak ve samimi bir şekilde konuşalım birbirimize destek olalım :KK19:

:KK9::KK71::KK9::KK71:
.............................SONUÇ
* Tgbptn Tgbptn = :anneadayı::nazar:
* revan_revan revan_revan =:anneadayı::nazar:
* C Cekhu =
xenforo-smilies-kk78.gif
:nazar:
* edosko edosko =
xenforo-smilies-kk78.gif
* @huzunlukalp =
xenforo-smilies-kk78.gif
* sinsirella sinsirella =:anneadayı::nazar:
* S ssaryms =:anneadayı::nazar:
* mini_miki mini_miki =:anneadayı::nazar:
* J jimmyjib =:anneadayı::nazar:
* E ecemnaz87 =
* M MinikPapatyacik =
xenforo-smilies-kk78.gif
* dhasel dhasel =:anneadayı::nazar:
* @Anatolya =:anneadayı::nazar:
* @gelecekelbetgelecek =
xenforo-smilies-kk78.gif
* C Cupcake89 =
xenforo-smilies-kk78.gif
* @yesa1 =
xenforo-smilies-kk78.gif

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba :KK25::KK74::anneadayı::KK46:

Bu başlık altında İLK KEZ bu duyguyu tadacak olan benim gibi arkadaşlarla dertleşip, bilgilerimizi, sevinçlerimizi ve heyecanımızı paylaşalım
HAMİLELİĞE doğru adım adım ilerleyip HAMİLELİK öncesi ve SONRASI yaşadığımız süreçleri burada :KK22:sıcak ve samimi bir şekilde konuşalım birbirimize destek olalım :KK19:

Hamilelik öncesi hazırlıklarım;
(SAT;9 kasım BAT;8 aralık)
Ultrason ve smear testi yapıldı= TEMİZ
Folik asit e başlandı
Ovulasyon çubukları alındı
Ateş ölçer alındı
10-11 aralıkta hormon testi yapılacak..
merhaba canım bende 3 aydır istiyorum ilk ay gittim hormon ve diğer testler temiz gayet iyi degerlerim sanırım yumurtlamayı kacırdım hep bu ay ovulasyon testleri aldım adetten sonra gün asırı ilişki ve yastık koyuyorum kalcamın altına ve ayaklarımı kaldırıp yataktan bi saat kalkmıyorum bende calısmalar böle :)

merhaba canım bende 3 aydır istiyorum ilk ay gittim hormon ve diğer testler temiz gayet iyi degerlerim sanırım yumurtlamayı kacırdım hep bu ay ovulasyon testleri aldım adetten sonra gün asırı ilişki ve yastık koyuyorum kalcamın altına ve ayaklarımı kaldırıp yataktan bi saat kalkmıyorum bende calısmalar böle :)
cnm inşallah bu ay müjdeni verirsin:anneadayı:. SAT-BAT kaç ?

Bu ayı çok verimli geçirirsin de 20 aralıkta güzel haberlerini paylaşmak nasip olur inşallah. Doktorumun dediğine göre ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakaladıktan 1-1.5 gün sonra yumurtlama gerçekleşiyor :) Cnm aklında bulunsun :)

Bu ayı çok verimli geçirirsin de 20 aralıkta güzel haberlerini paylaşmak nasip olur inşallah. Doktorumun dediğine göre ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakaladıktan 1-1.5 gün sonra yumurtlama gerçekleşiyor :) Cnm aklında bulunsun :)
sagool canım:KK15: gecen aylarda sadece yumurtlama günü calısıyordum ben yada iki gün öncesine bu ay baya çalısmaya karar verdim iş yogunlugundan calsımaya fırsat olmadı ama bu ay sıkıcam kendimi basarıcam :rolleyes::rolleyes:sen ne zamndr istiyorsn tatlım:KK22:

Hanımlar merhaba :KK25::KK74::anneadayı::KK46:

Bu başlık altında İLK KEZ bu duyguyu tadacak olan benim gibi arkadaşlarla dertleşip, bilgilerimizi, sevinçlerimizi ve heyecanımızı paylaşalım
HAMİLELİĞE doğru adım adım ilerleyip HAMİLELİK öncesi ve SONRASI yaşadığımız süreçleri burada :KK22:sıcak ve samimi bir şekilde konuşalım birbirimize destek olalım :KK19:

Hamilelik öncesi hazırlıklarım;
(SAT;9 kasım BAT;8 aralık)
Ultrason ve smear testi yapıldı= TEMİZ
Folik asit e başlandı
Ovulasyon çubukları alındı
Ateş ölçer alındı
10-11 aralıkta hormon testi yapılacak..
ne guzel ne guzel :))) bana sorabılırsınız her seyı yaptırdım. bı cocuk yapamadım 10 aydır :D

Canım ne güzel bir konu ve başlık açmışsın duygulandırdın beni..
Allahım inşallah çocuk heyecanını bize de yaşatır.. Bizde meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekeriz :) of çok duygulandım :))
Denemelerde 4. Ayımızdayız :)

Bende yazıyım :)
Bat 9 aralık (sat 9 kasım:))
Folik asit e haziran'da başladım :)
Hormon testlerim temiz çıktı
Ultrasonum temiz
Smear temiz
Beklemedeyiz :))

Ben bir ara kendime tiroit teşhisi koymuştum :) doktor google sayesinde :)) böyle olunca doktor benden hormon testi yaptırmamı söyledi :)) benim yüzümden oldu yani testler :)
Onun dışında smear testini zaten kontrole gittiğim ilk gün yaptı..
Ultrason kontrolünü de kontrolde yaptı..
Onun dışında da bana, 1 seneyi doldurmadan çocuğum olmuyor diye gelme dedi :)) ama ben ne yaptım? Tabikide doktora 3. Ayda tekrar gittiiimm :))) o zaman da benden adetim bitince, kanalların açık olup olmadığını görmek için ilaçlı ultrason istedi, eşimden de sprem sayımı ve yine spremle iligili bir test istedi :) ama eşim destuuuurrr daha yeni denemeye başladık, dediği için :)) bu testleri henüz yaptırmadık :)) ama önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum.. Maksat kafamız rahat olsun :))

Ben bir ara kendime tiroit teşhisi koymuştum :) doktor google sayesinde :)) böyle olunca doktor benden hormon testi yaptırmamı söyledi :)) benim yüzümden oldu yani testler :)
Onun dışında smear testini zaten kontrole gittiğim ilk gün yaptı..
Ultrason kontrolünü de kontrolde yaptı..
Onun dışında da bana, 1 seneyi doldurmadan çocuğum olmuyor diye gelme dedi :)) ama ben ne yaptım? Tabikide doktora 3. Ayda tekrar gittiiimm :))) o zaman da benden adetim bitince, kanalların açık olup olmadığını görmek için ilaçlı ultrason istedi, eşimden de sprem sayımı ve yine spremle iligili bir test istedi :) ama eşim destuuuurrr daha yeni denemeye başladık, dediği için :)) bu testleri henüz yaptırmadık :)) ama önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum.. Maksat kafamız rahat olsun :))
ayy bende öleyim kafam rahat olsun her testi yaptıuralım eşim yok ben gitmem doktora dio bakalım :):p:KK70::KK70:

Çift çizgi olunca mı yumurtlamış oluyorsun?
Bi de bu sabah akşam mı yapılıyooo? Ben bi kere sanıyodum ya çok zahmetliymiş :))))

Çift çizgi olunca mı yumurtlamış oluyorsun?
Bi de bu sabah akşam mı yapılıyooo? Ben bi kere sanıyodum ya çok zahmetliymiş :))))
ister sabah aksam yap ister günde bir kere sekerim sana kalmıs :KK48: çift cizgiden sonra 72 saat içinde yumuretluyormussunz çatlıyormus tam dateylı bilmiyorum bende :KK70::KK70::KK70::KK59:

sagool canım:KK15: gecen aylarda sadece yumurtlama günü calısıyordum ben yada iki gün öncesine bu ay baya çalısmaya karar verdim iş yogunlugundan calsımaya fırsat olmadı ama bu ay sıkıcam kendimi basarıcam :rolleyes::rolleyes:sen ne zamndr istiyorsn tatlım:KK22:
Cnm ben 3 yılı aşkın evliyim hep te çocuk istedim ama şartlar korunmayı d aha yeni bırakmayı gerektirdi. Anlıyacağın ilk denemem olacak :):KK45:

Back
X