Gebeliğe Hazırlık İlk defa adette 10 günüm geciyor ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Relug004

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
174
26
18
Gebelik istiyorum 7 aydır deniyoruz testim vardı 1 saat sonra silik çıktı bozuk testtir ama nolur nolmaz yine yapayım dedim 2 gün çıkmadı birsey 10 gün oldu adet olmadım hiç bukadar gecikmezdi en geç 5 i gördü bu yaşa kadar morelim bozuluyor istemsiz artık testte yapmak istemiyorum negatif görmekten sıkıldım biliyorum erken ama illaki can sıkıyor

Canım benim bi kere 14 gün gecikmişti tam, bi bitkisel takviye kullanıyordum, o yumurtlamayı adet zamanına kaydırmış, o yüzden de o kadar gecikmiş, kafayı yemiştim neden neden diye, stres ve yediklerimizden kaynaklı ovulasyon bazen gecikiyor, reglde direk buna bağlı olarak gecikiyor, takılma.. Zaten eğer bişey varsa zaten öğrenirsin..

Yarında olmazsam gidip kan vereyim en iyisi olduğum zamanda hormon testi vermeyi düşünüyorum

Canım bende yeni bebek sahibi oldum normal testlerde öyle oluyo defalarca denedim ama bı tane hızlı test aldım ve pozitif çıktı ya hızlı gebelik testi kullan yada kan testi ver insAllah vardır bebisin

Canım bende yeni bebek sahibi oldum normal testlerde öyle oluyo defalarca denedim ama bı tane hızlı test aldım ve pozitif çıktı ya hızlı gebelik testi kullan yada kan testi ver insAllah vardır bebisin
İnşallah da umutlanmak hiç istemiyorum hevesim kırılır diye

C life birde Kürtçe söyleniyor mervan otu adı değişik bakalım bi kan tahlili vereyim anlarım geciktimi yoksa bebek mi var

Umudunu kırmak istemem ama geçen ay benim 8 gün gecikti testte bir şey çıkmadı sonuç gebe değilim. Mevsimsel bir şey sanırım ya da grip vs geçirdiysen olabiliyor

Yok canim umut kirilcak birsey yok kanda bisey cikmadi halada olmadım bilmiyorum nezaman adet olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…