Canım benim bi kere 14 gün gecikmişti tam, bi bitkisel takviye kullanıyordum, o yumurtlamayı adet zamanına kaydırmış, o yüzden de o kadar gecikmiş, kafayı yemiştim neden neden diye, stres ve yediklerimizden kaynaklı ovulasyon bazen gecikiyor, reglde direk buna bağlı olarak gecikiyor, takılma.. Zaten eğer bişey varsa zaten öğrenirsin..Gebelik istiyorum 7 aydır deniyoruz testim vardı 1 saat sonra silik çıktı bozuk testtir ama nolur nolmaz yine yapayım dedim 2 gün çıkmadı birsey 10 gün oldu adet olmadım hiç bukadar gecikmezdi en geç 5 i gördü bu yaşa kadar morelim bozuluyor istemsizartık testte yapmak istemiyorum negatif görmekten sıkıldım biliyorum erken ama illaki can sıkıyor
Gebelik istiyorum 7 aydır deniyoruz testim vardı 1 saat sonra silik çıktı bozuk testtir ama nolur nolmaz yine yapayım dedim 2 gün çıkmadı birsey 10 gün oldu adet olmadım hiç bukadar gecikmezdi en geç 5 i gördü bu yaşa kadar morelim bozuluyor istemsizartık testte yapmak istemiyorum negatif görmekten sıkıldım biliyorum erken ama illaki can sıkıyor
İnşallah da umutlanmak hiç istemiyorum hevesim kırılır diyeCanım bende yeni bebek sahibi oldum normal testlerde öyle oluyo defalarca denedim ama bı tane hızlı test aldım ve pozitif çıktı ya hızlı gebelik testi kullan yada kan testi ver insAllah vardır bebisin
Bence denemelisin ve eğer çocuk istiyorsan bunun bazı günleri falan var bilgin olsunİnşallah da umutlanmak hiç istemiyorum hevesim kırılır diye
AminnnAllah size bağışlasın olmayan isteyen herkese nasip etsin
Neyi canım ovulasyon mu ?Bence denemelisin ve eğer çocuk istiyorsan bunun bazı günleri falan var bilgin olsun
Ne kullanmıştınız. Ben bal tarçın çörekotu kullandım ve yumurtlamamı geciktirdi tabi adetim de gecikecek bu yüzdenBiliyo musun bende bitkisel takviye kullandım belkide odur
Doktora göründünüz mü kistte olabilir, bana öyle olmuştu.Yok canim umut kirilcak birsey yok kanda bisey cikmadi halada olmadım bilmiyorum nezaman adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?