ılk defa anne olacaklar buraya !!! :)

Rudd

Hrşey bitti.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
59
5
13
Merhaba kanatsiz melekler, benim gibi ilk anneligi tadacak olanlarin heyecanlarini, duygu ve dusuncelerini benimle paylasmalarini istiyorum :) beni sorarsaniz cok ama cok heyecanliyim...

slm cNm 3 senenın sonunda bende ıns rbbımın ıznıyle ıLk defa anne oLucam. 4 aylık hamıleym oqLum olucak ınsss. cok mutluym ve heycanLıym. ıns kısmetse kucaqıma alacaqm qunlerı sabırsızlıkla bekLıyrmmm.. ve 21 yasında anne oLucam ınsss.. daha karnımdayken cok farkLı kucaqıma aLınca hıc dusunemıyrm bambaska bı duygu. cok bekledm rbbm sonunda banada nasıp etti :) olmayan herkese annelık duyqusunu tattırır ıns.

Canım bende kısmetse ilk kez anneliği tadıcam. Doğumuma 2.5 ay kaldı. İnan 6.aydan sonra günler bir türlü geçmek bilmiyor. Meleğimi bir an önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :) Bu arada yaşım 26...

mrhb kızlar bende 14+ 5 gunluk hamıleyım ew tasıma yenı sehır alısma evresı derken bebegımden bsy anLayamadım daha kıpırtıda hıssetmıyorum heyecansız gıbıyım uzuluyorum cok :(

slm cNm 3 senenın sonunda bende ıns rbbımın ıznıyle ıLk defa anne oLucam. 4 aylık hamıleym oqLum olucak ınsss. cok mutluym ve heycanLıym. ıns kısmetse kucaqıma alacaqm qunlerı sabırsızlıkla bekLıyrmmm.. ve 21 yasında anne oLucam ınsss.. daha karnımdayken cok farkLı kucaqıma aLınca hıc dusunemıyrm bambaska bı duygu. cok bekledm rbbm sonunda banada nasıp etti :) olmayan herkese annelık duyqusunu tattırır ıns.

Amin canim :) darisi butun isteyen annelerin basina... Bende de sende oldugu gibi deli bi heyecan var... Simdiden cok merak ediyorum eli, yuzu nasil olur falan diye :) senin cinsiyet bellidir artik yaz bakayim bizim kucuk melegin cinsiyetini..

mrhb kızlar bende 14+ 5 gunluk hamıleyım ew tasıma yenı sehır alısma evresı derken bebegımden bsy anLayamadım daha kıpırtıda hıssetmıyorum heyecansız gıbıyım uzuluyorum cok :(

Canim oncelikle Allah bagislasin... Skma o tatli canini ve dikkat et esya falan tasirken bebisine birsey olmasin... Ve kendini de heyecansiz olarak gorme..Su an kurulu duzenini degistiriyormussun bebegine yogunlasamaman cok normal ama bu sekilde dusunme eminim su an coktn butun ilgini mucizene vermissindir :)

Canım bende kısmetse ilk kez anneliği tadıcam. Doğumuma 2.5 ay kaldı. İnan 6.aydan sonra günler bir türlü geçmek bilmiyor. Meleğimi bir an önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :) Bu arada yaşım 26...

Cok az kalmis canim.. bende senin yerine heyecanlandim inan :) Allah anali babali buyutsun... Bahti acik olsun herseyden onemlisi...

Merhaba qulum, hayit tohumu sayfasindaki yorumunu gördüm ve bir sey sormak istiyorum, tam anlayamadım 19 gün adetim gecikti demişsin, incir küründen dolayi diyorsun dimi? Hayiti denedin mi peki, denediysen nasil kullandin ve ne kadar kullandin, kisacasi hamileliginle hayitin ilgisi var mi? Sağlıklı gebelik gecirip bebeginizi sağlıkla kucaklamanizi dilerim, sevgiler :54:

Amin canim :) darisi butun isteyen annelerin basina... Bende de sende oldugu gibi deli bi heyecan var... Simdiden cok merak ediyorum eli, yuzu nasil olur falan diye :) senin cinsiyet bellidir artik yaz bakayim bizim kucuk melegin cinsiyetini..

amın cnmmm .bende merak edıyrm. erkek benımkısı.cnm.. sen ne kadarlıksın senınkının cınsıyetı ne? cnm

Bende ilk defa anne olacağım.. 30 hafralık hamileyim ve cok heyecenlıyım. Tabi korkularım da yok degil ama mutluyum yine de :)

Merhaba qulum, hayit tohumu sayfasindaki yorumunu gördüm ve bir sey sormak istiyorum, tam anlayamadım 19 gün adetim gecikti demişsin, incir küründen dolayi diyorsun dimi? Hayiti denedin mi peki, denediysen nasil kullandin ve ne kadar kullandin, kisacasi hamileliginle hayitin ilgisi var mi? Sağlıklı gebelik gecirip bebeginizi sağlıkla kucaklamanizi dilerim, sevgiler :54:

Amın cnm ıns saqol. yok cnm hayıtı denemedim bak benım soyle oldu. ben bır ay klomen tedavısı qordum bebek olmadı. snr doktor bana rahım fılmı cekılde gel ddı.bende 5 ay korkudan cekılemedım o 5 aylık arada da soğan ıncır kuru denedım yıne olmadı. soğan ıyı geldı gününde adetım gldı ama ıncır ters teptı ıncır suyunu ıctıkden snr tam 19 gun adetım gelmedı ve tarlusalla sokuldum. normalde 3 5 gun gecıkırdı benm ıncır maf etti . snr adetm bttı rahım fılmı cekıldm o ay 2.kez klomen kullandm ve hamıle olduqumu ogrendm 5.5 haftalıkken cnm. böyle oldu benım hayıtı denemedn rabbm sukurler olsun kı bana nasıp etti. suanda 19 haftalığız . ıns oqlusum olucak rbbmn ıznıyle cnm.

Back
X