ilk defa böyle birşey düşünüyorum, öneriler gerekli:)

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
sevgilim değil ama konuştuğum bir erkek arkadaşım var. inanılmaz anlaşıyoruz ve gerçekten benim gibi bir sürü kız arkadaşı var.(bu benim erkeklere kybettiğim güvenimi geri kazandırıyor çünkü arkadaş dediğin karşındakini cinsel obje olarak görmemeli) ben ne zaman ağlasam unutamadığım şeyler olsa bana sürekli süpriz yapar benle ağlar güler. ilk defa böyle bir arkadaşım oldu ve doğum günü falan değil daha var:) neyse ona bir hediye almak geliyor hep içimden. bi ara şişme taraftar koltuğu alacağından bahsetmişti. kararsız kaldım ben mi alsam? ya da ben aldığımda ya o almş olrsa diye düşündüm. erkek arkadaşa nasıl bir hediye alınır ki:26: küçücük bişi bile olsa almak istiyorum. zor anlarımda yanımda oldu çünkü ama aklıma birşey gelmiyor:( maviyi çok sever çakı koleksiyonu var falan böle esprili bişi olsn diyorum ama.. önerileriniz var mı? bu saatte yazıyorum ama gerçekten günlerdir aklımda:9:

Ağzından laf almaya çalış, eğer o çok istediği koltuğu almamışsa sen al. :40:
Almışsa da eğlenceli olsun diye tahtadan oyuncak araba alabilirsin mesela. :55: Yada takımıyla ilgili bişeyler.:24:Bu tür hediyeler erkeklerin çok hoşuna gider. :38:

Ağzından laf almaya çalış, eğer o çok istediği koltuğu almamışsa sen al. :40:
Almışsa da eğlenceli olsun diye tahtadan oyuncak araba alabilirsin mesela. :55: Yada takımıyla ilgili bişeyler.:24:Bu tür hediyeler erkeklerin çok hoşuna gider. :38:

tuttuğu takımla ilgili bişiler bakıym diyorum dışarı çıktığımda.bir de şöle bişey var aslında. aldığım koltuğun kalitesinden fln anlamam satıcı över över alırım çocuk bi oturur poposu yerle öpüşür bi de aldığıma rezil olurum heralde:D

Son düzenleme:
Back
X