- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
Merhabalar. bundan 4 ay once oz ablamdan farksiz cok deger verdigim bie buyugum bize kalmaya gelmisti. benim dogumgunumde annemden ceyizlik caydanlik istememle hem cok sasirdi hemde beni is yerinden biri ile tanistirmak istedi. o donem bazi sebeplerden istemedim ve konu kapandi. daha sonra kardesim onlara gittiginde cocuga hic bsy demedigini ve hala umutlandigini ogrendim acikcasi hala ismini bile sormamistim kardesim bana gorusmezsem pisman olacagimi soyledi ismini soyleyiverdi ister bak ister bakma dedi. Facebook hesabina baktigimda karsima cikan en onemli sey benim bi kac ay once gecirdigim bir donemde paylastigi bir ayetti. bi an ayni anda ayni seylerimi istemistik dedim.. fotograflarina bakinca icim ipilik oldu nasil desem, huzur duydum. simdi karsimda iki problem var biri ben hayatta bsy diemem cekinirim. İkincisi de o ablam yapi olarak cok serttir cok severim amaa boyle bsyde arada olsun istemem ztn kolay kolay kimseyi begenmez guvendigim nokta onun es deger gormesi. simdi bana bi fikir verin nolur eklesemmiki veya msjmi atsamki. bu arada cocugun kapak fotosunu kapak fotom yaptim altinada bu bir tesaduf deil dikkat testidir yazdim bakalim anlayacaklarmi 
sabah msj atmış arkadaslar, oda takipteymiş ki fotografı görünce msj atmış :)
gelişmelerden haberdar edeceğim...

sabah msj atmış arkadaslar, oda takipteymiş ki fotografı görünce msj atmış :)
gelişmelerden haberdar edeceğim...
Son düzenleme: