ilk defa boyle bsy yapacagim brz cesarete ihtiyacim var

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
Merhabalar. bundan 4 ay once oz ablamdan farksiz cok deger verdigim bie buyugum bize kalmaya gelmisti. benim dogumgunumde annemden ceyizlik caydanlik istememle hem cok sasirdi hemde beni is yerinden biri ile tanistirmak istedi. o donem bazi sebeplerden istemedim ve konu kapandi. daha sonra kardesim onlara gittiginde cocuga hic bsy demedigini ve hala umutlandigini ogrendim acikcasi hala ismini bile sormamistim kardesim bana gorusmezsem pisman olacagimi soyledi ismini soyleyiverdi ister bak ister bakma dedi. Facebook hesabina baktigimda karsima cikan en onemli sey benim bi kac ay once gecirdigim bir donemde paylastigi bir ayetti. bi an ayni anda ayni seylerimi istemistik dedim.. fotograflarina bakinca icim ipilik oldu nasil desem, huzur duydum. simdi karsimda iki problem var biri ben hayatta bsy diemem cekinirim. İkincisi de o ablam yapi olarak cok serttir cok severim amaa boyle bsyde arada olsun istemem ztn kolay kolay kimseyi begenmez guvendigim nokta onun es deger gormesi. simdi bana bi fikir verin nolur eklesemmiki veya msjmi atsamki. bu arada cocugun kapak fotosunu kapak fotom yaptim altinada bu bir tesaduf deil dikkat testidir yazdim bakalim anlayacaklarmi :(

sabah msj atmış arkadaslar, oda takipteymiş ki fotografı görünce msj atmış :)
gelişmelerden haberdar edeceğim...

Son düzenleme:
Veya kardesimden haber mi gondersemki eklesin beni :) ablam su an iyi problemlerini cozdu gibi bence eklesin o reddetmez fln dese cocuk en son o ablam bize geldiginde slm gondermis. Oda brz bekliyo sanki ama bilemem hayat. bide en basindan dusunmem gereken bsy var, ben is yerinden ayrilmak istemiyorum cunku ailem gibi oldu ama onu buraya getiremem is yeri yok burda yakin bi yerde var. ben risk almalimiyim ya o ayett gizliyse hersey, ben duanin gucune inanirim o dualarimin karsiligi ise?

Veya kardesimden haber mi gondersemki eklesin beni :) ablam su an iyi problemlerini cozdu gibi bence eklesin o reddetmez fln dese cocuk en son o ablam bize geldiginde slm gondermis. Oda brz bekliyo sanki ama bilemem hayat. bide en basindan dusunmem gereken bsy var, ben is yerinden ayrilmak istemiyorum cunku ailem gibi oldu ama onu buraya getiremem is yeri yok burda yakin bi yerde var. ben risk almalimiyim ya o ayett gizliyse hersey, ben duanin gucune inanirim o dualarimin karsiligi ise?

canım bunları düşünmek için daha çok erken bence.... önce bir tanışın bakalım derim. tabi diğer arkadaşların fikirlerini de al.

Haklisiniz erken ama bastan belli olan bsy var onun isi burda yok ama benim isim orda var ve ben burdan kopmak istemiyorum cok celiskide kaldim

eğer görüşmek istiyorsanız bence face de kendiniz eklemeyin ya onun eklemesini sağlayın yada o ablayı tekrar araya sokun derim.hakkınızda hayırlısı.

facede onun kapağını kapak yapıp o notu yazdıysanız. Çok da çekingen deilsiniz demektir. bu iş olmuştur. ayrıca belki oda sizi takip ediyordu paylaştığınız ayeti o dönem siz paylaşınca sizden görüp paylaşmışta olabilir.

Son düzenleme:
Evet oda bi deli cesaretiydi ztn :) o donem hic bilmiyodukki gormesi imkansiz ancak simdi gorurse..

Evet oda bi deli cesaretiydi ztn :) o donem hic bilmiyodukki gormesi imkansiz ancak simdi gorurse..

Hımmm acaba hiç onla bunla haber göndermesen de sen mi bi merhaba atsan faceden. hatta seni tanıyormuyum ben gibilerinden öylesine bahane bulsan. ne bileyim saçma oldu ama maksat adım olsun:26:

Bende onu dusundum ztn o yuzden eklemeyi msj atmayi dusundum daha duru bi iletisim olur. ben bu aksam dusuneyim yrn bakayim :)

Merhabalar. bundan 4 ay once oz ablamdan farksiz cok deger verdigim bie buyugum bize kalmaya gelmisti. benim dogumgunumde annemden ceyizlik caydanlik istememle hem cok sasirdi hemde beni is yerinden biri ile tanistirmak istedi. o donem bazi sebeplerden istemedim ve konu kapandi. daha sonra kardesim onlara gittiginde cocuga hic bsy demedigini ve hala umutlandigini ogrendim acikcasi hala ismini bile sormamistim kardesim bana gorusmezsem pisman olacagimi soyledi ismini soyleyiverdi ister bak ister bakma dedi. Facebook hesabina baktigimda karsima cikan en onemli sey benim bi kac ay once gecirdigim bir donemde paylastigi bir ayetti. bi an ayni anda ayni seylerimi istemistik dedim.. fotograflarina bakinca icim ipilik oldu nasil desem, huzur duydum. simdi karsimda iki problem var biri ben hayatta bsy diemem cekinirim. İkincisi de o ablam yapi olarak cok serttir cok severim amaa boyle bsyde arada olsun istemem ztn kolay kolay kimseyi begenmez guvendigim nokta onun es deger gormesi. simdi bana bi fikir verin nolur eklesemmiki veya msjmi atsamki. bu arada cocugun kapak fotosunu kapak fotom yaptim altinada bu bir tesaduf deil dikkat testidir yazdim bakalim anlayacaklarmi :(

Kapak resmini kapak resmi yapıp o notu düşecek kadar cesaretliysen bir mesaj atmayı düşünmemen gerekir, ne duruyorsun atsana :1:

durun eski sevgilsine msj atan sarhoslar gibi yarın pişman olmayayım :) bu aksam durayım yrn sabahta istiyosam msj atıcam :)

içinden geleni yapmalısın, bazen biraz cesaret gerekiyor biliyorum.. ama eklemezsen içinde bi pişmanlık oluşacağına ekle ve elimden geleni yaptım de bence ..

Daha çok erken ama şimdiden mutluluklar :nazar::nazar: :1:

Bencede yasanan bsyi telafi edebilirim ama yasanmayan bsyin yeri aciklamasi yok :)

Bence gözünde bu kadar büyütme daha sakin olup hareket et ve adım atmaktan çekinmr hatta en son selam göndermiş bi selamını aldım alrykümselam diye gir konuya :)

arkadaslar msj geldi günaydın die :) yani oda takipte ve beklemedeymiş :) haber vereyim dedim :)

arkadaşım ilişkiyi ne olursa olsun sen başlatma

Back
X