ilk defa cinsel iliskiye girdim ve 2 gun sonra vajinamdan kan geldi fakat yogun degil sadece sildigimde peceteye bulasti

kisgunnesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
9
0
1
20
ilk cinsel birlikteligim oldu ve bugun sabah vajinami peceteyle sildigimde peceteye kan bulastigini gordum ayni sekilde aksamina da aynisi oldu. Ne icin olabilir?

İlk birlikteliğimde kanama yaşamadım ama birkaç gün devam eden kanamalar yaşayanları duydum.İki gün sonraki kanama bekaretle ilgili değildir diye düşünüyorum .

Nasıl bı birliktikti, yüzeysel mi detaylı mi, yüzeysel ise onunla alakalı bı durum değil, korunmazsan enfeksiyon falan kapabilirsin, en kötüsü hamile kalabilirsin dikkat et, Ella gebelik engellemez saçma sapan şeylere güvenip Ella mella içme, sonra bu konularla da gelme, benim başıma gelmez deme 🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Nasıl bı birliktikti, yüzeysel mi detaylı mi, yüzeysel ise onunla alakalı bı durum değil, korunmazsan enfeksiyon falan kapabilirsin, en kötüsü hamile kalabilirsin dikkat et, Ella gebelik engellemez saçma sapan şeylere güvenip Ella mella içme, sonra bu konularla da gelme, benim başıma gelmez deme 🤷🏻‍♀️
korunduk fakat 1 defa kondomsuz girdi fakat sivi falan gelmedi

ilk cinsel birlikteligim oldu ve bugun sabah vajinami peceteyle sildigimde peceteye kan bulastigini gordum ayni sekilde aksamina da aynisi oldu. Ne icin olabilir?
Cinsel birlikteliğim olmadı ama kuzenim bahsetmişti bi kaç gün boyunca ara ara kanama oluyormuş.Dikatli davranın 20 yaşında mısınız Allah korsusun hamile falan kalmayın

Back
X