- 1 Mayıs 2025
- 9
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi kisgunnesii
ilk cinsel birlikteligim oldu ve bugun sabah vajinami peceteyle sildigimde peceteye kan bulastigini gordum ayni sekilde aksamina da aynisi oldu. Ne icin olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra neden olur bilemiyorum ama benimde 2-3 gün kanamam olmuştu hafifilk cinsel birlikteligim oldu ve bugun sabah vajinami peceteyle sildigimde peceteye kan bulastigini gordum ayni sekilde aksamina da aynisi oldu. Ne icin olabilir?
korunduk fakat 1 defa kondomsuz girdi fakat sivi falan gelmediNasıl bı birliktikti, yüzeysel mi detaylı mi, yüzeysel ise onunla alakalı bı durum değil, korunmazsan enfeksiyon falan kapabilirsin, en kötüsü hamile kalabilirsin dikkat et, Ella gebelik engellemez saçma sapan şeylere güvenip Ella mella içme, sonra bu konularla da gelme, benim başıma gelmez deme![]()
iliski sirasinda kan gelmedi vajinal yirtik diye dusundum bakireligimi kaybettigim icin olmus olabilir diye dusundum ama bilmiyorumBende yaşamıştım 3-4 gun geldi gitti sonra kesildi . İlk zaman olur öyle demişlerdi büyükler![]()
2 gun boyunca hic bi sekilde kan gelmedi 2 gun sonra sadece 2 defa geldi suan bir sikinti yok bir defa kondomsuz girdi fakat hic sivi falan yoktu kontrol ettik hamile falan kalmamisimdir dimi cok korkuyorum2 gün sonra neden olur bilemiyorum ama benimde 2-3 gün kanamam olmuştu hafif
İlk birlikteliğimde kanama yaşamadım ama birkaç gün devam eden kanamalar yaşayanları duydum.İki gün sonraki kanama bekaretle ilgili değildir diye düşünüyorum .
İlk birlikteliğimde kanama yaşamadım ama birkaç gün devam eden kanamalar yaşayanları duydum.İki gün sonraki kanama bekaretle ilgili değildir diye düşünüyorum .
Kondomsuz yapınca her türlü risk oluyor2 gun boyunca hic bi sekilde kan gelmedi 2 gun sonra sadece 2 defa geldi suan bir sikinti yok bir defa kondomsuz girdi fakat hic sivi falan yoktu kontrol ettik hamile falan kalmamisimdir dimi cok korkuyorum
Kondomsuz yapınca her türlü risk oluyor
Cinsel birlikteliğim olmadı ama kuzenim bahsetmişti bi kaç gün boyunca ara ara kanama oluyormuş.Dikatli davranın 20 yaşında mısınız Allah korsusun hamile falan kalmayınilk cinsel birlikteligim oldu ve bugun sabah vajinami peceteyle sildigimde peceteye kan bulastigini gordum ayni sekilde aksamina da aynisi oldu. Ne icin olabilir?
Her ilişkide kan gelmeyebilir zaten korkmayıniliski sirasinda kan gelmedi vajinal yirtik diye dusundum bakireligimi kaybettigim icin olmus olabilir diye dusundum ama bilmiyorum
O zaman problem yoktur diye düşünüyorumiliski sirasinda hic kan gelmedi ama arastirdigim kadariyla o sirada kan gelmediyse 1 2 gun sonra kanayabilirmis