İlk defa evde yalnız kalmak

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Arkadaslar esim yarın memleketine gidicek ve biz yurtdısında yasıyoruz
İlk defa evde tek basima kalcam 2 yasinda oglum var nasıl olur acaba
Dün gecesen beri esime zehir ettim galiba gidecegini söylenip durdum onunda hakkı gitmek ama
Ben 2 hafta evde tek basima ne yaparım hic tanıdık yok bu arada önerilerinz nelerdir :/ canım sıkıldı

Yasadiginiz yer guvenliyse hic korkma. Esin gitmeden evde ihtiyac duyacagin seyleri aldir belki cocukla her zaman cikman zor olabilir. Acil bisey oldugu zaman arayabilecegin numaralari bilmiyosan yaz bir kenara. Bunun disinda yapabilecegin pek bisey yok guven kendine. Ablamda yurt disinda ben surekli ona telefonla destek veririm boyle durumlarda, beni hangi saatte olursa olsun arayabilecegini bilir. Yani uzaktanda olsa destek vermeye calisirim. Sende ailenden birileriyle normalden daha sik irtibatta ol, kendini daha iyi hissedersin. Dedigim gibi korkma, sen kokarsan cocugunda hisseder..

İçini ferah tut. Kapını camını sıkıca kilitle. Hiçbir şey olmaz. Kötü düşünme ki kötüyü çağırmayasın. Oğluna sarıl yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…