İlk defa ilişkiye girdim ertesi günü hapı kullandım hamile kalma ihtimalim varmı acaba ?

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
Sevgilimle ilk defa ilişkiye girdik 12 saat olmadan ertesi günü hapı kullandım korunmasızdı ama içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı korkuyorum?

Sevgilimle ilk defa ilişkiye girdik 12 saat olmadan ertesi günü hapı kullandım korunmasızdı ama içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı korkuyorum?
Madem korkuyorsun neden yapiyosun madem yapiyosun neden korkuyorsun o hapa rağmen ben burda bir sürü yazı okudum hamile kalan hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz her zaman yüzde birde olsa bı ihtimal vardır

Madem korkuyorsun neden yapiyosun madem yapiyosun neden korkuyorsun o hapa rağmen ben burda bir sürü yazı okudum hamile kalan hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz her zaman yüzde birde olsa bı ihtimal vardır
Pismanım zaten ilk defa iliskiye girdim sonrasında nolacak bilmiyorum ama tekrarlamayacağım

Var, şu an dölleniyorsunuz hissetmiyor musunuz🙄

Sakin ol yok öyle bir ihtimal, çok tedirginsen ilişkiden bir hafta sonra erken gebelik testi alıp yapabilirsin.

Aa evet hissediyorum of ciddi cevap verirseniz sevinirim
Gayet ciddiyim her şey olabilir hiçbir şey yüzde yüz koruma sağlamaz. Ama hapı kullandığın için muhtemelen hamile kalmazsın. Dikkatli olursan bu tarz endişeler yaşamazsın.

Back
X