ilk defa ka yanda biriyle kmaya baladnz?

ilk 15 yaşında çıktm . sonracığma bi hafta sürdü . sonra 16,5 yaşımda çıktm sevdim aşık oldm ve nişanlandm . şimdikkk çok mutluyummm

Ben hep aşıktım kalbim hiç boş kalmazdı çok küççüklüğümden beri... kaydirigubbakcemile2

Çıkmaya gelince, lisede oldu birkaç kez 15-16 yaşlarımda işte... :smiley-cool:

ben bu sene 22 olucam, daha bir siftahim olmadi şakkıdıkaydirigubbakcemile3
hic kimseyle cikmadim yani simdiye kadar mirmirmirmir:sm_confused:

Bir çocuk sevdim uzaklarda
Sanıyordum ki onun özlemi de buydu
O ise bir bakışta beni örtülerimden
Yalnızca ve yalnızca duygularıyla soydu

Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi
Şimdi çocuk büyümekte günbegün
Bütün hüzünleri okşadı birer birer
Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün:delphin:

İlkokulu bitirdiğim yazdı o çocuk yanıma gelip "saklanbaç oynayalım mı?" diye sorduğunda..Çıkma teklifi diye bişiy olmadı. Ancak o masum soruya benim "olur" cevabımın ardından üniversiteden mezun olup askere gideceği güne dek ellerimizin ve gözlerimizin ayrı kaldığı tek an uyumak için evlerimize gitmemiz oldu.:asigim:
O kadar büyük bir sevda yaşadık ki ayrılığımız nefesimizi kesti. :1closedeyes:

16 yaşındaydım 4 sene sürdü
diğeride şuan beraber olduğum insan 1 seneden fazladır beraberiz :asigim:
erken olmuş baya ama tavsiye etmiyorum kimseye :)

16 yasındaydım 21 yasındayım sımdı hala cıkıyoruzz askımlaaa ama benden 8 yas büyük ama cok mutluyuzz

ben de 18 yaşında üniv. birinci sınıftaydım ilk kez birisi ile çıktım ve 5 yıl sevgiliydik ve beş yıldan sonra 1 yıl nişanlı kaldık ve 3 yıldır evliyiz :nazar:

ilkokul 4e giderken sınıf arkadasım bana aşkını ilan etmıstı.. tabı sınıfta hemen duyumustu.. ben çok utanmıstım.. :))
lisede de teklifler oldu ama babamla aynı okuldayken helede dersime girerken ,benım biriyle çıkmam intihar olurdu :))))
sonucta üniv1de 19 yasında oldu ilk.. bölüm arkadasımdı zaten o kişide neyse..

şuan biricik eşimle dıyorum keske aynı unıvde aynı bolumde olsaymısız .. eşimi daha önce tanısaymısım dıyorum :asigim: kader kısmet tabıkı..

17 Yaşında Aşık Oldum İlk Sevgilimdi.. 4 Sene Sürdü Ama Dillere Destandı :asigim:.. Lalee Ablamında Dediği Gibi Ayrıldığımızda Nefesimiz Kesildi Gibi Olmuştu.. :çok üzgünüm:

ilk sevgilim oldugunda 24 düm, ve hala sevgilim herşeyim:)tabi küçükken platonik hoşlandıklarım çok oldu o ayrı..

Back
X