İlk defa ovülasyon testi yapıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
40
Merhaba hanımlar bugün 11. Günüm ilk defa ovülasyon testi yapıyorum T çizgisi daha koyu yumurtlama mı gösteriyor ne zaman silikleşir acaba yardımcı olur musunuz lütfen
IMG_20220828_133324.webp

Pik yapmış eşinizde sperm sorunu yoksa her gün test tekrar eski haline gelene kadar yani t çizgisi c'den silik olana kadar( o gün de dahil olacak şekilde) değerlendirin. Silikleştiği gün çatlamış oluyor o günün de değerlendirilmesi önemli.

Merhaba hanımlar bugün 11. Günüm ilk defa ovülasyon testi yapıyorum T çizgisi daha koyu yumurtlama mı gösteriyor ne zaman silikleşir acaba yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3120617
Genelde 2 gün sonra silikleşiyor tekrar yani siz bugün ve önümüzdeki 4 günü değerlendirin bence sperm sayısında sorun yoksa

Merhaba hanımlar ben dün pik gördüm ve bugün de silikleşti sanırsam bugünle birlikte 3 günü de değerlendirdik daha değerlendirme yapmam lazım mı yardımcı olur musunuz
IMG_20220829_161637.webp

İnşallah canım teşekkür ederim dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olur derler 1 yıldır tüm uğraşlarıma rağmen olmuyor bu ay ilk defa ovülasyon kullandım inşallah tutar bu ay
İnşallah bu ay senin ayın ben inanıyorum çok güzel haberler vereceksin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲♥️

image.webp

Merhaba ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. 24 ağustosta reglim bitti 26 ağustosta yapmaya başladım. Sanki T çizgisi gittikçe koyulaşmak yerine silikleşiyormuş gibi. Bu normal mi acaba? Tereddüt etmemin sebebi adet takvimim 1 inde yumurtlama gösteriyor. 1 ine 2 gün var ve benim T çizgimde hiçbir koyulaşma yok. Normal mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim

Eki Görüntüle 3121567
Merhaba ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. 24 ağustosta reglim bitti 26 ağustosta yapmaya başladım. Sanki T çizgisi gittikçe koyulaşmak yerine silikleşiyormuş gibi. Bu normal mi acaba? Tereddüt etmemin sebebi adet takvimim 1 inde yumurtlama gösteriyor. 1 ine 2 gün var ve benim T çizgimde hiçbir koyulaşma yok. Normal mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim
Bugün erken yapmışsın cnm sanırım. Aynı saatlerde yapmaya çalış. Birde testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alımını kes çünkü idrarı seyteltiyor. Bazen geç yumurtlama olabilir canım sen teste devam et elbet koyulaşacaktır. Uygulama yanlış gösteriyor benimde hep 15. Gün gösteriyordu ama ben 11. Günde pik gördüm ovülasyon la 12. Gün çatladı yumurta

Bugün erken yapmışsın cnm sanırım. Aynı saatlerde yapmaya çalış. Birde testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alımını kes çünkü idrarı seyteltiyor. Bazen geç yumurtlama olabilir canım sen teste devam et elbet koyulaşacaktır. Uygulama yanlış gösteriyor benimde hep 15. Gün gösteriyordu ama ben 11. Günde pik gördüm ovülasyon la 12. Gün çatladı yumurta
Evet dün rahatsız olduğum için yapamadım maalesef bende bugün sabah yapayım akşam olmadı bir kez daha yaparım diye düşünmüştüm. O zaman ben aynı saatlerde test yapmaya devam ediyorum. Çok teşekkür ederim 🙏

Back
X