Ilk defa sizinle paylaşıyorum: Hamileyimmmm

lolaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
93
1
86
Denizli
Arkadaşlar, ilk sizinle paylaşıyorum eşim bile bilmiyor, hamileyim :)

bu ay ilk defa denemiştik, pcos lu olmama rağmen hemen oldu, pcos lu hanımlara duyrulur :)

hamileliğimin iyi ve sağlıklı geçmesi için dualarınızı bekliyorum...

ne guselılk defada olması dasırı basımızaa bırde sen pko lusunn ama kısmet ve rabbımın mucızesıı nasloldu test mıyaptınn cnm esıne nsl soyleyeceksınnnn

ne guselılk defada olması dasırı basımızaa bırde sen pko lusunn ama kısmet ve rabbımın mucızesıı nasloldu test mıyaptınn cnm esıne nsl soyleyeceksınnnn

Teşekkür ederim :)
Sabah sağlık ocağında kan testi yaptırdım, az önce aradım pozitif dediler. Tabi sağlıklı mıdr değil midir herşey normal midir hiç bilmiyorum, yarın tekrar gidicem, tekrar tahlil yapacaklarmış, sanırım değerin yükselip yükselmeyeceğine bakacaklar...

Eşime dümdüz direk söylemeyi planlıyorum :)

Allah tüm isteyenlere olmayanlara versin inşallah...

Tebrikler İnşallah diğer testinizde de yükselme olur ve sağlıkl bir hamilelik geçirip bebeğinize kavuşursunuz...ı

tebriklerrrrrrr.
bi bebiş daha geliyo
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok şanslısın, ilk denemede olması çok güzel. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı bize olsun

Hepinize çok teşekkür ederim. İlk günki Beta Hcg değerim 104 tü ikinci gün tekrar test yaptırdım 214 çıktı.

Tesekkur ederim gunum gecmemisti, adet olmam gereken gunden bir gun once yaptirdim kan testini canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…