• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa...

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
merhaba kızlar benım konum biraz ilginç ama lütfen yorumlarını esirgemeyin...benım erkek arkadasım çocukluk arkadasım ortaokulu birlikte okumuştuk aradan yıllar yıllar geçti ben 2011 ekim ayında almanyaya gittim buda 2011 eylül ayında londraya gitmiş facebook tan ikizi bulmuş benı sonrada kendisi eklemiş,almanyadayken nette felan görüştük o benı daha ozaman aklına,gönlüne koymuş ama ben almanyadan döndükten sonra bana açıldı ve eger olursa evlenmek istediğini söyledi,sonuçta önceden de tanışmışlığımız var orta okuldan sonrada den geldikçe ayak üstü konuşuyorduk...ve biz 5 aydır çıkıyoruz daha yüzyüze gelmedik ama şimdilik herşey güzel gidiyor ikizi onun sevgilisi annesi felan telde nette felan sürekli görüşüyoruz annesi tanışmak istedi benımle ama o burada olmadıgı için ben sıcak bakmadım açıkcası ve asıl konu 4 gün sonra cumartesi günü geliyor benım için geliyor ve agustostada ben istediğim için londradan temelli dönecek...şuan herşey çook güzel sevgiliyiz herşeyi paylaşıyoruz konuşuyoruz hitaplarımız felan aşkım canım bitanem vs. ama o geldiğinde ben nasıl davranıcam kesin yüzüne bakamıcam çok utanıcam allahtan kendisi rahat biri ben senı açarım diyor ama ben ne giysem nasıl davransam bilemıyorum:(o gün de annesi yemege alıcakmış bizi benı sevgilimi,ikizini ve onun kızarkadasını o gün çok zor geçecek çok stresliyim,uzun lacivert etek giysem pileli altına pempe sandalet üstümede önü taşlı beyaz atlet nasıl olur kızlar bana yardım edin lütfen...

kendin olman yeterli bence.hadi hayırlısı olsun.ama kaptırma kendini :) forumdan ders al kendine neler neler oluyor hayatta.

bencede dogal ve guleryuzlu olman yeterlı.
zaten bellı bır suredır konusuyormussunuz. yuzyuze geldıgınızde yenı tanısıyor gıbı olmayacaksınız.
elbette heyecan olacak elın ayagına dolasacak ama bunlar tatlı heyecanlar.
lacıvert etek beyaz atlet hos bı kombın olabılır bencede :)
sen genede sakin olmaya calıs fazla kapılmamak ıyıdır bol sans :)

canım heyecanlanman cok normal ,bunlar tatlı heyecanlar

duygularını anlayabılıyorum nasıl streslısındır sımdı sen:9:

ama hıc kasma kendını.ne samimi gorunmek ıcın cok fazla

konuş ,ne de pot kırıcam dıye korkup sessız kalma .

kendin ol yeterli.ama tatlım yanlıs anlamazsan eger

kombını ben begenmedım canım :( sandalet fılan alısverıse

cıkar gıbı pek hos olmayabılır .baska kombın olustur bence tatlım .

teşekkürler kızlar biraz olsunr rahatladım cumartesi gelip pazartesi sabah erkenden dönecek 2 gün var yanı bide bu arada ailesine gidices yemeğe ben daha çocugu ne zamandır ilkkez görücem bide anası danası hepsi ile tanışıcam:17: istemıyorum erken desemde erken degil dedi ikizi bizden çok sonra görüşmeye başladı kızın ailesi ile tanışmaya bilde gitmişler birbirlerine :emir_bebek: bizimki askerliğini yapmış ikizi ise yapmamış bu kendını öncelikte görüyor o yüzden ama bende salladıkça onu ikizinin önce evlenmesinden korkuyor :52:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Sen olmadığın biri gibi görünmeye çalışma hiç, seni beğenen beğenmiştir zaten :)
Görüşmenin detaylarını bekliyorum(z) bak:6:

hikayen benim hikayeme çok benziyor.Bizde yıllar sonra çocukluk arkadaşımla sevgili olduk ve bizimde 5 aydır ilşkimiz var biz görüşüyruz vakit buldukça farklı bir şehirde olduğu için sık gelemiyor.:1::1:

Ne giyeceğin konusunda sade ve şık ol bence.Çok fazla heycan yapmaa , yanii konuşurken kendini rahatlat içinden bişeey yok sakinim falan de kendine ben hep böyle yaparım :10:

Umarım güzel geçer herşeyyy :16:

Son düzenleme:
hikayen benim hikayeme çok benziyor.Bizde yıllar sonra çocukluk arkadaşımla sevgili olduk ve bizimde 5 aydır ilşkimiz var biz görüşüyruz vakit buldukça farklı bir şehirde olduğu için sık gelemiyor.:1::1:

Ne giyeceğin konusunda sade ve şık ol bence.Çok fazla heycan yapmaa , yanii konuşurken kendini rahatlat içinden bişeey yok sakinim falan de kendine ben hep böyle yaparım :10:

Umarım güzel geçer herşeyyy :16:

kesinlikle hikayemiz çok benziyor :) peki sen ilk görüşmede nasıl davrandın :16: bu haftasonu çok hızlı geçicek ara da bide arkadasının düğününe de gidices :55: düşündükçe heyecan basıyor annesine giderken bi hediye bişey almam gerekir mi sizce yoksa yok mu abes kaçar :32:

etek , atlet fln gayet güzel....
valla rahat ol canım...
inşallah herşey çok güzel gider...

kızlar herşey çooook güzel etek blus giymedim de elektirik mavisi kısa elbisem vardı onu giydim :)

hiç heyecan yapmadım ve dediğiniz gibi kendim oldum pek yakın olamadım ama o gayet yakın şimdilik :) herşey için çok teşekkürler kızlar:38::38:

ayy kıyamam nasılda heycanlısındır sımdı benımde ruyalarıma gırıyor valla hala cesaret edemıorum tanışmaya :D canım ama kombını pek begenmedım daha farklı bısey yapabılırsın bence :/ sade ve sık :)

kesinlikle hikayemiz çok benziyor :) peki sen ilk görüşmede nasıl davrandın :16: bu haftasonu çok hızlı geçicek ara da bide arkadasının düğününe de gidices :55: düşündükçe heyecan basıyor annesine giderken bi hediye bişey almam gerekir mi sizce yoksa yok mu abes kaçar :32:

şimdi baktımm konuna cnm geç kaldım sanırımm :1: ilk görşmede biraz gergindim yanii karşı tarafta konuşmayınca ben gerginlik gitsin diye konuşmaya başlıyorum sonra susamıyorumm :1: normal sohbet falan ettik zaten bir kaç saatliğine gelmişti döndüü.diğer buluşmalarda o gerginlik olmadı tabii alışıyorsunn.umarım senin içinde iyi geçmiştir herşeyy :1:

Back
X