- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
merhaba kızlar benım konum biraz ilginç ama lütfen yorumlarını esirgemeyin...benım erkek arkadasım çocukluk arkadasım ortaokulu birlikte okumuştuk aradan yıllar yıllar geçti ben 2011 ekim ayında almanyaya gittim buda 2011 eylül ayında londraya gitmiş facebook tan ikizi bulmuş benı sonrada kendisi eklemiş,almanyadayken nette felan görüştük o benı daha ozaman aklına,gönlüne koymuş ama ben almanyadan döndükten sonra bana açıldı ve eger olursa evlenmek istediğini söyledi,sonuçta önceden de tanışmışlığımız var orta okuldan sonrada den geldikçe ayak üstü konuşuyorduk...ve biz 5 aydır çıkıyoruz daha yüzyüze gelmedik ama şimdilik herşey güzel gidiyor ikizi onun sevgilisi annesi felan telde nette felan sürekli görüşüyoruz annesi tanışmak istedi benımle ama o burada olmadıgı için ben sıcak bakmadım açıkcası ve asıl konu 4 gün sonra cumartesi günü geliyor benım için geliyor ve agustostada ben istediğim için londradan temelli dönecek...şuan herşey çook güzel sevgiliyiz herşeyi paylaşıyoruz konuşuyoruz hitaplarımız felan aşkım canım bitanem vs. ama o geldiğinde ben nasıl davranıcam kesin yüzüne bakamıcam çok utanıcam allahtan kendisi rahat biri ben senı açarım diyor ama ben ne giysem nasıl davransam bilemıyorum
o gün de annesi yemege alıcakmış bizi benı sevgilimi,ikizini ve onun kızarkadasını o gün çok zor geçecek çok stresliyim,uzun lacivert etek giysem pileli altına pempe sandalet üstümede önü taşlı beyaz atlet nasıl olur kızlar bana yardım edin lütfen...