İlk deneme

Ceydasavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
70
177
93
28
Bu duyguları yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. 3.5 senelik evliyim ve çocuk düşünmüyordum. Eşim her zaman çok istekliydi fakat bana saygı duyuyordu erken evlendik şuan 25 yaşındayım. Geçen hafta eşim askerden geldi ve ilk defa korunmadık. İlişkiden sonra 7. Gün bugün ve adet oldum o kadar büyük bir üzüntü yaşadım ki çocuk düşünmeyen ben hamile olamadım diye ağladım

Merhaba ümitsizliğe kapılmayın inanın bana aylar yıllarca bekleyen onca insan varki burada. Bende ilk aylar sizin gibi çok üzülüyordum şuan 13. Ay maalesef halaa yok geçen ay kimyasal geçirdim. Düzenli adet düzeniniz varsa biraz daha deneyin doktor kontrolünu mutlaka yaptırın folik asitte kullanmayâ başlayın İnşallah rabbim kucağınızi boş bırakmasın ha birde yumurtlama gününüzü takip edin ona göre ilişki deneyin şansınız yükselecektir muhtemelen şuan yumurtladiktan bayağı sonra ilişki yasamissiniz

yaaa çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Zor ve stresli bir süreçmiş bu ay daha da gerileceğimmmm

İlişkinin üzerinden 7 gün geçtiyse ve regl gününüz gelmişse, bir de düzenli adet oluyorsaniz tahminim yumurtlama dönemini kacirmissiniz. Bu sebeple gebelik oluşmaması olağan. Regl dongunuze göre yumurtlama gününüzü takip edip, o günler bazında iliskiye girebilirsiniz. Ayrıca 35 yas altı için ortalama 1 yıl boyunca deneme şansı veriyor doktorlar. O yüzden içiniz rahat olsun inşallah en hayırlı zamanda size de nasip eder Allah'ım

yaaa çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Zor ve stresli bir süreçmiş bu ay daha da gerileceğimmmm
İlk aylar gerçekten insan geriliyor sürekli test yapıyor belirti arıyor kendinde ama sonra bu sürece gerçekten alışıyorsun ümidinizi kaybetmeyin. Aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…