Gebeliğe Hazırlık ilk denemede cocuk sahibi olunurmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayrlriisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
27
7
36
32
kızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze

kızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze
4 cocuguma hamileyim hep ilk denemelerde oldu

hamile kalmak istiyorsan ovu testi al yumurta takibi yap ama ben hic oyle yontem bilmiyorm adet gununden son adete 1 haftaya kafar duzenli iliski olursa tutmasi munkun

allh büyuk msallh cnm bnada ver insallh en erken belirtisi nedir
hepsi cok farkli deneyenimsiz oldugum zaman rn buyul belirtim tuvalete cok cikmam istahsiz biri olmama ragmen istahimin artmasiydi . kasik batmasi ani ani oluyorsa. en buyuk belirti bu. diyebiliriz birdr goguste sizi olur sanki biri uclarini isirmis gibi agri girer bu belirtilere dikkat et canim rabbim bu mubarek gunlerin hatrina istedigini kabul eder canm

hepsi cok farkli deneyenimsiz oldugum zaman rn buyul belirtim tuvalete cok cikmam istahsiz biri olmama ragmen istahimin artmasiydi . kasik batmasi ani ani oluyorsa. en buyuk belirti bu. diyebiliriz birdr goguste sizi olur sanki biri uclarini isirmis gibi agri girer bu belirtilere dikkat et canim rabbim bu mubarek gunlerin hatrina istedigini kabul eder canm
aminn insalhhh cnm

Ilk denemede cocugu olan cok azdır. Ilk ay olursa ne mutlu, olmazsa caninizi sıkmayın.
Bi de siz bilirsiniz ama bence oncelikle birbirinize doyun bazi konularda. Hamilelikte ve sonrasinda cok rahat olamazsiniz.

Ilk denemede cocugu olan cok azdır. Ilk ay olursa ne mutlu, olmazsa caninizi sıkmayın.
Bi de siz bilirsiniz ama bence oncelikle birbirinize doyun bazi konularda. Hamilelikte ve sonrasinda cok rahat olamazsiniz.
ama 4 senedir vocuk özlemi ve cevre basksi bunaldim olsunda btsin der gbi bu baskılar beni bitirdi basina gelmeyen anlamaz

Canım ben hap kullandım, hapı bıraktığım ay kendiliğinden hamile kaldım. Tam yumurtlama zamanına denk gelmişti baktığımda

illaki eşin ileriyemi boşalması lazim cocuk icin yoksa ucunda bile olsa olurmu
daha. garantili olmasi icin tabibiki daha derinde olmasi garanti. hata iloski esnasinda belin altina yastik koy ki spermler kacmasin diye birdr iliski esnasinda hemen ayaga kalmamak lazim hata ayiptr soylemesi en az 1 iki saat tuvalete gitmemesi gerekiyor garanti olmasi icin​

Back
X