ilk denemede hamile kalinirmi?

yhyhyh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
128
3
16
35
Adana
Kizlar merhaba..bende araniza dun katildim..tecrube ve bilgilerinize ihtiyacim var..ben 13aylik evliyim.benim adetlerim hep duzensizdir bikacgun gecikmeli olur.gecen ay 24unde adet gormustum buayda adetim gecikti 25i gecesi ilk defa korunmasiz iliskiye girdik bisaat sonra bikac damla kanamam oldu adet olmusum dedim ama 4gundur pembemsi yada kahverengi okadar az lekem oluyoki hatta gunluk ped bile fazla geliyo..ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum bu bebek icin ilk denememizdi sizce bu durumda hamile olma ihtimalim varmi??

ben 2 yıldır uğraşıyorum, amam benim bir arkadaşım geçen ay hamile kaldı, ilk denemede hamile kaldı, rabbim nasip edince ediyor, ya sabır, senin bu belirtilerin gebelik belirtiside olabilir,adet gününe kaç gün var..çünkü benim adetime 5 gün kala pemve ve kahverengi akıntım oldu, sonra hamile olduğumu öğrendim,gebeliğim devam etmedi ama bunlar gebelik belirtisi olabilir, tabiki bu belirti hemen ilişki sonrasında olduysa, sanırım daha farklı bir nedeni olabilir, ne olduğunu bende bilemedim..hakkında hayırlısı olsun

Sagol ombu..benim durum garip biraz biz 13aydir korunuyoduk 24unde adet olmaliydim ama olmadm zaten hep duzensizdir ilk defa carsamba gece korunmadik yarim saat sonra fln tualete gittigimde pecetede azbi kan vardi adet olmusum dedim ped koydum 2gun pedim tertemiz sadece peceteyle sildigimde pembe kan geliyodu simdide kahverengiye dondu ama cokcok az..sasirdim bende sonucta builk denemeydi hamilemiyim acabaa yaa

Son düzenleme:
Sagol ombu..benim durum garip biraz biz 13aydir korunuyoduk 24unde adet olmaliydim ama olmadm zaten hep duzensizdir ilk defa carsamba gece korunmadik yarim saat sonra fln tualete gittigimde pecetede azbi kan vardi adet olmusum dedim ped koydum 2gun pedim tertemiz sadece peceteyle sildigimde pembe kan geliyodu simdide kahverengiye dondu ama cokcok az..sasirdim bende sonucta builk denemeydi hamilemiyim acabaa yaa

ben 5 kez hamile kaldım( hiçbiri devam etmedi) hemen ilişkiden sonra böyle bir şey yaşanmaz, yani yaşanırda gebelik belirtisi olur mu bilemedim valla, normalde senin tarif ettiğin akıntı yerleşme kanaması olabilir, adete yakın yaşarsın elbette, hımm aslına bakarsan adetin gecikmişte olabilir, 2 gün daha bekle olmazsa, sabah ilk idrarınla gebelik testi yap en iyi ve net o zaman sonuç alırsın

Bende 2 bucuk yillik evliyim ve 5 aylik hamileyim benimde korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim adetim düzensizdi olmaz saniyordum belirtiler baslayinca test yaptim hamile oldugumu ögrenimce sok oldum hala da sasiriyorum Allahim kalbine gönlüne göre versin istiyorsan insallah hamiledirsin Allahim isteyen herkese versin aratmadan

25 inde ili$kiden $u an hamilelik olmaz ki

ben iki çocugumada ilk denemede hamile kaldim ..

Aminnn ayse Allah razi olsun..insallah hamileyimdir ama bilmiyorum istee..siz tecrubelisinzacaba kan tahlilini ne zaman yaptirsam ? Yani ben carsamba gece hamile kaldiysam ne zaman cikar tahlilde?

Bide siz adet geckmesi haric hamile olduunuzu nasi anladiniz yani belirtiler neydi? Hamilemiyim bilmiyorum ama sson ikigundur sag yumurtaligimda batma gibi bisi hissediyorum farkinda olmaadan elim hep karnima gidiyo bastiriyorum hep elimle..acqyip huzursuzum

Back
X