ilk denemede hamiş olan var mı?

baharmustafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
183
150
103
36
merhaba,

3 yıllık evliyim. bu ay hiç korunmadık ve 25 ocakta adet olmam lazım. sizce hamile kalma olasılıgım nedir.
hiç belirtim yok. ve yorumlarda hep aylardır yıllardır deneyen insanları okuyorum. rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

ilk çocuğuma tek korunmasız ilişkide hamile kaldım fakat şimdi 2. düşünmeme rağmen 4 aydır gelen giden yok :) kısaca kısmet bu işler. umarım kısa sürüde arzuladığın meleğine kavuşursun

İnşaallah. Amin..
aynen. kısmet bu işler. kiminde hemen oluyor kiminde olmuyor. vakti saati gelmemiş deyip sabır göstermek lazım.
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.
bende hemen hamile kaldım.
içinizi ferah tutun.

İnşaallah. Amin..
aynen. kısmet bu işler. kiminde hemen oluyor kiminde olmuyor. vakti saati gelmemiş deyip sabır göstermek lazım.
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.
bende hemen hamile kaldım.
içinizi ferah tutun.

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. 26 yaşındayım ve doktor kontrolümü tüm testlerimi yaptım. çok şükür herşey normal bakalım hayırlısı...

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. 26 yaşındayım ve doktor kontrolümü tüm testlerimi yaptım. çok şükür herşey normal bakalım hayırlısı...
o zaman 32 yaşımda hamile kaldığımı söyliyim :)
İnşaallah. Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla versin tez zamanda.

ilk çocuğuma tek korunmasız ilişkide hamile kaldım fakat şimdi 2. düşünmeme rağmen 4 aydır gelen giden yok :) kısaca kısmet bu işler. umarım kısa sürüde arzuladığın meleğine kavuşursun

evet muhakkak ki kısmet... inşallah saglıkla ikinci çocuguna hamile kalırsın sende...

Ben de ilk denememde hamile kaldim. Gecen ay ogrendik bebisi. Kismeti varmis dedik. kimisi erken geliyor kimi bekletiyor. Eger basarisiz olursa bu ay sakin uzulme cunku ilk ay tutma sansi en fazla %25 mis canim.

Heran herşey olabilir canım bende doğum kontrol hapı bıraktığım ertesi ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik ti o nasip değilmiş demekkii ama ertesi ay hiçç düşünmeme rağmen ve dikkat etmememe rağmen tekrar hamile kaldım çok şükür çoğu gitti azı kaldı artık oğlumu alıcam inşallah kucağıma:) umarım herşey gönlünce olur bence en önemlisi çok fazla düşünüp kafaya takmamak sonrası nasip zaten :)

Heran herşey olabilir canım bende doğum kontrol hapı bıraktığım ertesi ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik ti o nasip değilmiş demekkii ama ertesi ay hiçç düşünmeme rağmen ve dikkat etmememe rağmen tekrar hamile kaldım çok şükür çoğu gitti azı kaldı artık oğlumu alıcam inşallah kucağıma:) umarım herşey gönlünce olur bence en önemlisi çok fazla düşünüp kafaya takmamak sonrası nasip zaten :)

allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah . işte maalesef insan kendini engelleyemiyor. takıyor düşünüyor... stres oluyor.. bu kimyasal gebelik maalesef çok yaygın ve sanırım tek sebebi stres..

Ben ilk gebeliğimde 3. Ayda hamile kaldım. Ne yazıkki kaybettim. Bu sefer ilk denemede kaldım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin erken geç olması hiç önemli değil

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?

Back
X