İlk denemede tutturanlar burayaaa👈🏻👈🏻👈🏻

qelleza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
26
14
3
Arkadaşlar selammm, ben bişey öğrenmek istiyorum. Biraz özel bir soru. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla ilk denemede gebe kalmayı başarabilenler düzensiz adet görenler ve iki günde bir ilişkiye giren insanlar oluyor. İlk denemede tutturan arkadaşlar beni bi bilgilendirebilir mi? Gerçekten bu böyle mi ?¿ yoksa nasip kısmet hormon işi mi

Tamamen nasıp kısmet canım benim adetlerim çok duzenlidir bildiğin hiç şaşmaz ama oğlumda ilk seferde tutmuştu tabi ozaman yeni evli olduğumuz için ilişki konusunda tabikide sık oluyordu tam hatırlamıyorum kaç günde bir dikkat etmedim hiç

Hm bana aynı durumdakiler denk geldi o zaman

Benimde ilk cocugumda ilk ayımda olmustu yeni evliydim günasiri iliski oluyodu ama ikinciye hergün de fayda etmedi 2 yil ugrastim

Üçüncüye hamileyim üçünde de istediğimiz ay oldu.Adetlerim çok düzenlidir.Birde yumurtlamayı takip ettim yumurta çatlayacağinda çok belirgin yumurta beyazı gibi akıntım olur.O günleri değerlendirdim.

Helal olsun valla azminize hayran kaldım allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…