• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk denemesi kısa protokol olup sonuç pozitif olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar ilk denemesi kısa protokol olup başarılı olanlar varmı...ve hangi merkez....

evt mesela ben adetin 2günü başladık bi daha ki ay hamileydim iki emriyoda tutmuştu inşallah seninde tutar

sarol kısa protokol genelde kadınlarda problem olmayınca adtein 2 veya3 günü ilaçlara başlanıp ilaçlardan sonra transfer yapılması uzun is yumurta kalite arttııcı ilaç vs. birdahaki ay başlanıyor

bende adetimin 3.günü başladım sonraki adetim gelmeden hamileydim

b.evler medıcalpark hastanesi

bende adetimin 3.günü başladım sonraki adetim gelmeden hamileydim

b.evler medıcalpark hastanesi

canım sizler adına çok sevimdim duyunca inan olsun moral oldu bende 4. denememe start verdim doktor bu sefer banada kısa protokol dedi ve hayırlısıyla gonol f dün akşam yaptım şimdi cuma günü ultrasona gircem arkadaşlar inşallah birdahaki aya bizde müjdeli haberi duyururuz kısmetse dualarınızı bizlerden eksik etmeyin birde kısa protokol kaçgün sürüyor ben genartta gidiyorum allah cümle tedavi görenlerin ve bizim emeklerimizi boşa çıkarmasın ........:enbuyukkk:

dırımkızı ikislerinmi olcak seninnn,oyyy oyyy oyyyy bende istiommmmmmm :((

canım sizler adına çok sevimdim duyunca inan olsun moral oldu bende 4. denememe start verdim doktor bu sefer banada kısa protokol dedi ve hayırlısıyla gonol f dün akşam yaptım şimdi cuma günü ultrasona gircem arkadaşlar inşallah birdahaki aya bizde müjdeli haberi duyururuz kısmetse dualarınızı bizlerden eksik etmeyin birde kısa protokol kaçgün sürüyor ben genartta gidiyorum allah cümle tedavi görenlerin ve bizim emeklerimizi boşa çıkarmasın ........:enbuyukkk:

amınnn canım ıkımızın aynı zamanda sonuclanacak bende 3 gun dur ıgnemı yapıyorum merıonal verdı bana dr um anatolıaya gıdıyorum ınsallah kasım annelerınden oluruz bızde...

banada kısa protokol uygulandı allaha şükürki bende ilk denememde hamile kaldım
allah herkesin yardımcısı olsun

amınnn canım ıkımızın aynı zamanda sonuclanacak bende 3 gun dur ıgnemı yapıyorum merıonal verdı bana dr um anatolıaya gıdıyorum ınsallah kasım annelerınden oluruz bızde...

inşallah tatlım rabbim bu defa yüzümüze bakarda bizlerde mutlu haberi alırız.....

kısa protokolle ilk denememde hamile kadım.kocaeli tıp fakültesi..:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim ilk ikisi başka bir merkezde uzun protokoldü... 3. deneme Ankara Centum Klinik de kısa protokol oldu..6+6 hamileyim

Benımde kısa protokoldu ılk tup bebek denemızde hamıle kaldım allah bınler ce şukur ..yer umut tup bebek

benimde ilk mikro denemem 16 ekim adet oldum başladım kısa protokol ve şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim( jinemed kalamış)

benimde 2 deneme kısa protokol oldu 1. tutmadı 2.de hamile kaldım şimdi 9+4hamileyim [bursa acıbadem]

Back
X