İlk deneyim

Tnynky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
5
3
6
37
Arkadaşlar merhaba döngüm 32 gün son regl günüm 10.02 11 martta regl olmadım bunun üstüne 12 martta idrar testi yaptım hafif silik çıktı kan verdim 62 çıktı. 13 şubatta gene idrar testi yaptım net çıktı 16 martta 2.kana gittim 592 çıktı. 2 3 haftalık hamilesin dendi. İlk başlarda memede ağrı ve renk değişimi vardı. Şimdi arada hafif ağrı oluyor renk normale döndü akıntım başladı ve kasıklarımda ağrı mevcut bu normal mi? Virüs vakalarından dolayı dr ayın 2sinde hastanede olacak o zamana kadar beklemede bir sorun yaşar mıyım ilk defa annelik yolundayım yardımcı olursanız çok sevinirim. Düşük ihtimali beni çok korkutuyor. Şuan 5 haftanın içindeyim son adet döngüsüne göre.

Kasık ve meme ağrısı normal. Kanama olmadığı sürece şu an korkacak bir şey yok bekleyebilirsin.

Neden bu kadar korkuyorsunuz? Evet en kötü ihtimal var, ama çok küçük belki de. En güzel anlarınızı vesveseyle geçirmeye gerek var mı.

Neden bu kadar korkuyorsunuz? Evet en kötü ihtimal var, ama çok küçük belki de. En güzel anlarınızı vesveseyle geçirmeye gerek var mı.
Polikistik over sendromum mevcut o yüzden yerleşmeden düşük yaşamıştım şimdi sağlıklı yerleşip yerleşmediğini bilmediğim için endişe ettim. Ayın 2sine kadar mecburen sabredicem

Polikistik over sendromum mevcut o yüzden yerleşmeden düşük yaşamıştım şimdi sağlıklı yerleşip yerleşmediğini bilmediğim için endişe ettim. Ayın 2sine kadar mecburen sabredicem
Düşük öykünüzün olduğunu bilmiyordum☹😔 ilk deneyim diyince ilk kez kaldınız sandım. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz.🤲🏼

Canım benim de iki dusugum var insan kendini çok dinliyor evet ama normal ağrıların benim 8. Haftaya kadar oldu arada sancılar girdi ama bebis saglikliydi her gittiğimde. Şimdi de iki haftadır nerdeyse hc bsy yok bu sefer de bsy mi oldu diye evhamlaniyor insan süreç zor canım ama her şey normal bu dönemde kanaman olmadıkça korkma. Sağlıcakla gelsin inşallah

Canım benim de iki dusugum var insan kendini çok dinliyor evet ama normal ağrıların benim 8. Haftaya kadar oldu arada sancılar girdi ama bebis saglikliydi her gittiğimde. Şimdi de iki haftadır nerdeyse hc bsy yok bu sefer de bsy mi oldu diye evhamlaniyor insan süreç zor canım ama her şey normal bu dönemde kanaman olmadıkça korkma. Sağlıcakla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim dilerim sizde bebişinizi sorunsuz kucağınıza alırsınız🙏🙏

Back
X