ilk diyetisyen deneyimiii

drsmgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
66
0
86
35
Sivas
kızlarrr cumartesi günü diyetisyene gidiyorum.bu beni ilk diyetisyen deneyimim olacak.geçen ay bi arkadaşım aynı diyetisyene gitti bi ayda 4 kilo verdi kaçamaklarla.onu görünce bende baya umutlandım ve gitmeye karar verdim ama arkadaşım biraz zor olduğunu söyledi herşeye rağmen cumartesi gününe randevu aldım.çünkü bunca zaman kendi başıma diyetler yaptım ve bi sonuç elde edemedim.bide bunu denemeye karar verdim.bu zorlu süreçte benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşları bekliyorumm

Canım kolay gelsin diyetisyene bağlanmak ve düzenli takip önemli yoksa diyet listesini aldım bay olmuyor.

teşekkür ederimm:))ya bu sefer baya ciddiyim.o bahsettiğim arkadaşım hiç kilo veremezdi.o bile verince bende gaza gelip aradım diyetisyeni.yarın 3 te randevum var bakalım neler olacak.nedense çok heyecanlıyımm

tebrik ederim, kendi kafanıza göre değil ya da şok diyetlerle değil, olması gerektiği gibi diyetisyene giderek kilo vermeye karar vermişsiniz. vücut tipinize göre en iyi listeyi diyetisyen verir size.

ben de diyetisyene gittim, listesine uyunca 1 ayda 4.4 kilo verdim (sonrasında maalesef diyeti bıraktım, yumurta kapıya gelsin diye bekliyorum sanırım)

uyulduğu taktirde sağlıkla kilo verirsiniz.

tebrik ederim, kendi kafanıza göre değil ya da şok diyetlerle değil, olması gerektiği gibi diyetisyene giderek kilo vermeye karar vermişsiniz. vücut tipinize göre en iyi listeyi diyetisyen verir size.

ben de diyetisyene gittim, listesine uyunca 1 ayda 4.4 kilo verdim (sonrasında maalesef diyeti bıraktım, yumurta kapıya gelsin diye bekliyorum sanırım)

uyulduğu taktirde sağlıkla kilo verirsiniz.

evet bu zamana kadar diyeti kendi kafama göre yaptım ama hiç bir işe yaramadı.bugün gittim diyetisyene çok iyi geçti.diyetisyeni mi de sevdim.ve açıkçası baya gaza geldim.3 aylık bi diyet olacakmış.bakalım inşaallah uyabilirim

kızlar dün başladım diyete.ilk gün biraz zor geçti açıkçası.çünkü okul da çok yorucuydu.bide dün sadece köfte vardı.ekmeksiz yediğim için zorlandım benim etle pek aram yoktur bide.bugün de kahvaltı güzeldi öğlende sebze yemeği var.şimdilik durum bu:))bu arada 65.5 le başladım diyete 55-57 ye düşeceğim.bu ayki kilo hedefim 61.umarım ulaşabilirm>

kolay gelsin sen o kiloları daha hızlı vericeksin imza bir his :)

Back
X