Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fılız erdeme msj yazdım az Önce okursan senı rahatlatır kolay ve hayırlı dogumlar dılerım
Bende doğumyaprım edpidural sezeryanla ağrım sızım hiç olmadı.Doğuma girdim kendimdeydim,çıktım hala kendimdeydim.Öyle kolay olduki herkese tavsiye ederim.Yok süt gelmiyo, yok kilo verilmiyo hepsi hikaye bir daha doğum yapacak olursam yine aynı şekilde yaparım.İlk doğumumdu ve çok kolaydı.
Bence doğumdna korkuyorsan normal doğum en sağlıklısı ama kaygıların varsa kesinlikle epidural sezeryan yapmalısınız.Normal en güzeli ama buda güzel ağrı, acı sancı hiçbişey yok.
doğrurusun canım valla ben normal dogum yaptıysam herkes yapar diye bakıyorum 10 ay vajınımus sıkıntısı yasadım yani vajınal korkum asırıydı ama normal dogum yaptım kötü hiçbir dogum hıkayesi okumadım iyi tarafından bak o an gelınce an an oluyo hersey agrı tabiki cekıceksın ama sonu gelmeyen bi ağrı değil allah sağlıklı sıhhatli bebişini eline almayı nasip etsin.